Şimdi Ara

Türknet Pişmanlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

umarım sorun yaşamazsın çünkü yaşadığında muhattap bulman çok zor.

• Ben de TT'den çıktığımdan beri hız sorunu yaşıyorum. Konularıma göz atarsanız anlarsınız. Şimdi Burger indirimiyle geçtim. Sorunumu çözerler büyük bir İSS diye. Biraz moralim bozuldu. Olumlu da var olumsuz yorum da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni bağlandığı için normal mi bilemedim ama Bugün Turknet e geçtim, önceki iss 90 mbps alırken şuan 10 mbps alıyorum bunun sebebi nedir yardım kısmında yazdım 8 saat oldu dönüş yok ilk günden hiç hoş başlangıç olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun arkadaşlar ne yazik ki türknetin desteği yok denilcek kadar az. kendi ekipleri taşeron sanırsam hiç bir iş yapmıyorlar işten kaçmak için yalan söylüyorlar.

türk telekoma ve elektrikçinize bağlısınız diyebilirim. geçmiş olsun şimdiden eğer türknete geçmeyi düşünen varsa 10 defa düşünsün geçmeden önce.

• Gigafiber olmadığı zamanlarda Türknet bir şey yapamıyor belli ki, çok fazla şikayetçi arkadaş var. Gigafiber aboneliği açtım, arkadaşlar gelip hızlıca ve güzelce kurulumu hallettiler. TT altyapısı ile Türknet mantıklı değil gibi duruyor konuya bakıldığında.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.