Şimdi Ara

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
3
Favori
53.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
410 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayretler içerisindeyim kardeşim bende TURKNET kullanıcısıyım aman nazar değmesin hiç bir sıkıntım yok. Hattım 35 Mb destekliyor yalnız tam 35 mb verilirse kesilme yapıyordu, aradım 35 değilde 32 de sabitleyelim dedim. Şu an tam 32 mb i her türlü alıyorum. Seninki büyük talihsizlik gerçekten.
  • LittleHawk kullanıcısına yanıt
    malum partinin gerçek yüzü youtube ve twich ile ifşa olunca ne olacak sandınız ki...
  • heidinindedesi kullanıcısına yanıt
    Hocam yakında birinci yılım dolucak 2-3 aya kadar
  • imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında o malum partiden ziyade internet sağlayıcılardan kaynaklı. Youtube için çok fazla kaynak ayırdıklarından bu sitelerde veriyi parça parça sunuyorlar. Örneğin kendim 100mbit internet kullanıyorum. Hani 360p bile açacak olsam o lanet videolar tek seferde yüklenmiyor. İllaki bir yerinde duraklıyor.

Söylentiye göre firmalar dahi Youtube dan ödeme almaya çalışıyor? Neden? çünkü Youtube a onların sayesinde giriyormuşuz. Bizden aldıkları yetmiyormuş gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha adam 1mbps alıyor süper lan.

• bu ne ya yazık valla. altyapı yok abi turkiyede telekomu ozellestirdiler ancak altyapıya yatırım yapmıyorar bunun sebebi gelişmememizi istemeleri olabilir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixerteam

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

quote:

Orijinalden alıntı: mixerteam

başıma gelirse reaksiyonu tercihlerimle yapabilirim! az kafa yorsanız o beyninizi kullansanız bu firma telekom alt yapısı kullanıypr yani 2. bir seçeneğiniz herzaman mevcut geçersiniz oraya burda da ağlamazsınız!

Çatır çatır parasını ödediğim internet iznim olmadan YAPA ya taşınıyor ve 10 gündür internetim 1mbit. Bu nasıl ağlamak oluyor? Senin gibi düşünenler ne kadar yolunsa azdır. Müstahak size.

Yolunan ben değilim sensin kardeşim ben çatır çatır hizmetimi alıyorum. Alamayan sensin ve sorunun çözülmemesine rağmen aynı operatörde kalıp sağa sola şikayet yazıyorsun. Ben diyorum ki madem sıkıntılı geç başka operatöre sonra yine bu yasadigin sıkıntıyı uygun platformda dillendirebilirsiniz...

Aynı operatörde kaldığımı kim söyledi? Bu derece cahillik ve yobazlık fazla. Ve istediğim mesajı istediğim yere yazarım sana mı sorucam? Yaşadığım şeyi yazıyorum nereye yazıcam türk telekom konusuna mı? Bbbb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabiz Civciv -- 21 Şubat 2018; 17:12:7 >

• Kyk interneti bundan hızlı halime şükrettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önder kullanıcısına yanıt
    24 ay boyunca ttneti 0.25 mbps olarak kullandım. en son bütün bölgeye yeni kutu koydukları için düzledi yoksa 2 yıl boyunca o öyle devam edecekti yada çıkmak için 300 küsür lira ödemem gerekiyordu. net olarak turk nete karşı avukatlık yapıyorsun konu açmışsın gelip bana firma yalakçısı diyoeusn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheri10

