Şimdi Ara

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
3
Favori
53.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
410 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülke olarak en kazık yediğimiz hizmetlerden sadece biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismet07

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ. vodafone fiber aylik 72 tl oduyorum 250 gb akn var sonrasi 25mb hiza dusuyor ttnete lanet olsun dierlerini bilmemde daha once ttnet kulaniyordum igrenc vodafone akar

Ne zaman sözleşme yaptınız? ben de 50mbps 250gb akk 72 tl ödüyorum

• TTnetteyken maksimum 8Mbps adsl alabiliyordum, 16 bile veremiyorlardı. Bir de 8Mbps aknsiz hizmet için 110tl + 20tl telefon ödüyordum o da taahhütlü... Turknete geçtim hattımı vdsl2 porta geçirdiler şu an 24Mbps aknsiz alıyorum hem de yarı fiyatından ucuza. Bizim bölgede tam tersi şekilde ttnetin hızlar rezil durumda malesef.

Yani bölgeye göre değişebiliyor, deneyin ikisini de. Turknetten verim alabilirseniz f/p açısından Turknette kalmak daha mantıklı.

• ismet07 kullanıcısına yanıt
    Sözleşmen bitince upload 'ın 5 mbps e düşecek

• Ben de sorunlarımı yazayım.

İnternet başvurusu için aradım. Bana evimin olduğu bölgede "kendi altyapılarının" olduğnu ve 30 TL karşılığında kurulum yapılacağını söylediler.. Hızımın 35 MB olacağını söylediler. Ben de başvuru işlemlerine başladım. Daha sonra 6 Şubatta internetimin aktif olduğunu modem kurulumundan sonra interneti kullanabileceğim hakkında bilgi verdiler. Her şey çok güzel görünüyor. Sonra modem kurulumu randevusu için aranacağımı beklememi istediler. Tabi ne arayan var ne soran. Kendim aradım öğrendim. Ayın 15inde randevu oluşturmuşlar benim hiçbir şeyden haberim yok. 20 defa aramama rağmen hiçbir şekilde daha öne alamadım. Neyse kuruluma geldiler. Bu sefer de altyapının onlara ait olmadığını ve Turktelekomun dışardaki hattı binamdaki telefon kutuma çekmedikleri için kullanamayacağımı, kendilerinin turktelekoma arıza kaydı oluşturacaklarını ve 2-3 gün içerisinde çözüleceğini söylediler. Ve modemin fişe takılmasına 30 lira ödedim sonrasında 3 gün daha bekledim. Turktelekom geldi hattı bağladı. Kullanmaya başladım şuanda 32 MB alıyorum ama kopmalar oluyor.

Size Turknetin yalanlarını listeliyorum

-Alt yapı onların.
    -Randevu için sizi arayacağız.
    -İnternetiniz 35mb.
    -Modeminiz eve kurulum ekibiyle gelecek.(Kargoyla geldiği için beni çok uğraştırdı.)
    -İnternetinizi şuanda kullanabilirsiniz.
    -Hattınız bağlanmış görünüyor.
    -Destek kaydınız alındı size dönüş yapıalcak(10unda oluşturduğum kayda hala dönüş yok)

Aklıma gelmeyen tonlarcası. Ben de Tuketici hakem heyetine başvurdum. Tavsiyem sorun yaşayan herkes başvursun. 20 yıllık yalan tecrübesinin bedelini ödemeliler.

Dezavantajları
    -Müşteri hizmetleri yok sadece sesli yanıt sistemi var.
    -Size dönüş yaparlarsa yalan dolu konuşmalar.
    -İnternet hızının yüksek olmasına rağmen ğingler ve kopmalar.
    -Hiçbir şeyin zamanında olmaması, dönüş alamamak.

Avantajı
    -AKK(bazı yerlerde) ve sözleşme yok.

Eğer sizi 15 lira etkilemeyecekse katiyen bu firmayı kullanmayın. 15 lira fazla verip yüksek AKK olan bir firmadan alın internetinizi.

