Şimdi Ara

TurkNet Saha Ekibi Ne Zaman Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün uzun zamandır gördüğüm turknete ilk başvurumu yaptım. Adres değişikliği sebebiyle mecburen diğer internetimi iptal ettirdim. Dün türknet müşteri temsilcisi beni arayıp müsaitseniz 28 haziranda saha ekibimiz gelip evrakları imzalatacak dedi ve bugün saat 4e kadar bekledim ama kimse aramadı daha sonra ben müşteri hizmetlerini aradım ve adres olarak yerini verdiğim için kaça kadar gelebilirler diye sordum ve saat 7ye kadar çalıştıklarının cevabını aldım. Normalde 5te biten mesaiye rağmen 7ye kadar iş yerinin oralarda oyalandım ama ne arayan oldu ne soran. Daha başvurunun başındayken böyle aksilikler olması insanı soğutuyor. Kullanan arkadaşlar bu imza işi genelde ne kadar sürüyor ve daha sonra internet bağlantısı ne kadar sürüyor eğer çok uzun sürecekse iptal ettirmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim 0'dan kurulum için 3. günün öğleninde internetim aktifti.

Süreç aynen şu şekildeydi.

1. gün 14:00 civarları mh arayıp başvuru yaptım. yaklaşık 1 saat sonra TT ankastrede TurkNet için bağlantıyı ayarladı. Başvurudan sonra OİM kimliğimi yükledim, benim tarafımda ve TT tarafında iş tamamdı, arayıp randevu alacaklar dendi.

2. gün akşama kadar arayan soran olmadı, tabi bu duruma sinirlendim. Destek kaydı açtım başvurumu iptal edin, böyle uyuşuklukla uğraşamayacağım dedim, hemen ilgileniyorum dediler. Birkaç saat sonra randevu için aradılar, 3. gün için randevulaştık.

3. gün öğlen civarlarında TurkNet gibi alternatif servis sağlayıcılarının bağlantı işlemlerini yapan biri geldi, şappadanak kurulumu yaptık ve internetim hazırdı.

O gün bugün de son derece memnunum. Başvuru ve aktivasyon süreci bir tık sıkıntılı olabiliyor, üzerine düşmek lazım. Sonrası inşallah senin içinde iyi olur.

Ayrıca şunuda belirteyim. Gelen şahıs imza falan alacak dendi, hatta evrakları çıktı alıp hazır bekliyordum. Fakat kurulum esnasında ne o birşey dedi, ne benim aklıma geldi. İmza falan atmadım, öyle bodozlama daldım 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 28 Haziran 2022; 22:33:23 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Yarında gelmezlerse kesinlikle iptal ettireceğim zaten. Hayır birde müsaitseniz kesin gelecekler diyorlar ve benide mesai sonrası orada bekletiyorlar. Benim alt yapı 100 mbps destekliyormuş acaba tam verim alır mıyım yoksa 50 falan mı olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eve kadar fiberse 100 ve üzerini alırsın. Hoş 100 üzeri hızları TurkNet henüz sunmuyor. Binaya kadar fiberse max 100 alırsın. Saha dolabına kadar fiberse mesafeye göre hız alırsın.

TurkNet sitesinde sorgu sonucu ne yazıyorsa aşşağı yukarı o değeri verir. Fiber 100 falan yazıyorsa fiberdir ve 100 alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 28 Haziran 2022; 22:45:41 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.