Şimdi Ara

TurkNet sitesine Erişim sağlanamıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece internet kesilmedi türknete telefon ile ulaşmakta zor. Destek kaydı bırakmak istediğimde sürekli aynı yere dönüyor yani destek kaydı eklemeyide engellemişler.
    haha kendini hacker zanneden bebeler bu mu hacker olmak
    Amerika ve İsraile ve Almanyaya kısas gelsinde ben hackerim demek nasıl oluyor bu görsünler 😄😉
    O hackerları kutlarım 😇😀
    O hacker?
    Söyleyeyim en geç yarın akşama düzelir.
    server 503 hatası veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 21 Mayıs 2019; 1:23:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SincapReyiz kullanıcısına yanıt
    Paylaştım üstad.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Modemin başında böyle bekliyordum ki internet geldi.

TurkNet sitesine Erişim sağlanamıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet dediğin gibi gelmiş 😇
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhabalar, şu an genel bir sorun yaşanıyor. Bu sorunu tüm birimlerimizle birlikte kontrol ediyoruz. Anlamaya ve çözmeye çalışıyoruz. Yaşamış olduğunuz bu sorun için sizlerden özür dileriz. Gelişmelerle ilgili size bilgi vereceğiz.
    Merhabalar, internet hizmetimizi kademeli olarak vermeye başladık. Web sitemize, Online İşlem Merkezimize, Mobil Online İşlem Merkezimize ve IVR sesli yanıt sistemimize giriş yapmak istediğinizde erişim sorunları yaşayabilirsiniz. Kısa süre içerisinde bu durumu da çözmüş olacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhabalar, internet hizmetimizi kademeli olarak vermeye başladık. Web sitemize, Online İşlem Merkezimize, Mobil Online İşlem Merkezimize ve IVR sesli yanıt sistemimize giriş yapmak istediğinizde erişim sorunları yaşayabilirsiniz. Kısa süre içerisinde bu durumu da çözmüş olacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Alıntıları Göster
    Haha yine gitti İnternete giremiyorum :D
    Keder etsem mi? Sevinsem mi? Bilemedim. 🙄😒😕😔😄
    Bu ne ya
    Başkaları da sorun yaşıyor mu?

• Değerli TurkNet’liler,

21 Mayıs 2019 gecesi, saat 00:10 - 00:50 saatleri arasında müşterilerimizin önemli bir kısmına hizmet veremedik. Ekiplerimiz hızla çalışarak sorunu kısa bir sürede çözdüler. Ne yazık ki az sayıda müşterimiz sabahın erken saatlerine kadar aralıklarla sorun yaşamaya devam ettiler.

Bu kesinti sizi de etkilediyse, filminizin yarısında kaldıysanız, oyunda tam kazanırken hattan düştüyseniz, dersinizi bitiremediyseniz, yani dün gece bir şekilde sizi yolda bıraktıysak özür dileriz. Sizi zor durumda bırakmayı hiç istemezdik.

Ne oldu diye merak edenler için biraz daha detay; kapasite yükseltme çalışmalarımız sırasında bir elektrik arızası sebebiyle önemli bazı ekipmanlar devreden çıktı. O sırada bir kapasite yükseltme çalışması yaptığımız için yedek sistemler otomatik olarak devreye giremedi, bu yüzden de normalde birkaç dakika sürecek bir sorunun çözümü 40 dakikaya çıktı.

Arıza boyunca paylaştığınız destek mesajlarınız için ayrıca çok teşekkürler. Halden anlayan müşterilere sahip olmak çok büyük bir ayrıcalık bizim için.

Keyifli internetler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.