• Benim hızımda 75megabitten 8megabite düştü.Kaç gündür böyle belki 1aydan fazla.Yapmıyorlar kesinlikle çözüm yok

• Turknet kullanıcısıyım bende.Bazen modemim kaynaklı sorunlarım oluyordu ama sen nirvanaya çıkmışsın.Sabırlar dilerim.Gerçi 12 mbitten aşağı almıyorum ben.Sadece haber vs okumak için girerim internete.Youtuba bakarım arada da.
  • Bu türknet bi bana mı iyi ya. Herkes şikayetçi. Neyse çaktırmayalım bari

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.

• Önder kullanıcısına yanıt
    Cat6 kablonun iki telini kullanıyorsunuz sanırım. İyi sinyal kalitesi için kullanmadığınız boşta kalan telleri topraklamalısınız. Kabloda topraklanmamış boş teller varsa parazit yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 21 Şubat 2018; 8:49:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

Bu türknet bi bana mı iyi ya. Herkes şikayetçi. Neyse çaktırmayalım bari

Yanlız değilsin banada iyi cunku :)
    Neredeyse geceli gunduzlu pek bir oynama olmuyor hızımda 50 mbit hattımın verebildiği hızve bu sınırlarda geziyor dusse dusse 3-5 dusuyor bazı zamanlarda o da speed testte oyle oluyor film filan indirdiğimde ise full alıyorum hızı. Ben de aldıgım hizmetten oldukca memnunum.

• Netspeed'e bakın bir de.

• Görüyorum ve artırıyorum. Netspeed den memnunum fakat ara sıra yarım saatliğine de olsa internet çuvallıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momenty -- 21 Şubat 2018; 8:59:57 >
  • aga bu fiber alt yapısı var mı yok mu nasıl öğreniyoruz? hani vodafone alt yapı varsa bağlıyor değil mi fiberi?
  • Vodafonenin kendi altyapısı varsa ve kablo binanıza kadar geliyorsa gerçek fiberi bağlarlar. Yoksa vdsl bağlıyorlar ttnet altyapısı üzerinden. Ben vdsl kullanıyorum yani.

Vodafone, ttnet, turknet, superonline ne kadar iss varsa arayıp öğrenin altyapınızın ne kadar desteklediğini. Tabi en sağlam çözüm bulunduğunuz bölgedeki telekom müdürlüğünü gidip oradan öğrenmek.

Benim hat değerlerim oldukça iyi 100mbps'e kadar alabiliyorum vdsl ile sorunsuz. Evimin 50 metre ilerisinde saha dolabı olduğu için böyle sizde durum farklı olabilir
  • Bende turknet den çok çektim. taahhüt bozdurup geçmiştim forumda çoğu kişi memnun söyle böyle diye... bağlandı işte ilk 10 gün süperdi sonrası kabus gibiydi ben böyle şey görmedim. Herşeye robot gibi cevap veriryorlar. 3 mb alıyorsunuz işte hızınız çok iyi gibi saçma sapan söylemler. Sürekli suçu modeme yada ev içi tesisata atmaları derken iptal ettim. Benim en çok sinirimi bozan 2 gün içinde sorunlarımın çözüleceğini vaad edip 1 haftayı aşan süreçten sonra çözümlendi deyip ertesi gün aynı sıkıntıları yaşamamdı. Teknik desteğinin firmanın çok zayıf olduğunu düşünüyorum

• Kardes sikinti sande buyuk ihtimal. Ben vdsl kullaniyorum. 32 mb s sabit hiz aliyorum masallah diyelim :) eger senin hat zayiflamasi degerin kac snr degeri kac onu soyle sen bana ilk basta ?

• aynen modem arayüzünden istatistiklere girip xDSL den bakarsan, modeme gelen hızı zayıflama ve SNR değerini görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maczone

quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

3 ay önce Finlandiya'dayken hostelde bu hızları aldım, download neyse de upload muazzam

Upload inanılmaz hızlı, bunun için simetrik bağlantı gerekli. Bu upload hızını kablosuz bağlantı sağlarken mi aldınız?

Evet hocam kablosuz bağlantı ile aldım.

• Benim nette leşş atıyodu altyapı sıkıntısı kablonet yaptık memnunuz 24 mb -- 24 mb alıyorum
  • Saçma bir konu açılmış. Burada türktelekom alt yapısını kullanan firmaları karalamak çok saçma. Adam hattın ne destekliyorsa vereğiz diyor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.