Türknet'i yıllardan beri kullanırım çok memnunum.Fakat ping değerleri 45-50 den aşağıya hiç düşmüyor.Aynı binada iki farklı arkadaşımın evinde türktelekom interneti var ve ping değerleri 15-17 ms arasında gidip geliyor.Üstelik onlar telekomun yıllar önce verdiği çöp modemleri kullanıyorlar.Sorun neyden kaynaklı olabilir acaba ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türknet Ping Sorunu
-
-
Türknet'ten kaynaklı, Netspeed'e geçebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, ping tracert sonucunuz ile birlikte online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek size bilgi vereceklerdir. -
Bu konuda Kablonet ile yarış halindesiniz. Fifa 22 sitesindeki verilere göre ping değerleri en yüksek iki ISS'ten birisiniz. Listede en iyi Superonline fiber açık ara farkla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jitter ve Packet Lose çok fazla Netspeed'de.
Az önce türknet bir arkadaş da denedim onunda 45-50 ms.Dediğiniz gibi Türknet ile alakalı sanırım.İss değiştirmem ama arıza kaydı açayım en iyisi.
Oluşturacağım, teşekkür ederim.
Merhaba, çözüm süresinde bir gecikme olursa kayıt numaranız ile birlikte PM üzerinden yazabilirsiniz. -
Hiç türknet ile ugraşma farklı bir firmaya geç derim, paket kaybı yaşıyorum. Bana daha az interneti kullanın diye cevap veriyorlar :D. Şaka gibi bir firma. Alternatiflere bakın bende öyle yapacağım.
-
Konu hortlamış Bende 3 ay önce TT 24mbps download 6mbps upload kullanıyordum. pPingim lolde 23-26ms falandı, Turknet'e geçtim (aynı port aynı modemler var sistem aynı yani) 36-37ms alıyorum. Ama 79mbps down 8mbps up internet kullanıyorum artık .
-
Merhabalar, her zaman kullanıcılarımıza maksimum hızları verebilmeye çalışıyoruz. Ne mutlu ki şu an 79/8 hızları ile sorunsuz bir şekilde bağlantı gerçekleştirdiğiniz söylüyorsunuz İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X