Yalnızca Comnet'ten geçen ve sms,email ile bilgilendirilen, mevcut @TurkNet İletişim Hizmetle'li 2 ay ücretsiz kullanan abonelere özel vade farksız 6 taksitle 12 aylık peşin ödeme imkanı ve buna ek yine 2 ay daha ücretsiz kullanım tanımlanıyor. Totalde 12 ay peşin ödeyerek fiyat sabitleme ve 4 ayda ücretsiz bir kullanım sağlanmış olacak, önümüzdeki aylarda gelecek zamlardan dolayı sıcak fırsat diyebiliriz. Peşin ödemede vade farksız taksit yapan kartlar Garanti kredi kartları ile ödemede sevgililer günü kamp ile 80 Bonus{bonusflashtan katılım} + vade farksız 6 taksit yapıyor.www.bonus.com.tr Sevgililer Günü'ne özel 800 TL bonus kazanma fırsatı! https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/bonus-sevgililer-gunu-kampanyasiParaf kredi kartları için taksit olmuyor ama paraf troy için ekstra 50TL indirim + elektronik kamp dahilinde 500 Parafpuan{parafmobilden katılım} yükleniyor.www.paraf.com.tr Paraf Troy İndirim Kampanyası https://www.paraf.com.tr/content/parafcard/tr/kampanyalar/diger-firsatlar/paraf-troy-indirim-kampanyasi111.htmlwww.paraf.com.tr Elektronik Alışverişlerinize Özel 2.000 TL'ye Varan ParafPara https://www.paraf.com.tr/content/parafcard/tr/kampanyalar/beyaz-esya-ve-elektronik/elektronik-alisverislerinize-ozel-2000tlye-varan-parafpara2901.html< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlensu -- 7 Şubat 2025; 14:37:3 > |
👑Türknet'ten Comnet'ten geçenlere özel 2.KIYAK[12AY PEŞİN ÖDEMEDE🔥2AY DAHA HEDİYE🔥](28 ŞUBAT SON)
-
-
Comnet kıyağını yaptığında batmıştı bu da öyle olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
SMS de gönderilen link ile devam edince sadece 12 aylık paket alınabiliyor. +2 ay bedavadan hiç emare yok.
Ben 3 ay dolsun ayligi 300tl olana gececegim. (Arkadasini getir Kampanyasi vs haric hemde) 2 aboneligim var birinde 60mbps digerinde 50mbps çekiyor o yüzden degmez.
O degilde yararlananlar icin seneye diyorlarmis. 2 ay bedavayi ilk 2 ay yararlanmissiniz gorunuyor. Owww o zaman gör sen senligi 😂😂😂 12 ay takip eden m.h. arada bile m.h. De der. 13. Ayin faturasi cikinca gorebiliriz dusup dusmedigini o zaman kayit acarsiniz der. Ve 12 ay sonu taahut olmayacagi icin 13. Ay suanin 500tl olani seneye 650tl yo gecirip ovv hasirt diye geciriyorlarmis 😂😂😂 Türkiye de çok normal isler bunlar
Bu konu zaten mevcut değilmi.
Son ödeme 28 şubat yazısını resmi olarak ne kendi sitelerinde gördüm ne de gelen sms ve emailde..
-
turknet iletişim hizmetleri a.ş.12 ay fiyatına 14 aylık internethttps://forum.turk.net/t/12-ay-fiyatina-14-aylik-internet/50119/18
-
comnet patladığı gün geçtik turknete bana sms gelmedi.
-
Faydalanabilen oldu mu bu kampanyadan?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben yaptım ilk basta internet sitesinde ödeme yaparken falan hep 12 ay yazdı. Ama 2 3 gün sonra SMS geldi artı 2 ay kampanyadan kazandiniz diye
Kampanya için sms ya da mail gelmiş miydi? Birde ilk 2 ay kampanyasından faydalanmış mıydınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen en önemli kısmı burası 🙂(ücretsiz 2 ay kampanyasından yararlanıp yararlanmama)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsultan -- 11 Şubat 2025; 0:13:43 >
Yararlanmistim. SMS geldi bundan da yararlanacakmisim.musteribtemsilcisinden de teyit aldım. O ayrı bu ayrı dedi.
Mesajınızı görünce ben de smsdeki link üzerinden devam edip ödeme yaptım. Bilgilendirme için teşekkürler Hocam.
Bu toplam 4 ay iyi oldu . Comnetten paranızı alabildiniz mi ben şimdilik yüzde 20lik kısmını aldidm . Bakalım diğerleri de yatacak mi
paraf kart sektör olarak elektronik görüyor mu? Başka Bi sektör görünürse puan vermez
Online işlemlerden bakınca 14 ay olarak gözüküyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: bahtiyarazizOnline işlemlerden bakınca 14 ay olarak gözüküyor mu?
ödemeden sonra sms ile bilgilendiriliyor 14 ay bilgisi.
-
%20 lik kısmı derken? :) para yattı bilgisi comnetten mi geldi yoksa hesaba para yatınca mı anladınız. Onu da yazsaydınız.
Benzer içerikler
- pckolik indirim kodu
- popüler prime limitsiz sosyal
- amazon indirim kodu
- hepsiburada premium cashback
- roboom valiz - a101 yorumları
- indirimler ne zaman başlıyor
- sıcak fırsatlar amazon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X