Şimdi Ara

Turknet'ten 24mbit adsl hız almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam arkadaşlar. Birkaç ay önce turknet adsl kullanıcılarını hatları kaldırıyorsa 16mbit yerine 24mbite kadar hız vermeye başladı diye biliyorum. Ben şuanda 16mbit alıyorum ve 24mbiti test etmek istiyorum.

16mbiti sorunsuz kullanıyorum yıllardır. Ve modemden kontrol ettiğimde benim "Maksimum Hız (Kbps):18500 İndirme , 1200 Yükleme gözükmekte. Şimdi siz haklı olarak zaten senin hattın max 16mbit alır diyeceksiniz. Fakat şöyle birşey hatırlıyorum, hattım bir dönem 8mbite düşmüştü ve o zamanda max hız modem 9250 civarında gözüküyordu. 16mbite yükselttiğim anda anında max hı 18500 seviyelerine çıkmıştı. O zamandan aklımda kalmış bir gariplik var gibiydi. Şuanda bana gelen tüm dış hatlar yenilendi, 20li hatlı kalın kablolar döşediler hat boyunca.

Ben kime başvursam da 24mbit e hızımı çıkarttırsam ve deneme yapsam? Malum telefon ile turkneti arayınca kimseye ulaşılamıyor, dert anlatmak için.

Ne önerirsiniz? 24mbiti nasıl test etsem, kime başvursam?

• turknet'tekiler uğraşmaz, vdsl yoksa 16mbit kullanmaya devam edersin. kopma, ping, crc error falan yoksa, düzgün 16mbit alıyorsan bence kurcalama.
    adresini şuradan sorgulayıp mevcut altyapıyı öğrenebilirsin.
    www.milleni.com.tr
    Fiber İnternet Altyapı Nerede ve Sorgulama | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 22 Temmuz 2019; 16:44:50 >
  • Turknette 24mbps yokmuş en azından bana öyle söylediler, şuan netgalaksideyim 24mbps vdsl paketinde ve 17mbps dowload ve 2.4mbps upload alıyorum. hat değerlerimde sınırda. turknet milleni alt yapı hız sorguladığımda 12mbps adsl çıkıyor.
  • 16 ya da 24 mbit bakir kablo mu kullaniyorsunuz lan millet 1960 larda aya gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannibal Corpse 666

16 ya da 24 mbit bakir kablo mu kullaniyorsunuz lan millet 1960 larda aya gitti
    Keşke senide götürselerdi yanlarında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.