Şimdi Ara

Türknet Paket Değişikliğ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ay içinde en fazla kaç kez paket değiştirebiliyoruz? Şu anda paket değiştirme hakkımın dolduğu söyleniyor. 4 Nisan 2021'den sonra yeniden değiştirme isteği göndermeliymişim. 4'ünden sonra sadece 1 kez değiştirdim diye hatırlıyorum paketimi. Manuel bir şekilde değiştirmenin yolu yok mudur?

• Her ay 1 kez yükseltebilirsiniz. Diye biliyorum ben.

• Hocam birden çok kez hız indirip arttırdığımı biliyorum ardarda. Ama bunlar hızımla ilgili şikayet gönderdiğim zaman oluyordu, şu an 35Mbps'den tam anlamıyla yararlandığım için öyle bir ayrıcalık tanırlar mı bilemiyorum. Eminim ama kaç kez üstüste arttırıp indirdiklerine paketimi. Destek kayıtlarım hala duruyor şu anda.

• tversky kullanıcısına yanıt

Ben geçen ay yükselttim. Teknik bir sorun nedeniyle düştü. Tekrar yükseltemediler. Bu ay 1 inde yükselttiler tekrar.

• Merhaba, paket değişikliği 1 ay içerisinde 1 kez yapılıyor. 2. kez değişiklik yapmak istediğimiz zaman sistem uyarı veriyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba, sağolun cevabınız için. Ben daha öncesinde bir çok defa destek kaydı yoluyla paket değişikliği yaptığımı biliyorum. İlk ayım olduğu için böyle bir uyum ayı ayrıcalığı gibi birşey mi tanınıyor acaba yeni üyelere?

• tversky kullanıcısına yanıt
    Merhaba, işlem yapmak istediğimiz zaman sistem izin vermiyor. Destek kaydı oluşturun eğer yapılabilecek farklı bir işlem varsa ilgili arkadaşlarım destek olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.