Şimdi Ara

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
3
Favori
53.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
410 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle diyenleri çok gördüm,Turknet e sallayıp durdular.
    Sonradan ortaya çıktı ki adamlar vdsl modem bile kullanmıyormuş o yüzden düşük hız alıyorlarmış.
    Ben size inşallah maşallah diye beddua etmiyorum.Olması muhtemel diğer ihtimalleri söyledim.
    Memnun değilseniz taahhüt yok birşey yok kapattırırsınız başka firmaya geçersiniz bu kadar basit.
  • TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ. Arkadaşlar ayda 130 lira internet faturası ödüyorum hızımda bu şekilde anlayan varsa yorum atsın bu hız normalmi yoksa verdiğim ücrete göre düşük bi hizmetmi alıyorum firma ttnet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    Geriye doğru git bak bakalım neler yazmışım, 1mbit hız da aldığım oluyor modemin bağlantı yapmamasını da yazdım bu konuya nasıl çözüm bulduğumu da yazdım. Ss de bu işin süsü anladın

• Güldürürken burnumdan sümük çıkarttın, TEŞEKKÜRLER TÜRKNET
  • Türk telekom'dan şikayet ediyordum bunu gördüm, bi duraksadım. Vdsl hat üzerinden ay başında 21-22 mps hız aldığım oluyor. Kota düşünce de 5-7 bandında geziyorum. Kapımın önünde fiber kutusu olduğu halde bağlanmıyor diye isyan ediyordum ama bunu görünce bi duraksadım. Bu arada neden faturalar yüksek. Ben 24 mps hız 75 gb akk + alo paket 500 dakika her yöne 56 TL ödüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh_howard -- 21 Şubat 2018; 15:14:0 >
  • Litendria kullanıcısına yanıt
    Herkes müşteri temsilcisi sıkıntısını belirtiyor zaten , o konuda kendimi hazırladım.. Denerim 3-5 gün olmazsa çıkarım , şans işi birazda..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheri10

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ. Arkadaşlar ayda 130 lira internet faturası ödüyorum hızımda bu şekilde anlayan varsa yorum atsın bu hız normalmi yoksa verdiğim ücrete göre düşük bi hizmetmi alıyorum firma ttnet

130 tl ne hocam? Taahhütün bitince başka firmalara geç bu ne apaçık soyuluyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

quote:

Orijinalden alıntı: mixerteam

başıma gelirse reaksiyonu tercihlerimle yapabilirim! az kafa yorsanız o beyninizi kullansanız bu firma telekom alt yapısı kullanıypr yani 2. bir seçeneğiniz herzaman mevcut geçersiniz oraya burda da ağlamazsınız!

Çatır çatır parasını ödediğim internet iznim olmadan YAPA ya taşınıyor ve 10 gündür internetim 1mbit. Bu nasıl ağlamak oluyor? Senin gibi düşünenler ne kadar yolunsa azdır. Müstahak size.

Yolunan ben değilim sensin kardeşim ben çatır çatır hizmetimi alıyorum. Alamayan sensin ve sorunun çözülmemesine rağmen aynı operatörde kalıp sağa sola şikayet yazıyorsun. Ben diyorum ki madem sıkıntılı geç başka operatöre sonra yine bu yasadigin sıkıntıyı uygun platformda dillendirebilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: kamilkilic

Doğrusu şu paket bence çok iyi, Turkcell Superonline üstelik günü birlik kurup gittiler.

link kısaltmak nedir ulan?
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene temmuz gibi aradılar yok hiper hız yok fiber hız dedim getirin kurun getirdiler bir siteye tıklıyorum 10 saniye sonra açılıyor kontrat bitsin o zaman türkcell süperonlineye geçeyim
  • Bende işyerinde bunun benzerini yaşadım. Baktım telefona canlı bi adam çıkmıo. Her defasında iptal başvurusu yaptım hemen aradılar. 3 gün internetsiz kaldım. İşlerim aksadı.

• Konuyu açan arkadaşa; Yeni geçeceğin internet firmasında hız değerlerini merakla bekliyor olacağız.
    Bakalım ne kadar fark olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

Orijinalden alıntı: waltran

ne kadar çok laga luga yapmışsın arkadaşım!
    beğenmiyorsan 2 dosya faxla kapattır çok mu zor?
    seni 36 ay taahhütlü 1 mbps bile veremeyen türk telekom paklar ancak. görürsün kapatma cezası 400 lira istediklerinde

60 lira ver 1 megabit internet kullan belki firmaları yalamaktan kurtulursun. Zaten geçişimi sağladım yakında netspeed kullanmaya başlıcam 5 mbit kullanırım arıza olduğundada en azından muhatap bulurum. Cebimde kalan 20 lirada cabası.

7 Yıldır D-Smart net + TV kullanıyorum.

Bir günden bir güne sorun yaşadığımı hatırlamam. Bir kere internet koptu, ne yapsam gelmedi.

Aradım müşteri hizmetlerini (PAZAR GÜNÜ), arıza kaydı oluşturdular. ''Siz değerli müşterimize hızlı hizmet vermek için çalışacağız efendim hiç kuşkunuz olmasın diye müşteri temsilcisi olan hanımefendi bana telkinde bulundu'' bir saat kadar sonra eve yetkili servis geldi. İnternetimi tamir ettiler.

