Bildirim
TURKNET PACKET LOSS SORUNU 3 AYDIR ÇÖZÜLEMİYOR. (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba, şu an sorun yaşıyor musunuz? -
Oyunu kapatıp tekrar acıyorum. Bir daha deniyorum. Olmayınca tekrar deniyorum bu sefer giriyor ilk başta packet loss %40 %50 civarına düşüyor. Uzak yerlere atlayıp daha düşük değerlerle oynamaya çalışıyorum. Ardından 80 kişiden az kişi kalınca oyunda normale dönüyor gibi oluyor :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle dalga konusu oluyoruz :D arkadaşım sırf bendeki sorunları gördüğü için turknete geçmekten vazgeçti. Türk telekom da taahhüttu bitiyordu halbuki.
Merhaba, bu konuda network birimimizden bilgi talep ettim. Gelişme olduğunda bilgi vereceğim. -
-
-
Türknetin warzone ile ilgili sıkıntısı var sanırım.
Apex sıfır sıkıntı.
Warzone packet lossdan geçilmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pubg dede %1 ile %5 arası paket lost yapıyor oyunun ilk 5dk sindan sonra ara ara yapıyor..quote:
Orijinalden alıntı: q9a2
Türknetin warzone ile ilgili sıkıntısı var sanırım.
Apex sıfır sıkıntı.
Warzone packet lossdan geçilmiyor.
Evet exitlag kullanıyorum bende. Güzel bir program fakat o da arada dengesizlesiyor.
Vpn ile düzelen bir durum varsa iç tesiatta zaten sıkıntı yoktur değil mi? Ayrıca iç tesiata baktirmaya gerek var mı sizce?
Fortnite'da da var. :D
Artık sahaya atlarken bile sorun çıkıyor... -
Aynen öyle bende elimde olan online oyunları denedim hiçbirinde sıkıntı yok. Warzone oynanmıyor. Söyle bir bilgi vereyim ben bundan önce adsl kullanıyordum. Türk telekomdum o zaman ve o zamanda call of duty black ops 4 e giremiyordum. Maç bulamıyordu. Şimdi yine bir cod oyunu ve yine sıkıntı. Altyapım aynı olduğu için aynı sorunları mi yasiyorum acaba? O zamanda diğer hiçbir oyunda sıkıntı yoktu. Bir tek cod da vardı
-
Hocam ben öğlen açtığımda %5-7 civarı vardı. Ping de 65-70 gibiydi. Zaten aynı sunucuları kullanmıyorlar mı? (amazon) İzmir'de olduğum için belki farkediyor bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 18 Mart 2020; 19:49:34 > -
Tesisat dan değil boşuna elektirik çağırma.. Ben cat6 çektirdim direk modeme slrun değişme di..quote:
Orijinalden alıntı: MarlonDaniel
Evet exitlag kullanıyorum bende. Güzel bir program fakat o da arada dengesizlesiyor.
Vpn ile düzelen bir durum varsa iç tesiatta zaten sıkıntı yoktur değil mi? Ayrıca iç tesiata baktirmaya gerek var mı sizce?
Aynen bu sorunu niye bunca zamandır çözemiyorlar anlamıyorum..quote:
Orijinalden alıntı: turuncu_
Fortnite'da da var. :D
Artık sahaya atlarken bile sorun çıkıyor...
Evet bende tesisatlik bir şey olmadığını düşünüyorum. Burdaki sorun bir yerdeki hatalı yönlendirmeden kaynaklanıyor sanırım. Sizin 3 aydır çözülmemis mesela ve çoğu oyunda böyle sanırım. İpv6 ya geçmek bu konuda bir çözüm sağlar mı acaba?
Sizde de olmaması lazım. İlla bir fark olacaksa konumla ilgili ping farkı çok çok az olurdu belki ondan da emin değilim
Yani ne diyim hocam üzgünüm var bende :D ping de dediğim gibi... -
Ben zamanında çok boğustum Turk.net ile bu sorunlar yüzünden port değişiminden başka bir çözümü yok port değişme talebim onaylandı turk.net tarafından 2 hafta uğraş sonrası.tt ekibi değiştirdik diye bilgi iletti turk.nete internetim bile kesilmedi(4 gün boyunca) yani öyle bir değişiklik olmadı kısaca iptal ettirin sıfırdan başvurun yeni port alın çözümü bu başkada yok bu bile kesin değil tabii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 18 Mart 2020; 21:16:37 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X