Hocam yakında birinci yılım dolucak 2-3 aya kadar

hocam alırken hızı ne diye hiç bakmadınız mı? veya 9 aydır "acaba parasını ödediğim hizmeti alıyor muyum?" diye sorgulama ihtiyacı hissetmediniz mi

edit: bu arada müşteri hizmetlerini arayıp bir güzel fırçalayın bu paraya bu hizmet inanılmaz kazık yemişsiniz. ben türknette 24 mbps alıyorum kota-yavaşlama hiçbir şekilde yok ve 60 tl ödüyorum taahhüt de yok. ilk açtırdığımız ay tam tamına 800gb kullanmıştım ay sonuna kadar hiçbir yavaşlama olmadı. sizin muhtemelen hem kotalı hem taahhütlü. 2-3 aya taahhütünüz bitiyorsa bence türkneti bir deneyin beğenmezseniz kapatırsınız zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidinindedesi -- 21 Şubat 2018; 17:20:49 >

• Ne kadar guzel bir reklam. Al Senin olsun kardesim o hizda baglanti da. İmkani olan superonline kullansin diger hesi coptur

• uydunet kullanıyorum gayet memnunum altyapınzı var ise gözden geçirmenizi tavsiye ederim
  • Geçebilirim

Hızım an itibariyle 0. Yeni taşınmam sebebiyle internet hattımı nakil yaptırmak istedim. Cevap port olmadığı yönünde oldu. Haliyle hiçbir internet sağlayıcısından internet hizmeti alamıyorum. Teşekkürler Türk Telekom.

Turkcell WINN kullanıyorum şu anda ama o da çok pahalı tabii. Yine de el mecbur, internetsiz olmuyor.

Herkes duysun diye de gördüğüm hemen hemen her internet konusuna yazıyorum bu tip bir mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 21 Şubat 2018; 18:9:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: investing

quote:

Orijinalden alıntı: kamilkilic

Doğrusu şu paket bence çok iyi, Turkcell Superonline üstelik günü birlik kurup gittiler.

link kısaltmak nedir ulan?

Küfürü fazlası ile hakediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: comm

60 TL verip bu hıza katlanacağına 15 TL fazladan vererek ttnet'e geçmek daha mantıklı.Ben internet hızından memnunum.

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.

Uzun yıllardır forumdayım. Çok yer gezdim, çok gördüm. Ama bu kadar düşük IQ 'lu bir yorumu ilk defa gördüm. Çok lezzetliymiş.

Öyle bir yazmış ki arkadaş sanki Turknet kullanıcılarının hepsinin internet hızı bu şekilde, Ttnet kullanıcılarının hepsinin internet hızının tek rakibi de ışık hızı. Ben Ttnet 'ten memnun değildim, Turknet 'e geçtim. Çok daha memnunum. Daha çok bölgesel kaynaklı, diğer evde de Ttnet var mesela. Onu değiştirmeyi düşünmüyorum, çünkü memnunum. Senin yazdığınla hareket etmek insanı paradoksa sokuyor. Neler neler yazıp sildim varya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheri10

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ. Arkadaşlar ayda 130 lira internet faturası ödüyorum hızımda bu şekilde anlayan varsa yorum atsın bu hız normalmi yoksa verdiğim ücrete göre düşük bi hizmetmi alıyorum firma ttnet

Aynı hızı 41 TL'ye alıyorum TTNet.

• http://www.speedtest.net/result/7078090574.png
    Yeni test yaptırdım. Bu saatlerde bile hızım bu şekilde. ( Altyapı 100mbps destekliyor. )
    TTNET yüzünden artık 35mbps veriyorlar.

Bence konuyu açan arkadaşın ya altyapısında problem var yada tesisatında.
    Kabloların çok eski olabilir, Cat6 kablo takarak daha iyi verim elde edebilirsin.
    Tabii modeminin de VDSL destekli olması gerek.
  • Hat değerlerini paylaşırmısınız

• TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.

• Yaklaşık 1 ay kadar önce benim internette 0.7mb dı. Benim bulunduğum yerde apartmanın kendi interneti oldugu için herkes yüklenince internette dogal olarak hız 1 mb ın altına iniyordu. Bu hızla neler çektiğini az çok tahmin edebiliyorum benimde az saçımı yoldurmadı.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.