merhaba, 1 günlük türknet kullanıcısıyım ve internetimde sürekli kopmalar oluyor. Daha önceki internet sağlayıcısında hiç kopma olmuyordu. Saatte en az 5 kez 1 dakikalık kopma oluyor. Modem olarak zyxel vmg3625-t50b kullanıyorum. İnternette SNR ayarı gibi konulardan bahsedilmiş ama bu modem arayüzünü anlatan video bulamadım. Ne yapmalıyım, yardımcı olursanız sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bookman01 -- 9 Ekim 2021; 9:14:32 > |
Turknet Sürekli Kopma Sorunu
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bookman01 -- 9 Ekim 2021; 9:27:24 > -
Merhaba, hattınızda yaşadığınız kopmalar için ekiplere iş emri gönderdik. Ekipler çalışmasını tamamladığı zaman gelişmeleri sizinle paylaşacağız. -
Geçmiş olsun hocam. Ben 1 aydır uğraşıyorum kopma sorunu için hala çözemediler. İnşallah çözüme ulaştırırsınız. 10 sene turk telekom kullandım. Turk telekomu arar oldum.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını konunun linki ile birlikte PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Hala sorunuma çözüm yok. 20 gündür internetimi kullanamıyorum. Evime ekip geldi, yine çözüm yok yine çözüm yok. Gelen, gideni gerçekten aratıyormuş. Turknet'e nereden geçtim, geçmez olaydım.
Turknet Pişmanlıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail055 -- 14 Ekim 2021; 15:41:27 > -
Merhaba, yaşadığınız sorun nedeniyle üzgünüm. İç tesisat kontrolü için ekiplerimiz adrese gelmiştir. Yapılan kontrollerde iç tesisatta ve modemde sorun tespit edilmemiştir. Bunun üzerine uzmanlarımız sorunu tekrar yerleşik operatör saha ekiplerine iletmiştir. Şu an çalışmalar devam ediyor. Sürecin uzaması üzerine ben de önceliğini uzmanlarımıza ilettim. Sizinle kısa süre içerisinde iletişime geçecekler. -
öncelikle muhteşem türknet ailesine hoşgeldiniz. Bizim hizmetimiz diğer sıkıcı servis sağlayıcılar gibi değil, sürekli aksiyon içeren bir hizmettir. Eğer diğer sıkıcı servis sağlayıcıların verdiği sıkıcı hizmeti, parasını verip kopmadan internet kullanmayı, bu sıkıcı hayatı istiyorsanız, diğer internet sağlayıcıları seçebilirsiniz. Biz size sürekli aksiyon sunuyoruz internet kopması, kopunca gelmemesi, arayınca kimseyi bulamamanız, internetiniz gidince günlerce uğraşmanız, bunları başka yerde bulamazsınız kıymetini bilin
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol edebilmem için PM üzerinden müşteri numaranızı paylaşır mısınız? -
48486315 destek numarası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- turknet whatsapp hattı
- vlan id nedir
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- pon ışığı yanmıyor
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- turkcell abone sayısı
- en iyi internet
- turknet fiyat 2024
- gigafiber nedir
- internet hızlandırıcı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X