Aradan bir ay kadar bir süre geçti hızım 8 megabit olduğu için yükseltmek istedim. Aradım, 1 hafta içinde evin sağını solunu delik deşik edip mahalleye fiber kablo döşediler. Şu an internet hızım 50 Megabit ve sınırsız TV KANALI ile birlikte sadece ve sadece 63 lira ödüyorum. Üstelik hız artışında bir ücret talep etmediler. İlk aldığımız zaman 77 lira ödüyorduk. 7 yıldır kullanıyorum, normalde ücretin artması gerekirken, 2 yılda bir taahhüt yenilemesi için aradıklarında fiyat indirimi talep ediyorum 3-5 lira indiriyorlar.

TTNET kullandım pişman oldum, 7 yıl önce D-Smart'a geçtim ve oldukça memnunum.
    Türknet filan gibi hizmet değil satış amaçlayan markalarla çalışmayın.

Kullandığınız modem, en yakın internet baz istasyonuna olan uzaklığınız ve fiber altyapı önemli bulunduğunuz bölgede. Tabi bunlar yoksa Türknet'in size yardımcı olup altyapı çalışması başlatacağını hiç düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

internetin altyapısı yer altı kabloları ve işletmelerinde 3 firma mevcut, TURKSAT-SUPERONLİNE-TURKTELEKOM diğer firmalr internet hizmetini bu firmalardan alıp satıyorlar, sizler eğer başka bir firmadan internet alırsanız müşteri hizmetlerini aradığınızda onlar satın aldıkları firmaya bildiriyorlar, ve o firma müdahale ediyor, fakat şöyle bir durum var, hizmet kendi alt yapıları üzerinden kullanıldığı için öncelikle kendi müşterilerine hizmet veriyorlar diğer firmaların arızaları en sona atılıyor yada fazla ilgi göstermiyorlar.

hal böyle olunca hizmet veren yan firmaların hizmetleri büyük oranda aksamalara neden oluyor.

Benim tavsiyem, kesinlikle ve kesinlikle alt yapısı kendisine ait firmalardan internet hizmeti satın alınması.

Eğer twiterdan telekom ceo suna düzgün bir msj atarsan anında kapına gelip müdahale ediyorlar. Telefon ile ararsan bizim müşterimiz değilsin derler. Bunu en iyi yaşamaış biri olarak söylüyorum. 3 defa kapıma gelip ankastremi düzelttiler. En son sokağa yer altına inen kabloda hata bulup geçici düzelttiler. 1 ay içinde tamamen yenileyecez dediler ama 1 aya kalmadı, ertesi sabah gelip komple sokaktan eve yeni kablo çektiler. Kimlerle nasıl iletişim kurulmasını biliyorsan işin çözülür. Yoksa konu sahibi gibi 1mb diye ortalıkta dolanırsın.

ver bakalım twetter kullanıcı adını mesaj atalım

• Konu hort herhalde diye geldim.

Yok yil 2003 degil bildigin 2018.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internet hızları yeterince yavaş değilmiş gibi

Youtube un hızı kısıtlanmış durumda

35mbps internet bazen nasıl oluyorsa (saat 15-19 arası)

720p 60fps videolarda bile takılıyor ???

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

quote:

internetin altyapısı yer altı kabloları ve işletmelerinde 3 firma mevcut, TURKSAT-SUPERONLİNE-TURKTELEKOM diğer firmalr internet hizmetini bu firmalardan alıp satıyorlar, sizler eğer başka bir firmadan internet alırsanız müşteri hizmetlerini aradığınızda onlar satın aldıkları firmaya bildiriyorlar, ve o firma müdahale ediyor, fakat şöyle bir durum var, hizmet kendi alt yapıları üzerinden kullanıldığı için öncelikle kendi müşterilerine hizmet veriyorlar diğer firmaların arızaları en sona atılıyor yada fazla ilgi göstermiyorlar.

hal böyle olunca hizmet veren yan firmaların hizmetleri büyük oranda aksamalara neden oluyor.

Benim tavsiyem, kesinlikle ve kesinlikle alt yapısı kendisine ait firmalardan internet hizmeti satın alınması.

Eğer twiterdan telekom ceo suna düzgün bir msj atarsan anında kapına gelip müdahale ediyorlar. Telefon ile ararsan bizim müşterimiz değilsin derler. Bunu en iyi yaşamaış biri olarak söylüyorum. 3 defa kapıma gelip ankastremi düzelttiler. En son sokağa yer altına inen kabloda hata bulup geçici düzelttiler. 1 ay içinde tamamen yenileyecez dediler ama 1 aya kalmadı, ertesi sabah gelip komple sokaktan eve yeni kablo çektiler. Kimlerle nasıl iletişim kurulmasını biliyorsan işin çözülür. Yoksa konu sahibi gibi 1mb diye ortalıkta dolanırsın.

ver bakalım twetter kullanıcı adını mesaj atalım

güzeeel beğendim. alalım lütfen. tweet atıyoruz zaten ona da atalım :D

• Turkiyede internet firmalarının vpn hediye etmesi gerekiyor resmen

Wikipedia yasak

Youtube twitch yavaşlatılıyor sansür de gelecek hayırlısıyla

Imgur pastebin kapatılıyor

Kısaca internete giremiyorsun ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheri10

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ. Arkadaşlar ayda 130 lira internet faturası ödüyorum hızımda bu şekilde anlayan varsa yorum atsın bu hız normalmi yoksa verdiğim ücrete göre düşük bi hizmetmi alıyorum firma ttnet

iyi yolmuşlar hocam seni inşallah uzun süredir bu ücreti ödemiyorsundur bu internet için

• kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    AKN'den sonra hızınız nedir? 8Mbit'ten aşağı ise enayilik, gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.