Şimdi Ara

Turknet Sürekli Kopma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, 1 günlük türknet kullanıcısıyım ve internetimde sürekli kopmalar oluyor. Daha önceki internet sağlayıcısında hiç kopma olmuyordu. Saatte en az 5 kez 1 dakikalık kopma oluyor. Modem olarak zyxel vmg3625-t50b kullanıyorum. İnternette SNR ayarı gibi konulardan bahsedilmiş ama bu modem arayüzünü anlatan video bulamadım. Ne yapmalıyım, yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bookman01 -- 9 Ekim 2021; 9:14:32 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bookman01 -- 9 Ekim 2021; 9:27:24 >
  • Merhaba, hattınızda yaşadığınız kopmalar için ekiplere iş emri gönderdik. Ekipler çalışmasını tamamladığı zaman gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • Geçmiş olsun hocam. Ben 1 aydır uğraşıyorum kopma sorunu için hala çözemediler. İnşallah çözüme ulaştırırsınız. 10 sene turk telekom kullandım. Turk telekomu arar oldum.

• ismail055 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını konunun linki ile birlikte PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Hala sorunuma çözüm yok. 20 gündür internetimi kullanamıyorum. Evime ekip geldi, yine çözüm yok yine çözüm yok. Gelen, gideni gerçekten aratıyormuş. Turknet'e nereden geçtim, geçmez olaydım.

Turknet Pişmanlıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail055 -- 14 Ekim 2021; 15:41:27 >
  • ismail055 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun nedeniyle üzgünüm. İç tesisat kontrolü için ekiplerimiz adrese gelmiştir. Yapılan kontrollerde iç tesisatta ve modemde sorun tespit edilmemiştir. Bunun üzerine uzmanlarımız sorunu tekrar yerleşik operatör saha ekiplerine iletmiştir. Şu an çalışmalar devam ediyor. Sürecin uzaması üzerine ben de önceliğini uzmanlarımıza ilettim. Sizinle kısa süre içerisinde iletişime geçecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NETSPEED BAĞLANTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle muhteşem türknet ailesine hoşgeldiniz. Bizim hizmetimiz diğer sıkıcı servis sağlayıcılar gibi değil, sürekli aksiyon içeren bir hizmettir. Eğer diğer sıkıcı servis sağlayıcıların verdiği sıkıcı hizmeti, parasını verip kopmadan internet kullanmayı, bu sıkıcı hayatı istiyorsanız, diğer internet sağlayıcıları seçebilirsiniz. Biz size sürekli aksiyon sunuyoruz internet kopması, kopunca gelmemesi, arayınca kimseyi bulamamanız, internetiniz gidince günlerce uğraşmanız, bunları başka yerde bulamazsınız kıymetini bilin 

• derniere kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol edebilmem için PM üzerinden müşteri numaranızı paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    48486315 destek numarası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.