Şimdi Ara

👑Türknet'ten Comnet'ten geçenlere özel 2.KIYAK[12AY PEŞİN ÖDEMEDE🔥2AY DAHA HEDİYE🔥](28 ŞUBAT SON)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
7
Favori
1.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 👑Türknet'ten Comnet'ten geçenlere özel 2.KIYAK[12AY PEŞİN ÖDEMEDE🔥2AY DAHA HEDİYE🔥](28 ŞUBAT SON)

Yalnızca Comnet'ten geçen ve sms,email ile bilgilendirilen, mevcut @TurkNet İletişim Hizmetle'li 2 ay ücretsiz kullanan abonelere özel vade farksız 6 taksitle 12 aylık peşin ödeme imkanı ve buna ek yine 2 ay daha ücretsiz kullanım tanımlanıyor.

Totalde 12 ay peşin ödeyerek fiyat sabitleme ve 4 ayda ücretsiz bir kullanım sağlanmış olacak, önümüzdeki aylarda gelecek zamlardan dolayı sıcak fırsat diyebiliriz.

Peşin ödemede vade farksız taksit yapan kartlar

👑Türknet'ten Comnet'ten geçenlere özel 2.KIYAK[12AY PEŞİN ÖDEMEDE🔥2AY DAHA HEDİYE🔥](28 ŞUBAT SON)
    Garanti kredi kartları ile ödemede sevgililer günü kamp ile 80 Bonus{bonusflashtan katılım} + vade farksız 6 taksit yapıyor.

👑Türknet'ten Comnet'ten geçenlere özel 2.KIYAK[12AY PEŞİN ÖDEMEDE🔥2AY DAHA HEDİYE🔥](28 ŞUBAT SON)www.bonus.com.tr
    Sevgililer Günü'ne özel 800 TL bonus kazanma fırsatı!
    https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/bonus-sevgililer-gunu-kampanyasi

Paraf kredi kartları için taksit olmuyor ama paraf troy için ekstra 50TL indirim + elektronik kamp dahilinde 500 Parafpuan{parafmobilden katılım} yükleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlensu -- 7 Şubat 2025; 14:37:3 >

• Comnet kıyağını yaptığında batmıştı bu da öyle olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özket kullanıcısına yanıt

• SMS de gönderilen link ile devam edince sadece 12 aylık paket alınabiliyor. +2 ay bedavadan hiç emare yok.

• Ben 3 ay dolsun ayligi 300tl olana gececegim. (Arkadasini getir Kampanyasi vs haric hemde) 2 aboneligim var birinde 60mbps digerinde 50mbps çekiyor o yüzden degmez.
    O degilde yararlananlar icin seneye diyorlarmis. 2 ay bedavayi ilk 2 ay yararlanmissiniz gorunuyor. Owww o zaman gör sen senligi 😂😂😂 12 ay takip eden m.h. arada bile m.h. De der. 13. Ayin faturasi cikinca gorebiliriz dusup dusmedigini o zaman kayit acarsiniz der. Ve 12 ay sonu taahut olmayacagi icin 13. Ay suanin 500tl olani seneye 650tl yo gecirip ovv hasirt diye geciriyorlarmis 😂😂😂 Türkiye de çok normal isler bunlar

• Bu konu zaten mevcut değilmi.

• Son ödeme 28 şubat yazısını resmi olarak ne kendi sitelerinde gördüm ne de gelen sms ve emailde..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MeTaLLiCaLi06 kullanıcısına yanıt
    👑Türknet'ten Comnet'ten geçenlere özel 2.KIYAK[12AY PEŞİN ÖDEMEDE🔥2AY DAHA HEDİYE🔥](28 ŞUBAT SON)turknet iletişim hizmetleri a.ş.
    12 ay fiyatına 14 aylık internet
    https://forum.turk.net/t/12-ay-fiyatina-14-aylik-internet/50119/18
  • comnet patladığı gün geçtik turknete bana sms gelmedi.

• Faydalanabilen oldu mu bu kampanyadan?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onureonure O kullanıcısına yanıt

Ben yaptım ilk basta internet sitesinde ödeme yaparken falan hep 12 ay yazdı. Ama 2 3 gün sonra SMS geldi artı 2 ay kampanyadan kazandiniz diye

• domainger D kullanıcısına yanıt
    Kampanya için sms ya da mail gelmiş miydi? Birde ilk 2 ay kampanyasından faydalanmış mıydınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nip N kullanıcısına yanıt

Aynen en önemli kısmı burası 🙂(ücretsiz 2 ay kampanyasından yararlanıp yararlanmama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsultan -- 11 Şubat 2025; 0:13:43 >
  • kizilsultan kullanıcısına yanıt

Yararlanmistim. SMS geldi bundan da yararlanacakmisim.musteribtemsilcisinden de teyit aldım. O ayrı bu ayrı dedi.

Mesajınızı görünce ben de smsdeki link üzerinden devam edip ödeme yaptım. Bilgilendirme için teşekkürler Hocam.

Bu toplam 4 ay iyi oldu . Comnetten paranızı alabildiniz mi ben şimdilik yüzde 20lik kısmını aldidm . Bakalım diğerleri de yatacak mi

• paraf kart sektör olarak elektronik görüyor mu? Başka Bi sektör görünürse puan vermez

Online işlemlerden bakınca 14 ay olarak gözüküyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

Online işlemlerden bakınca 14 ay olarak gözüküyor mu?

ödemeden sonra sms ile bilgilendiriliyor 14 ay bilgisi.

%20 lik kısmı derken? :) para yattı bilgisi comnetten mi geldi yoksa hesaba para yatınca mı anladınız. Onu da yazsaydınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.