Şimdi Ara

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
3
Favori
53.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
410 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Cat6 kablonun iki telini kullanıyorsunuz sanırım. İyi sinyal kalitesi için kullanmadığınız boşta kalan telleri topraklamalısınız. Kabloda topraklanmamış boş teller varsa parazit yapar.

Ben de öyle kullanıyorum, sadece 2 tel. Diğerleri boşta. Topraklama nasıl oluyor? İlk kez sizden duyuyorum şimdi.
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    İnternet kesildi mi hemen kötü firma şöyle firma böyle firma senin de aynı muhabbet olmuş anlaşılan. Sabır et dedik düzelir dedik yalan mı söylüyor dedik ne biçim savunma bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turknettin reklamından üye olam dedim :D
    oldum 7 günde bağlamak zorundayız dediler
    1-3-5 oldu 10 oldu :D dediki hafta sonları vs işlem başlama olayı vs derken salı sallandı çarşamba çarfa dolandı :D
    kıvırdılar 2 hafta sonra nihayet 7 gün doldu

iptal ettirdim haklı olarak .
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Genel bir kuraldır, yüksek frekans taşıyan Hatların yanında boşta iletken bırakılmamalıdır. Boştaki teller etraftaki EM dalgaları kendine çeker ve tekrar yaymaya çalışır.

Bunu engellemek için bu teller topraklanır. Bu ya direkt toprağa bağlantı sağlanarak, ya da şaselenerek(besleme hattının eksi kutbuna bağlanarak) yapılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşa D-smarttan 4 mbit 40 gb AKN li yalın interneti 40 tlye aldık,(Akn sonrası 1 mbit) ancak 2,5 mbit alabiliyoruz. upload ise 0,5 mbit. Yıl 2018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 21 Şubat 2018; 10:17:50 >
  • Ben çaresizim. Bulunduğum yerde en kral 7-10mbit hizmet alabiliyorum. Operatör kim olursa olsun değişmeyecek. Turknet'e geçmiştim bir heves çünkü zaten 7 civarında olan hızım kota aşılınca 3'e de değil 1.5'a falan düşüyordu. Ping yüzünden kullanılmaz oluyordu. Turknet'e geçince bu durumdan kurtuldum fakat bir sorun olduğunda ulaşmanın mümkün olmadığı, müşteri ile iletişim kurmaktan nefret eden konuşurken sıkıldığını bunaldığını belli eden ses tonu kullanmaktan çekinmeyen, anlık arıza için en erken 15 günde geri dönüş yapan bir firma. Ulaştıkları müşteri sayısını marke edemeyecek kadar az çalışanı olan, 10 işe 10 yerine 1 personel atamış, büyük ihtimalle çalışanlarına mobbing yapan (ses tonları gerçekten yaşamaktan nefret ediyormuşcasına) asıl karı müşteri sayısından değil, maliyetleri düşürmekten yapan bir firma.

Bu noktaya gerileyene kadar sempatik söyleşilerle benim gibi kazları avladılar. Şimdi nefret ettiğim bir firma. Ancak bulunduğum noktaya 100 yıl içinde fiber ulaşması imkansız. Böyle bir şey olsa kotayı aştığın zaman 8'e 24'e düşen tarifelerden birine geçerdim.

Sizin durumun tek izahı var. Benim başıma İstanbul'da yaşadığım zaman gelmişti. Evime bağlanan hattın hizmet noktasını evime en yakın kutudan değil uzak kutudan bağlamışlardı. Ben bu keşfi yapmak için Küçükyalı TTNET müdürlüğünü bildiğin basmıştım. Ortalığı birbirine katmıştım. Sonra oranın müdürü bana bir personel verdi. Arabamla evime geçtik. Vatandaş aylarca çözülemeyen meseleyi ankastreden başlayıp hizmet noktasına kadar takip edip bulmuştu. Telefonla birilerini aradı sonra evime yakın hizmet noktasına aktarıldı portum.

Sizinki buna benzer bir şey olsa gerek.

