Şimdi Ara

turknet sultangazi 75.yil mah gigafiber talebi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
2
Favori
9.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, 75. yıl mahallesi için belediye ile görüşmeler devam etmektedir. Onay verildiği zaman çalışma tamamlanacaktır.
  • @TurkNetDestek Cebeci Mahallesi için de mi aynı yasak söz konusu, son durum nedir?

• googledoodle G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer alıyor ama süre bilgisi veremiyorum.
  • Yasak yok çünkü turknet muhtemelen bu işten vazgeçti Sultangazi 1257 sok alinsize kanıtı
  • turknet sultangazi 75.yil mah gigafiber talebi
  • turknet sultangazi 75.yil mah gigafiber talebi
  • İşte kanıtı
  • Vdt61 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekipler onay aldıkça çalışmalara devam ediyor. Tarih konusunda bize net bilgi iletilmemektedir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Tam 1 yıldır başlayacak çalışmalar sizden sonra başlayan firmalar sizi geçti
    Süreçle ilgili bir gelişme olması durumunda sizinle paylaşabilirim, şu an bir güncelleme bana iletyilmedi.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sayfamızdan adresinizi talep olarak iletebilirsiniz.

• Son durum nedir 75yil mahallesi Sultangazi
    Merhaba, henüz bir gelişme bulunmamaktadır.
  • Belediye ile toplantı yapılmış. Firma fiber kablolarını üstten yapmak istiyormuş. Belediye ise yerin altından yapılmasını istemiş. Sultangazide elektrik sokak lambaları yer altına alinıyor. Bu yüzden belediye havada kablo olmasına karşı. Turknet firma yetkililerinden rica ediyorum bu işi halledin bizi daha fazla oyalamayın mağdur olan biz müşteriler oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizdalga58 -- 2 Temmuz 2022; 13:35:13 >
  • denizdalga58 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje ekiplerimiz yetkililer ile gerekli görüşmeleri sağlamaktadır. Mutlaka çözüm sağlayacağız.
  • Son durum nedir
  • Lütfen çözün artık bu işi
    Altyapı işlemleri için sizlere süre veremiyoruz ne yazık ki. Bölgede altyapı çekildikten sonra geçiş işlemleri için biz sizlerle iletişime geçiyoruz.
  • İst/Pendik/ Kavakpınar mahallesi için belediye izin vermedi denildi fakat fen işleri ve belediye yetkilileri ile görüştüğümde Türknetin kazı ve çalışma talebi bile olmadığını söylediler.Sadece Cemil Meriç için bi talep olmuş o da 1.aydan beri takip edilmemiş.Planda var diyip herkes geçiştiriyor.Talepleri veriyoruz ama boşa.Ne geri dönüş ne doğru bilgi var.
  • dgn67 D kullanıcısına yanıt
    Bölgenizde aktif olduğunda biz sizlerle iletişime geçiyoruz.
  • Son durum nedir
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.