Merhaba arkadaşlar. Evde internet erişimim kesildi. Mobil veriden ise TurkNetin sitesine ulaşılamıyor. Büyük bir sıkıntı olduğu aşikar. Forumda şuan aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar bu başlık altında fikir alış verişi yaparsa sevineceğim. Bilgisi olan arkadaşlarda bizi aydınlatırsa iyi olur. Şuan ki durum bu.
Bende de aynı sorun var. +1
İstanbul Avrupa bende de koptu yarım saattir ulaşılamıyor hicbir yere
İstanbul anadolu burada da yok
Ben eklemeyi unutmuşum. Ankara ve Konya bölgelerinde de yok. Keşke hızlı bir şekilde bilgilendirme sms atsalardı...
kastamonu yapa olmayan türk telekom altyapısını kullanıyorum, ben de de yok.
Bizim burada da yok şehir erzurum
Ankara da olumsuz
Her sehirde gitmis.
Türkiye genelinde yoksa acaba siber saldırı olmuş olabilir mi?
dudaD
kullanıcısına yanıt
Olabilir. Umarım öyle bir şey yoktur.
İstanbul Küçükçekmece int yok
İstanbul GOP internet yok Turknetin sitesi bile çökmüş girmiyor sorun büyük anlaşılan
İstanbul anadolu yakasındayım yapada bende de yok
Millenicomdan yediğim tripleri şimdi anlıyorum geçeceğimiz ISS kalmayacaklarını biliyorlar herhalde.
Hocam bunu diğer başlıklarda da paylaşman güzel olur mümkün olduğunca herkes haberdar olsun.
Siber saldırı olabilir
Merhabalar, şu an genel bir sorun yaşanıyor. Bu sorunu tüm birimlerimizle birlikte kontrol ediyoruz. Anlamaya ve çözmeye çalışıyoruz. Yaşamış olduğunuz bu sorun için sizlerden özür dileriz. Gelişmelerle ilgili size bilgi vereceğiz.
Twitter destek de yazmışlar
"Merhabalar, şu an genel bir sorun yaşanıyor. Bu sorunu tüm birimlerimizle birlikte kontrol ediyoruz. Anlamaya ve çözmeye çalışıyoruz. Yaşamış olduğunuz bu sorun için sizlerden özür dileriz. Gelişmelerle ilgili size bilgi vereceğiz."