Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TÜRKNET REFERANS DAVETİYE 45 TL EFT Satın Al 12 Aralık 2020 20:52 1 1 TÜRKNET REFERANS DAVETİYE 45 TL EFT 1 AY BEDAVA İNTERNET veee 45 TL EFT.Haziran ayı sonunda bitecek olan Arkadaşını Getir kampanyasından faydalanarak Türknete abone olanlar 1 ay ücretsiz kullanım hakkı kazanıyor. Aşağıda, tıklayarak abone olabileceğiniz link veya müşteri hizmetlerini arayarak kullanabileceğiniz davet kodu bulunmaktadır.Faturalarım otomatik ödeme talimatındadır. Hiçbir sıkıntı yaşamadan 1 ay ücretsiz hakkı kazanacak ve 45 TL de EFT yapacağım yani yaklaşık 1,5 ay ücretsiz kullanacaksınız.Davet kodu: AEP80EF57EQTBaşvuru linki:https://turk.net/p/AEP80EF57EQTLinki kullananlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TÜRKNET REFERANS DAVETİYE 45 TL EFT Türk Telekom Prime Türknet Davetiye paylaşımı 45 TL hediye ADİDAS İNDİRİMLİ ÜRÜNLER DE DAHİL TÜM ÜRÜNLERDE GEÇERLİ %30 İNDİRİM KODU SATILIKTIR.
selamlar hocam türknete yeni üyeyim. İkimizede uyan bir mesaj yazmışsın. Nasıl yapıcaz. Eft için sana nasıl güvenicem yani
ne dediğinizi tam anlayamadım hocam, türknet üyesiyseniz nasıl yapabiliriz ki? ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TÜRKNET REFERANS DAVETİYE 45 TL EFT Türk Telekom Prime Türknet Davetiye paylaşımı 45 TL hediye ADİDAS İNDİRİMLİ ÜRÜNLER DE DAHİL TÜM ÜRÜNLERDE GEÇERLİ %30 İNDİRİM KODU SATILIKTIR.
yeni aboneyim. türknet birkaç gün içerisinde kod verirseniz işleme alırız demişti, forumda sizin gibi yazan başka bir arkadaşla anlaştık.
anladım hocam hayırlı olsun :) referanslarım mevcuttur. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TÜRKNET REFERANS DAVETİYE 45 TL EFT Türk Telekom Prime Türknet Davetiye paylaşımı 45 TL hediye ADİDAS İNDİRİMLİ ÜRÜNLER DE DAHİL TÜM ÜRÜNLERDE GEÇERLİ %30 İNDİRİM KODU SATILIKTIR.