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Yenileriz

• 5 aydir felan kullaniyorum acayip memlunum 6 sene ttnet kulandim 6 mb hizim vardi kota dolunca 3 e dusuodu o gunleri hatirlamak bile istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismet07 -- 21 Şubat 2018; 10:16:16 >
  • Belirtmeden edemeyeceğim. Yıllarca 1mbit internet ile terbiye olmuş bir ulusuz. ATV denen paçavrada hergün "Fakir olmak çok iyi birşey, fakir olun fakir kalın cennete gidersiniz, beni boşverin biraz işim var sonra geleceğim" diye fakirlik satan ve bundan tonla para kazanan Nihat Hatipoğlu denen şahsın manüpilasyonu ile kullandığımız internet hızı bizi ölümü gösterip sıtmaya razı etmek. Kıvama getirilmiş insan. Umutsuz, beklentilerinden vazgeçmiş, eşitlik - adalet gibi kavramlara inancı azalmış. 81 milyona bölünmüş. Bir ülkeyi bölmek istiyorsanız o gençlerin umutlarını ellerinden almanız yeter. Beklentisi umudu olmayan gençler kendilerini geliştirmeyi bırakırlar. ŞAka yapmıyorum internet hizmetinin kalitesi veya hızı, ülkenin siyasi havasıyla eş güdümlü. Ülkenin diğer kurumlarının müşterilerine yaptığı muamele... İyi hizmet veren kurum için iyi hizmet almasını bilen müşteriye ihtiyaç var. Dünyayı bilen, etrafında olup bitenlerin farkında olan bir insanın en büyük kabusu, şükredip fakirliğine 4 elle sarılıp bunu erdem sayan insanlarla kuşatılmış olmasıdır. Kurusu yaşı hunharca alevlere sarılmış.

Diyeceksiniz hocam nereyi nereye bağladın. Evrenin en uzak köşesindeki, birbirlerine milyarlarca ışık yılı mesafedeki iki toz zerresi arasında bile bağ var, yol uzun denklem karmaşık ama bağ var. Üstelik yukarıda saydıklarım birbirlerine uzak olmayı bırak, arap saçı gibi dolaşık.

• aylarca popüler fırsatlar başlığında reklamını yapan adminlere sormak lazım bunu
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Benim altyapı vdsl2 TürkTelekomda da öyleydi. Geçmeden önce modem panelinden baktım 35mbit gözüküyordu. Turknet verebiliriz dediler, geçtim gerçekten de 35mbit var şu an akksiz vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismet07 kullanıcısına yanıt
    Keşke vodafone gelse istanbul a telekom dan 100 mbps aldığım fiyata 200 mbps veriyorlar

Ve herkese artık 5 mbps upload muhtemelen türkcell yüzünden düşürmüşlerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 21 Şubat 2018; 10:28:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Orijinalden alıntı: Lxde

Garip valla benim sokak başında saha dolabı var fiber kablo geliyor ama 16 mbps alıyorum anlaşmamdan dolayı
    yakın zamanda bitecek şimideden araştırıyorum nedir ne değildir diye.

Bunların her işi garip. Yeni yere geçtiğimde çok uğraştım.

Zamanın olursa okursun. Özet geçeyim.

Bursa Türk Telekom müdürlüğü ile irtibat falan kurdum. Ezberci müşteri hizmetleri bir halttan anlamıyor.

Eve gelen servisler sorunun bilgisayarda olduğunu söylemiş :) ah ben evde yoktum işte. Bu adamlara maaş ödeniyor. Gerisini siz düşünün artık.

En son Bursa genel müdürlükten birisi aradı ve sorunu çözdü. Sorun tamamen bizden kaynakladı dedi. Sonunda kabul ettiler. Hakkım olan 33 mbps hızı aldım.

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-ile-girdigim-savasi-kazandim-sabit-hiz-sorunu--128447935

TTNET te akşamları bağlantım TURKNETTE olduğu gibi yerlerde sürünüyor.
    Ne yapsam olmadı hocam bir türlü sorunu çözemediler, ücreti mukabilinde =) ELİTT ekipleri gelip gitmişler ve
    YAPISAL ANKASTRE problemi olduğunu ve sorunu elektrikçi ile çözebileceğimi ilettiler.

Elektrikçiye ne söylemem gerekiyor? Yapısal ankastre problemi nedir biliyor musunuz?

Yapısal ankastre den kastı bina içi telefon tesisatı. Bu o anda kurtulma bahaneleri. Yani sizden istedikleri Elektrikçi çağırın bina bağlantı kutusundan modeme gelen telefon kablosunu değiştirsin ondan sonra biz tekrar bakalım demeye getiriyorlar.

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    antalyadayım benkı ondandır bende bıraz hıza gore pıng fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

Orijinalden alıntı: fofer

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Orijinalden alıntı: Lxde

Garip valla benim sokak başında saha dolabı var fiber kablo geliyor ama 16 mbps alıyorum anlaşmamdan dolayı
    yakın zamanda bitecek şimideden araştırıyorum nedir ne değildir diye.

Bunların her işi garip. Yeni yere geçtiğimde çok uğraştım.

