Şimdi Ara

turknet sultangazi 75.yil mah gigafiber talebi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
8.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sultangazi'de cumhuriyet mahallesi neden planlar arasında dahil değil?

• Exodiums E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

• 75.yil mah son durum nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denizdalga58 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyoruz.
  • 75.yıl mah. 1255.sok da oturuyorum. Gigafiber gelicekmi mahallemize. Askere gittim geldim halen bir gelişme olmamış.

• siyahbeko S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    turknet
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

• 75.yil mah 2021 yılında gigafiber gelecek ti yıl 2022 oldu hala gelişme olmadı

• Vdt61 V kullanıcısına yanıt

Bazı bölgelerde yeraltı kablolama çalışmaları yapıyorlar ama nedense artık süreçle ilgili bilgi paylaşmıyorlar, türknetin kendi forumunda bile.

• Nerde mesala kablo döşüyor kar Yunusemre gazı Zübeyde hanım Esentepe mah hangi sinde ben negordum nede duydum

Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için net bir bilgi veremiyoruz.
    turknet
    üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız.

Sultançiftliği, Uğur mumcu ve 50.yılda çalışmalar yapıyor turknet. Yeraltından fiber kablolar çekiyolar. Gigafiber için hazırlık yapıyorlar sanırım. 75.yıl, Yunus emre, Esentepe, Zübeyde hanım ile alakalı hiçbir şey duymadım. Oralara henüz bir şey yapmadılar sanırım. Yaparlar mı bilmiyorum. Planlardan çıkarmış da olabilirler. Aylardır hiçbir bilgi vermiyorlar. Öylece bekliyoruz. Şimdi gigafiber sorgulama ekranında ortalama süre vermek için çalışma yapıyorlarmış sözde. Ama bana hiç inandırıcı gelmedi. Çünkü daha önce harita çıkaracağız ve planlamaya alınan, çalışmalara başlanan veya aktif olarak kullanılan bölgeleri harita üzerinden göstereceğiz dediler. O da yalan oldu gitti. Sultançiftliği ve çevresinde, en iyi ihtimalle yeni yıldan sonra binalara çekmeye başlayacaklarını düşünüyorum. Seneye bu zamanlarda anca kullanmaya başlarlar diye tahmin ediyorum. Ama belediye de izin vermiyomuş havai kablo çekilmesine. O yüzden koca 1 senedir neredeyse hiçbir şey yapmadı yapamadı turknet. Telekom superonline falan o bölgelerde hep havai çekiyor. Tanıdıklar fotoğraf paylaşıyor denk geldikçe. Onlara serbest turknete neden yasak anlamadım. Belediye adamına göre muamele yapmasa çoktan hepimiz kullanmaya başlamıştık. Aylar evvel bu işlerin takibini bırakmıştım bu hizmet Sultangazi'ye gelmez diye. Son 1.5 aydır falan bir şeyler olmaya başladı gibi. Umarım sorunları çözüp anlaşırlar da artık kavuşuruz. Gaziosmanpaşa'da bile vızır vızır çektiler bizim burada kuş uçmuyor. Bırakın da vatandaş hizmet alsın. Ne biçim bir belediye anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanenzka -- 22 Ağustos 2022; 14:22:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Sultangazi belediyesinin bu tutumu kabul edilemez resmen Turknet firmasına engel oluyorlar.Havai kablo istemiyorlar diye olan bizlere oluyor. Lutfen herkez Cimer'e Şikayet başvurusu yazsın. Ulaştirma bakanligina gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizdalga58 -- 27 Ağustos 2022; 16:42:10 >
  • Arkadaşlar Sultangazi belediyesinin bu tutumu kabul edilemez. Resmen Turknetin kablolama çalışmalarına engel oluyorlar. Havai kablolar kötü görüntü oluşturuyormuş bu yüzden engel oluyorlar Turknete. Lütfen herkez Cimer'e şikayet yazısı yazsın Ulaştırma bakanlığina gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizdalga58 -- 3 Eylül 2022; 17:15:16 >
  • Konuyu bı hortlatalım gazi mahallesi Yunusemre mahallesi gigafiber çalışması nezaman yapılacak hayla bı gelişme yokmu

• yetkin58 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için liste bilgisi veremiyoruz.
    turknet
    üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız

• 75.yıl mahallesinde gigafiber bir gelişme varmı haberi olan varmı?

• Hala bir gelişme Yok mu 2022 yılı da bitmek üzere

• 2021 yılında planlama ya dahil edildi yıl 2023 olacak nerdeyse hala bir gelişme Yok

Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum.
  • Şaka gibi 2 senedir gigafiber bekliyoruz 😂

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.