Şimdi Ara

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
3
Favori
53.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
410 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Geçmiş olsun hocam. Benim de türk telekom ile sorunum var. Her ay düzenli olarak 2 3 gün internetimi kesiyorlar. Dün yine kesmişler dayanamadım bugün yardırdım ceoları duruma el attı dm üzerinden görüştük adamla bakalım ne zaman halledecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete_bey

Saçma bir konu açılmış. Burada türktelekom alt yapısını kullanan firmaları karalamak çok saçma. Adam hattın ne destekliyorsa vereğiz diyor.

İphone x, Samsungun oled ekranlarını kullanıyor telefonun ekranı bozulduğunda gidip samsungamı veriyoruz? Sorunlu samsungmu diyoruz? Hayır apple ile muhatap oluyoruz.

Bir işi yapıyorsan altyapı kötü dahi olsa o müşterinin alabileceği maksimum hızı bermek zorundasın. Ben 6 mbit rahat kullanıyordum. Şimdi 1 megabit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışardan hat çektir . Line hattın çok dandik yeni hat çektir
  • Uydunet varsa önerebilirim.

• Pttcell 14 lük sınırsız hız 128 kpbs devam başka yolu yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat başında Netspeed'e geçtim, 50 mbit aknsiz paket 99 lira, şu an verdikleri 51-52 civarında ve 5-6 civarı upload veriyorlar.Allah razı olsun Netspeed.
  • Kablonetten adsl e geçmeyi düşünüyodum aklımda hep bu adsl korkusu vardı sanırım bu konu yardımcı oldu. Ttnet ile neler çektiğimi hatırlattı. 25 mbte devam ederim aknlide olsa en azından stabil.

• Bende de Turknet var hiz 40 a 4. Altyapidan altyapiya fark var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat değerlerime baktım 126 mbps ye kadar hız alınabiliyor. Türknete geçsenm bir şey kaybedermiyim ? Fiber kutusu binamın içinde. Ayrıca bina tesisatı içindeki hat kablosunu kullanmıyorum, direk ankastre kutusundan modemime kablo çektim. Şuan 35 mbps fiber paket kullanıyorum Türktelekomun. Yardımcı olurmusunuz ?

• 1 ay öncesine kadar türk telekom kullanıyordum defalarca şikayet kaydı açtığım halde kimse ilgilenmiyordu. akn dolana kadar 1 megabit akn dolduktan sonra resimdeki gördüğünüz gibi oluyordu.hat değerlerim 12 megabit destekliyor ancak bilerek hattımı 1-2 megabite sabitliyordular.

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 21 Şubat 2018; 14:34:53 >
  • bu da Turknete geçtikten sonra ki hızım.

• Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    başıma gelirse reaksiyonu tercihlerimle yapabilirim! az kafa yorsanız o beyninizi kullansanız bu firma telekom alt yapısı kullanıypr yani 2. bir seçeneğiniz herzaman mevcut geçersiniz oraya burda da ağlamazsınız!

• quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

quote:

Orijinalden alıntı: maczone

quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

3 ay önce Finlandiya'dayken hostelde bu hızları aldım, download neyse de upload muazzam

Upload inanılmaz hızlı, bunun için simetrik bağlantı gerekli. Bu upload hızını kablosuz bağlantı sağlarken mi aldınız?

Evet hocam kablosuz bağlantı ile aldım.

Kablosuz bağlantı için mükemmel bir upload rakamı. Türkiye'de bu değeri görebilmek neredeyse imkansız, ancak simetrik bağlantı kullanan bazı firmalarda bu denli yüksek upload rakamlarını görebiliyoruz.

• Olay altyapınızla da alakalı, ben de türknet vdsl kullanıyorum. AKNsiz taahhütsüz ayda 60 lira, bulunduğum yer istanbul fatih fener. Bu da hızım:

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptankaa06

Arkadaş en uyuz olduğum şeyde şuan yaşadığım kocaelinin gelişmiş bir ilçesinde fiber alt yapısı olmaması, ne olacak böyle gelmesini mi beklicez yani ölme eşşeğim ölme

Turkiyenin başkentinin merkezinde yaşıyorum (Cankaya) hicbir firmanin (superonline-ttnet) fiberi yok hocam.Bu yuzden uzulmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

quote:

Orijinalden alıntı: heidinindedesi

quote:

Orijinalden alıntı: aNeXiEtY

Turknetten genel olarak memnunum.
    50 mbit taahhüt edilen download hızına erişebiliyorum ama upload 2 mbiti hiç görmedi.

istanbul

Hala 2 mbps mi upload alıyorsunuz? Benimkini 2 3 hafta önce 4 e çıkardılar.