Zamanın olursa okursun. Özet geçeyim.

Bursa Türk Telekom müdürlüğü ile irtibat falan kurdum. Ezberci müşteri hizmetleri bir halttan anlamıyor.

Eve gelen servisler sorunun bilgisayarda olduğunu söylemiş :) ah ben evde yoktum işte. Bu adamlara maaş ödeniyor. Gerisini siz düşünün artık.

En son Bursa genel müdürlükten birisi aradı ve sorunu çözdü. Sorun tamamen bizden kaynakladı dedi. Sonunda kabul ettiler. Hakkım olan 33 mbps hızı aldım.

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-ile-girdigim-savasi-kazandim-sabit-hiz-sorunu--128447935

TTNET te akşamları bağlantım TURKNETTE olduğu gibi yerlerde sürünüyor.
    Ne yapsam olmadı hocam bir türlü sorunu çözemediler, ücreti mukabilinde =) ELİTT ekipleri gelip gitmişler ve
    YAPISAL ANKASTRE problemi olduğunu ve sorunu elektrikçi ile çözebileceğimi ilettiler.

Elektrikçiye ne söylemem gerekiyor? Yapısal ankastre problemi nedir biliyor musunuz?

Yapısal ankastre den kastı bina içi telefon tesisatı. Bu o anda kurtulma bahaneleri. Yani sizden istedikleri Elektrikçi çağırın bina bağlantı kutusundan modeme gelen telefon kablosunu değiştirsin ondan sonra biz tekrar bakalım demeye getiriyorlar.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Bağlantıyı yapan ve kurulum aşamasında test eden bu gerizekalılar değil mi peki hocam?
    Ben zaten daha önce turknet kullanıyordum AKK kaldırılınca bu sorunu yaşamaya başladım. Turknet çözemeyince TTNET e geçmek gibi bir eşşeklik yaptım.
    Ki zaten elektrikçi çağırmıştım kablolamayı yeniden yapmıştı adam.

• Haline şükret ttnet e geçtik bu haldeyiz. Vadedilen 24 olan bu.

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNeXiEtY

Turknetten genel olarak memnunum.
    50 mbit taahhüt edilen download hızına erişebiliyorum ama upload 2 mbiti hiç görmedi.

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.

istanbul

Hala 2 mbps mi upload alıyorsunuz? Benimkini 2 3 hafta önce 4 e çıkardılar.

• internetin altyapısı yer altı kabloları ve işletmelerinde 3 firma mevcut, TURKSAT-SUPERONLİNE-TURKTELEKOM diğer firmalr internet hizmetini bu firmalardan alıp satıyorlar, sizler eğer başka bir firmadan internet alırsanız müşteri hizmetlerini aradığınızda onlar satın aldıkları firmaya bildiriyorlar, ve o firma müdahale ediyor, fakat şöyle bir durum var, hizmet kendi alt yapıları üzerinden kullanıldığı için öncelikle kendi müşterilerine hizmet veriyorlar diğer firmaların arızaları en sona atılıyor yada fazla ilgi göstermiyorlar.

hal böyle olunca hizmet veren yan firmaların hizmetleri büyük oranda aksamalara neden oluyor.

Benim tavsiyem, kesinlikle ve kesinlikle alt yapısı kendisine ait firmalardan internet hizmeti satın alınması.
  • Ben her ay 24 ay tahutlu 110 tl verıyorum 10 mb 5 mb uploada.
    ben hala memnun degılım onlıne yurt dışı oyunlarda pıngımdan 50 de fılan.
    superonlıne kullanıyorum.
    hatta 2 cı hattımda var ıptal ettırmedık en dusuk meblayı oduyorum aylardır tv de ızledıgım ıcın teledunyaya.
    maalesef alt yapı var calısanlar var ama hızmet alan cok kışı var buna gore alt yapı duzenlenmesı lazım.
    10 pıng altı bana heat shot atınca oyunda dumur oluyorum.
    sınırlenıyorum kendımı alkole verıyorum.
    sunuda daha cozemedeım ıskandınav ulkelerının pıngı cok dusuk. alt yapısı saglşam cok azmıı uyelerı var dıye düşünmemek elde degıl.
  • Şimdi dediğiniz gibi internetten sorguladım ne kadar doğru bilmiyorum ama 11 mbps yi destekliyor diyor evim için şaka gibi :) ama yine ariyim firmaları bakalım onlar ne diyecek. Çünkü bende vodafone kullanıyorum sizin paketiniz çok cazip geldi bana. Ama tabi 11 destekleyecekse hiç bir anlamı yok yükseltmenin internet hızını
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.