Şimdi Ara

Türknet'ten memnun kullanıcılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Orijinalden alıntı: Polanski TR

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

Oğuzhan bey e gerek yok bu durumda. Sesli yanıt sisteminden kullanıcı adı şifreni alırsın. ....@turk.net şeklinde olması lazım. Herhangi bir VDSL eki yok kurulum u tekrar yapmayı dene. Ama olmadı destek talebi açıp üstüne Oğuzhan bey yazabilirsin

Kullanici adi sifresini aldim . Gelen mesaja gore ayarlama yapiyorum . İki ayri modemde denedim. İp alamiyorum maalesef

DNS ayarlarını otomatik olarak seçtiniz mi?

İki modemi de resetledim . Ozetle dns ayarlari otomatik

Telefonunuzdan bağlanabiliyor musunuz?

Modemde internet oturmuyor ki , telefondan denemedim . Pcden deniyorum baglanmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oğuzhan bey e gerek yok bu durumda. Sesli yanıt sisteminden kullanıcı adı şifreni alırsın. ....@turk.net şeklinde olması lazım. Herhangi bir VDSL eki yok kurulum u tekrar yapmayı dene. Ama olmadı destek talebi açıp üstüne Oğuzhan bey yazabilirsin

Kullanici adi sifresini aldim . Gelen mesaja gore ayarlama yapiyorum . İki ayri modemde denedim. İp alamiyorum maalesef

Modemde internet oturmuyor ki , telefondan denemedim . Pcden deniyorum baglanmiyor

DSL ve İnternet ışığı yanıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DSL ve İnternet ışığı yanıyor mu?

Vdsl modemde dsl isigi surekli turuncu , internet surekli kirmizi .

Adsl modemde dsl isigi sabit yaniyor internet isigi yanmiyor

Bugun telekomdan arkadaş geldi .sana vdsl vermisler 18mb hiz goruyor dedi . ben modemden de goruyorum bu degeri ama nete baglanmiyor

• Türk telekom 82 mbit sunduğu modemden 122 mbit e kadar desteklediğini gördüğüm ve saha ekiplerinin de doğruladığı yere 32 mbit İnterneti düzgün veremeyen sağlayıcıdır kendisi.

Ek olarak abonelik iptali için 1 aydır uğraşıyorum. Fax çekiyorum ama faxı kabul etmiyorlar. Bir ara Fax iletilememe problemi de yaşadım.

Ayrıca memnun kalmazsanız paranız iade kampanyalarından da faydalandırmıyorlar. 1 hafta kullandığım internet için 2 aylık ücret talep ediyorlar.

Btk ve tüketici haklarında işlemlerim devam ediyor.

Hayatımda kimseye tavsiye etmeyeceğim en baştaki firmalar arasına aldım.

• Yaklaşık 1 aydır bende kullanıyorum. 16mb adsl paketim ve daha önce kullandığım dsmartnet ve ondan önceki ttnet aboneliklerimde 8mb veriyorlar 16 da kopma problemi yaşıyordum. sağolsun türknet 16mb verdi ilk başlarda kopma problemi oldu ve şuan sorunsuz diyebilirim. 16mb de 13-14mb civarı hız alıyorum memnun başka ne diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFero -- 21 Kasım 2017; 16:24:49 >
  • Oğuzhan Bey in bana dediğine göre vip bir masa kurulmuş çözüm masasınında üstü ve bunu büyütüp tüm müşterilere yaymaya çalışıyorlarmış hani o daha hızlı çözüm dedikleri uzman ekip işte. Ben de test abonelerinden biri olmuş oldum tabiri caizse. Zamanla çözüm masasının yerini alacak uzman bir ekip geliyor. Zamanla olacak işler. İnşallah iyi yerlere gelecek TürkNet. Şu Arap Telekom biraz yüzde satsa da TürkNet alsa güzel olacak ama Turkcell bile alamadığına göre gerçekten büyük rakamlar

• quote:

Oğuzhan Bey in bana dediğine göre vip bir masa kurulmuş çözüm masasınında üstü ve bunu büyütüp tüm müşterilere yaymaya çalışıyorlarmış hani o daha hızlı çözüm dedikleri uzman ekip işte. Ben de test abonelerinden biri olmuş oldum tabiri caizse. Zamanla çözüm masasının yerini alacak uzman bir ekip geliyor. Zamanla olacak işler. İnşallah iyi yerlere gelecek TürkNet. Şu Arap Telekom biraz yüzde satsa da TürkNet alsa güzel olacak ama Turkcell bile alamadığına göre gerçekten büyük rakamlar

Bu kadar müşteri çekecek kampanya yapıp, bu kadar amatörlük yapmak 20 yıllık firmaya hiç yakışmıyor. Düşünsene taahhüt yok, kota yok, arkadaşını getirirsen bedava kullanım var, üstüne bin dakika telefon veriyorsun ve bu müthiş avantajı kullanamıyorsun.

Müşteri hizmetleri çok kötü de olsa büyük hata yaptılar yerini robotlara bırakmakta. Adları Türk olsa da Türk insanını tanımıyorlar. Türkler, karşısında kanlı canlı konuşacağı, samimi adamlar ararlar. Robot dinlerken ben hiç sonuna gelemedim dinlemelerin, hemen kapatıyorsun telefonu.