Upload hızını nasıl artırdınız ?
    Bİrde TTnet mi kullanıyorsunuz ?

hayır ben de türknet kullanıyorum. upload hızımı ben artırmadım, hatta kendilerine ulaşmadım bile bu konuda. kendileri artırmışlar sonradan farkettim.

edit: zaten sözleşmede 2 mbps upload yazıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidinindedesi -- 21 Şubat 2018; 14:44:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

İnternet kesildi mi hemen kötü firma şöyle firma böyle firma senin de aynı muhabbet olmuş anlaşılan. Sabır et dedik düzelir dedik yalan mı söylüyor dedik ne biçim savunma bu.

Şuan sizde eleştirdiğiniz şeyin aynısını yapıyorsunuz

2 gün hız düştü diye kimse şikayet etmez bu kadar

Sizden işler yolunda diye 1 mgbt hız alamayan birine 33 mgbt ss atmak çok alakasız hani derlerya aç tokun halinden anlamaz diye

Ben herzamn diyorum aynı altyapı hepsi aynı ucuz hangisi ise onu kullanın firmalar size kar payı vermiyor savunmakta saldırmak size hiçbir kazandırmaz

• Türknet,süperonline,ttnet i kullandım. En kısa türknette kaldım. Tam tamına 9 gün. 5 gün kapatması sürdü zaten. Şu bir gerçek ki istediğiniz kadar iyi hizmet sağlayıcısı olsun hatta problem varsa kimse birşey yapamaz. Ben Türktelekom genel müdürlüğnün karşısında otuyorum. Fiber hat önümde,yanımda,arkamda ki sokakta mevcut. Fakat hiç bir yetkili bana binamda fiber olmadığını söylemedi. Binaya kadar fiber geliyor sonrasında normal hatta dönüyormuş. Bizde fiber kullanıyoruz neden 16mb i geçmiyor diye yakınıyorduk. Sonradan araştırıp öğrendik hattı düzelttik. Şuanda 4 yıldır Türktelekomlu olduk. İnanın bana daha 1 kere problem yaşadım. Oda alkollü araç kaldırımda duran telefon panosu mudur nedir ona çarpmıştı. 1 hafta hat bağlanmadı. Tek yaşadığım problem bu.

Evet türknet i denedim. Şuanda aranızda en şanlı olan kişi olarak hiper,miğer,über,zartur,zirtir tarzı isimlere sahip değişik kablolama tiplerinin hepsinin en kaliteli halde geçtiği yerde oturuyorum. Hem de sağa dolabı kapımın önünde. Kesintisiz saat farkı olmadan 32mb veren türk telekom varken türknet 8mb verdi. Fakat Türknet i aradığımda 72mb desteklediği söyledi. İnternette de aynısı yazıyordu. 8mb sınırsız internet için 60tl aslında iyi fiyat. Benim ödediğim 135tl fiyata göre. Fakat arkadaşlar hayatımda gördüğüm en berbat müşteri temscilisine sahip. Hani örnek vericem verecek örnek bulamıyorum. Afrikanın ilkel kabilelerinden birini getirmişler diyicem onlar bile önünde yazanı daha düzgün okur. Merkez yeri tekirdağ yada edirne olması lazım ne yapıyonuz içip içip işe mi geliyorsunuz. Müşteri temsilcisine saat 7 den sonra ping artışı neden oluyor diyorum cevap olarak " neden oluyormuş " diyor. Başka birine bağlanıyorum internet gece saatlerinde kopuyor diyorum "hat bende açık gözüküyor" diyor. Bağlandığını 4. günü kapatmaya başvurdum sanki devlet dairesine şikayet dilekçesi verdik. Ne arayan var ne msj atan ne soran. Sıf o olaydan sonra **** indirdim dh ye uyuz oldum diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: mixerteam

başıma gelirse reaksiyonu tercihlerimle yapabilirim! az kafa yorsanız o beyninizi kullansanız bu firma telekom alt yapısı kullanıypr yani 2. bir seçeneğiniz herzaman mevcut geçersiniz oraya burda da ağlamazsınız!

Çatır çatır parasını ödediğim internet iznim olmadan YAPA ya taşınıyor ve 10 gündür internetim 1mbit. Bu nasıl ağlamak oluyor? Senin gibi düşünenler ne kadar yolunsa azdır. Müstahak size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabiz Civciv -- 21 Şubat 2018; 14:50:32 >
  • 50 mbit 75 gb kota 4 4lük tarife..

İçinde 1000 dk 1000 sms 2 gb internet ile ayda 80 tl süperonline

Kota aşımında hız sabit 20 mbit çok memnunum

Telefonu çıkar ayda 50 tlye geliyor.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.