Şimdi Ara

turknet sultangazi 75.yil mah gigafiber talebi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
2
Favori
9.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sultangazi'yi 2021 Haziran ayında planlamaya aldınız. 2022 yılında gigafiber gelecek dediniz. 2023 oldu hiçbir gelişme yok. Lütfen link vs bir şey atmayın. Bir bilgi alıp açıklama yapın. Birçok insan gigafiberi bekliyor. Ne zaman gelecek veya gelecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TaurenChef T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje ekiplerimiz gelen taleplere ve altyapı uygunluğuna göre bölgeleri değerlendirmeye alarak süreç başlatmaktadır. GigFiber için net trih iletemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 16 Şubat 2023; 13:37:13 >
  • Ya kardeşim ne zaman gelecek mahallenin yanında hiçbir mahallede giga fiber yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @TurkNetDestek 2 senedir plan içerisinde diye diye oyalıyosunuz insanları.2022 dediniz 2023te mart ayına girdik yani bu kadar da olmaz.Süreç hakkında da bilgi vermiyosunuz.

• frkn3439 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi anlıyorum ancak proje taleplere ve altyapı uygunluğuna göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle şu an tam tarih bilgisi iletemiyorum. Dilerseniz PM üzerinden konu linki ile adresi paylaşın, kayıt açarak ekiplerden bilgi alabilirim.
  • Ne zaman gelecek gigafıber

• Admin Sultangazi/75.Yıl mahallesi gigafiber gelicek mi 3 yıldır planlama bölgesindesiniz diyerek bizi oyalıyorsunuz.

• denizdalga58 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sitemiz üzerinden adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır.
    Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Sultangazi Esentepe mahallesi gigafiber çalışması ne zaman yapılcak

• YuSuFBeY37 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, taleplerinizi siteniz üzerinden paylaşmanızı rica ederim. Ekiplerimiz her talebi değerlendirecektir. Bölgenizde bir planlama olması durumunda sorgu sayfasından bilgi verilecektir.
  • 75.yıl mahallesi 3 yıldır gigafiber talebinde bulunuyorum ancak bir çivi bile çakamadınız. Türk Telekom 3 ayda bütün mahalleye fiber kablo döşedi sizde bizi boş yere oyalıyorsunuz. 3 senedir belediyeden izin almaya uğraşıyorsunuz bu kadar beceriksiz yönetilen bir firmaya ilk kez denk geliyorum.

• siyahbeko S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeden gelen talepler ve altyapı uygunluğuna göre adreste değerlendirme yapılıyor ve uygunluk halinde çalışma başlatılıyor. GigaFiber çalışması başlatılmadan önce de yasal izinlerin alınması gerekmektedir. Her bölge için onay süresi değişmektedir.
  • 75.Yıl Mahallesi/Sultangazi gigafiberde gelicekmi? 4 senedir bekliyoruz.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Ateş kundaranın 2 alt sokağına türkcell fiber kablo çekiyor

• 75.yıl mahallesi (gazinin giriş tarafı) yani şok marketin yanındaki sokakta süperonline yeraltından fiber kablo cekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vdt61 -- 29 Kasım 2024; 18:13:39 >
  • Hocam merhaba bende 1313.sokakta oturuyorum. Bizim fırının olduğu sokak. Orayada turkcell fiber gelicekmi oğrenebilirmisiz? @vdt61

• Hocam zaten şimdide karşı sokak ve gazi girişe doğru çekiyorlar.

• Tamam hocam eyvallah superonline'a geçiçez mecburen turknet gigafiberden umudum kalmadı artık.

• Ekipleri gören var mı ben iki gün gördüm ondan sonra görmedim

• Bir gelişme varmı hocam

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.