Müşteri hizmetleri saçmalığından sonra, bir de fatura saçmalığı var. İnsanlar faturaları ödüyor ama sistemde ne görsünler! Ödenmedi yazıyor. Bu yüzden hizmetleri kesilip, üstüne açma-kapama yansıttıkları kullanıcılar var. Sonra, ayın 1'inde fatura çıkar anladık da, bazıları diyelim ayın 15'inde abone olmuş ama bir bakıyor 17'sinde yani iki gün sonra fatura çıkmış kendisine.

Bu şirket kötü yönetiliyor. Samimi olabilirler, uğraşıyor olabilirler ama bu gerçek değişmiyor. Forumda gördüklerinden sonra belgeleri göndereceği gün vazgeçenler (birine ben referans olmuştum), eşe dosta rezaletleri anlatanlar derken abone olan kadar vazgeçen de var.

• 155ping sıkıntısız dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

155ping sıkıntısız dostum

Senin New York pingini görebilir miyiz ?
  • şu hobim bilişimden kurtulmaları lazım mh konusunda gerçekten berbatlar. Bir de oim nin acilen düzeltilip hızlandırılması lazım fatura olayı için vs ama sıfırdan inşa edilmesi para ve zaman demek şirketin kararı nedir bilemeyiz. Ama tahminimce şu an kapasite arttırımı ile uğraşıyorlar yılbaşına kadar toparladılar toparladılar yoksa netspeed de kayma çok olacak. Biraz ı ortaya gider biraz da orası cortlar birazı TürkNet de kalır ortayı bulur bunlar

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:27:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix52

Söylediklerinin hepsi için 2018 başına tarih veriyorlar. Elimde TürkNet'in mi bilmem YAPA santral listesi var. Büyük şehirlere makineleri kurmuşlar. Yıl başı diyorlar. OİM sıkıntılı diyoruz, yıl başında yeni tasarım kullanacağız diyorlar. MH kapalı diyoruz, yıl başında internet den anlayan ekip kuracağız diyorlar.

Bekleyip göreceğiz.

Vaadettiklerini yapmazlarsa çok fena abone kaybedecekler. Diğer ISS'ler de yavaş yavaş tahattütsüz AKN'siz sisteme geçecek. O şartlarda kimse Türknet'te durmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 mbps paketini 1 yıldır kullanmaktayım, herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar.
  • 1 ay olacak neredeyse sabit 33 34 arası hız alıyorum çok memnunum. Ev telefonuda içinde 59 tl daha ne olsun bundan iyisi bedava olanı

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom ve Superonline ın 2018 sonrası için optimal 24 mbps aknsiz hız verebileceğini düşünüyorum. Yani o şartlarda bile TürkNet avantajlı kalacaktır. Ki bana 100 mbps veriyorlar sağ olsunlar vae de olmama rağmen. Bu yüzden bırakın 2018 i uzun bir süre sonrasında bile geçebileceğim bir alternatif çıkacağını düşünmüyorum.

• Polanski TR P kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı adı ve şifreni yanlış girsende modem ip alır.
    Kablo bağlantıları doğru ise senin portu TT ekipleri aktif etmemiş. 10 saniyelik işlem
  • İlk başlarda çok sorun çektim fakat son 2 aydır memnunum (2016 eylülden beri üyeyim)
    Türknet'ten memnun kullanıcılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

Kullanıcı adı ve şifreni yanlış girsende modem ip alır.
    Kablo bağlantıları doğru ise senin portu TT ekipleri aktif etmemiş. 10 saniyelik işlem

Sabah aradilar ip alamiyordunuz , duzelttik simdi problem yok dediler. Eve gidince bakacagim . Umarim oyledir

• 2.aydır kullanıyorum , 10 yıldan fazla türktelekom kullanan birisi olarak şuan ki aldığım hizmetten memnunum

• Hocam 2 gün önce destek kaydı açmıştım. Bugün 2-3 saat önce dsl bağlantısı gitti geldi. Bağlantı gidince anladım bir şeyler yaptıklarını

Hat değerlerimi güncelleyip hızımı 24'den 35'e çıkarmışlar. Ben 30'a çıkarırlar falan diye bekliyordum açıkçası SNR değerinden dolayı. Ama 35'e çıkarmalarına rağmen SNR değeri iyi gibi.

Ama hız testi yaptığımda hala 24'lük paketteymişim gibi sonuç alıyorum. Acaba santralden bir işlem yapılması mı gerekiyor? Sizin bir bilginiz var mı acaba? Çünkü Türket'e geçmeden önce Türk Telekom'a sorduğumda bulunduğum ev için en fazla 27mbps verilebileceğini söylemişti. Milleni.com.tr sitesinde de 27 çıkıyor. 2-3 gün bekleyeceğim sonuç değişmez ise tekrar destek kaydı açmayı düşünüyorum.

Bu arada destek kaydı da hat değerleri güncellendikten sonra kapatılmış. Beni aramadılar veya sms falan atmadılar konuyla ilgili.

Paketim de artık 35mb gözüküyor online işlemlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 22 Kasım 2017; 17:59:5 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.