Şimdi Ara

Turknet pişmanlıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet baştan söylüyorum sizi dinlemedim pişmanım. ucuz(ne kadar ucuzsa) etin yahnisi yavan olurmuş derlerdi evet yine şahit olduk.

yeni taşındığımız eve internet bağlatmak istedik. türk neti aradık belgeler ellerine ulaşınca 2 ila 6 gün içerisinde bağlantı yapacaklarını söylediler. biz de buna istinaden 21.09.2020 tarihinde 100 mbit sınırsız 85 tl olan paketinden türk.nete müracaat ettik. belgelerimiz 23.09.2020 de ellerine geçti. müracaatımız olan 21.09.2020 tarihinde 99 tl bağlantı ücreti ve 85 tl ilk fatura bedelini kredi kartıyla tahsil ettiler. ve biz beklemeye başladık. bugün öğreniyoruz ki bu 20 gün süre zarfında her zaman açık olan telefonumdan bana 3 kere arayıp ulaşamamışlar ve türk telekom yetkilileri de eve gelmiş bulamamışlar. bu yalanlarını da hiç utanmadan müşterisini aptal yerine koyarak çok lakayt ve yılışık bir şekilde ben arayınca telefon da söylüyorlar.

evet pişmanlıksın türk.net .20 günde bağlantı yapılamaz mı? tamam daha selam vermeden paramızı gaspettin bari arayıp nezaketen bilgilendirsen biz aradığımızda da telefonlarımıza çıksan çıktığında da adam gibi bilgilendirsen daha iyi olmaz mı? telefonda da söylediğim gibi allah belanızı versin.

ben pişmanım siz olmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba, abonelik işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Vs KabloNet
    4 yıl önce açıldı
    Millenicom Pişmanlıktır
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.