Ne yazık ki gözükmüyor hocam. Bir iki gün daha bekleyip müşteri hizmetleri ile iletişime geçeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kampanya Sona Erdi, SİLİNSİN! (2. sayfa)

-
-
Hocam bende ödeme yaptım konudaki arkadaşın mesajından sonra. Bende takipteydim, +2 ay ibaresi görünmüyordu. Bugün müşteri temsilcisine bağlanıp doğrulattım. +2 ay kampanyasına katılmışım. 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ben satın almadan önce destek kısmından sordum. Kesinlikle 14 ay alacaksınız dediler fakat 12 aylık tanımlandı. Desteğe tekrar yazdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Destekten aradılar o iki ayı manuel olarak gireceğiz vs. dediler. Mail ve SMS'leri silmeyin ne olur ne olmaz. Bir sene sonra umarım bir hayırsever bu başlığı hortlatır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 500 günüm vardı. 3 kere uzatmıştım.son uzatma için ödediğim tutar geri yattı. Diğerleri yatmadı
Burada yazılanları görünce bakayım dedim, +2 ay sisteme işlenmiş görünüyor
-
Mesajını görünce baktım. Bende de aynı şekilde gözüküyor 🤘
Benim 2 ay ucretsizden sonra fatura cikmis bu ay , ödemeden bu ayda dahil 1 yıllık pesin alabilirmiyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fatura çıktığı için onu ödeyecksin üstüne 14 ay olucak. Bende dün aldım 17şubatta fatura çıkmış eğer 16 şubatta alsaydım arada fatura ödemiycektim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
düzeldi mi sizin ? ne yaptınız
-
Bugün mesaj geldi turknet ten, ayrıca da önceden yazdığım gibi,uygulamada olması gereken tarih 14 ay olarak güncellendi:
12 Aylık Peşin Ödemede İndirimli Fiyat Fırsatından yararlandığın için "+2 ay ücretsiz" internet hizmetin hesabına tanımlandı! 12 aylık peşin ödeme süren bittiğinde, internetini 2 ay daha ücretsiz kullanabileceksin. Toplam 14 aylık bu fırsatla internetinin keyfini gönül rahatlığıyla çıkarabilirsin. Bize güvendiğin için teşekkür ederiz! B001
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sabit fiyat süresi nerede yazıyor? Cuma günü yani 28inde ödedim fakat sadece sabit fiyat başvurunuz alındı yazıyor bende. Hatta desteğe yazdım fatura çıkmıyor gözükmez falan dedi telefonda arayan kadın. Saçma geldi bana da hele sizin mesajınızı gördükten sonra.
İlk fatura çıktığı için hatta 500 tl fazla ödemiş oldum gerçi bir ay geç bitecek galiba da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir ayı buldu uygulamada düzelmesi, daha iki gün öncesine kadar ana ekran da sizin gibi gözüküyordu. Iki güne güncelleme gelen sms alan var benim gibi yaklaşık bir ayı da bulan. Müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz, onlar 14 ay diyorsa sorun yok zaten.
Bana da bu kampanya ile ilgili mesaj gelmişti. Ay sonunda başvururuz diyordum ama iş güçten unuttum.
Acaba kampanya uzatılır mi ya da yeni kampanya gelir mi?
Adamların canlı Müşteri hizmetleri de yok ki soralim! Siz arayınca ulaşabiliyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 2 Mart 2025; 14:37:24 >
ay bitiminde 12 aylık yaptığınız için şubatta fatura çıkması normal. Genelde ayın 13-16 arasında fatura kesimleri oluyor, keşke faturalandırma tarihi öncesi yıllık ödeme yapsaydınız şubat faturası çıkmayacaktı
-
Tamamdır. Bekleyeyim o zaman.
Benim sorunum fatura çıkması değildi ki. 16sinda comnetten geçmiştim aralıkta. 16 sında 3. Ay oldu diye fatura çıktı. Fatura ve kampanya durumunu sordum.
Hocam ben de o tarihte geçtim, o nedenle fatura kesim tarihi 15'i görünüyor bende de. Ben 12 ay kampanyasını öderken 3. fatura (ilk çıkan ücretli) bedelini de dahil ederek tahsil etti. +2 ay'ınız da tanımlandı diye 3-4 gün sonra mesaj geldi.
Bende de durum aynı ancak bir sonraki dönem faturası itibariyle faydalanacaksınız diyor. Yani online işlemlerde göremememizin sebebi fatura kesilmemiş olması zannımca. Mart 16 gibi bakacağım ben de, muhtemelen o zaman göreceğiz kalan süremizi (bende Mart 16-Mayıs 16 2026 gibi olacak muhtemelen).
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X