Şimdi Ara

Türknet'ten memnun kullanıcılar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hattınız Oğuzhan beyin tabiri ile sature olmuş. Sinyal geliyor ama arkada takıli kalıyor. Hattım sature oluyor 35 mbit sinyal gelmesine rağmen eski hızım olan 24 u geçmiyor diye resimlerle beraber arıza kaydı açın ve mümkünse Oğuzhan bey ilgilensin diye not düşün bir de aynısını mail olarak musterihizmetleri@turk.net e gönderin yine konuya Oğuzhan bey ilgilensin diye not düşün. Maillere bakan kişi Amire o da Oğuzhan bey e söyler ise o size ulaşır. Yakalamış iken fastpatch de Rica edin eğer değil iseniz. Değerlendirmesini beraber yaparsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

Hattınız Oğuzhan beyin tabiri ile sature olmuş. Sinyal geliyor ama arkada takıli kalıyor. Hattım sature oluyor 35 mbit sinyal gelmesine rağmen eski hızım olan 24 u geçmiyor diye resimlerle beraber arıza kaydı açın ve mümkünse Oğuzhan bey ilgilensin diye not düşün bir de aynısını mail olarak musterihizmetleri@turk.net e gönderin yine konuya Oğuzhan bey ilgilensin diye not düşün. Maillere bakan kişi Amire o da Oğuzhan bey e söyler ise o size ulaşır. Yakalamış iken fastpatch de Rica edin eğer değil iseniz. Değerlendirmesini beraber yaparsınız

Teşekkürler hocam dediğiniz gibi destek kaydı açıp mailde attım. Fastpath olayını yeni duydum sizden. Fastpath de olup olmadığımı nasıl anlarım?

• Modem arayüzünüzde dsl günlüğü veya durumu şekildeki sekme altından kontrol edebilirsiniz.

Türknet'ten memnun kullanıcılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilaykaracam -- 22 Kasım 2017; 20:0:26 >
  • Kanal Türü Hızlı olarak gözüküyor büyük ihtimal bu oluyor. Yani FastPath modundayım doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 22 Kasım 2017; 20:12:36 >
  • Evet doğru. FastPath modundasınız.

• Hocam bu sabah destek kaydına cevap geldi. Dün akşam açmıştım bu kadar kısa sürede cevaplanması şaşırttı beni

Donanımsal sorun olduğunu söylediler. Bende DSL kablosunu çıkartıp modemi kapatıp açtım. Tekrar taktım DSL kablosunu ve sonuç aşağıda.

Superonline kullanırken 13mbps zor aldığım yerde şimdi 33mbps civarı hız alıyorum. Valla ben kendi adıma teşekkür ediyorum Türknet'e

• Kim aradı sizi ? Destek kaydı için mi aramışlar mail için mi ? Mail sanki daha hızlı etki ediyor gibime geliyor ?? Ya yok kendileri limiti kaldırmamıştır sinyali resetleyince sende modeme tekrar sinyal alıp oturtunca düzelmiştir. Ama bölgesel rekor kırıyorsun önemli o sonuçta

• Sesli yanıt servisi cevap verdi hocam canlı bir kişi aramadı yani. Mail işe yaramış olmalı herhalde bu kadar kısa sürede cevap verildiğine göre
  • Türknet'ten memnun kullanıcılar

ekleyeyim.
  • arıza kaydı + mail baya hızlandırıyor. Arıza kaydına çözüm masası mail e üst birimler bakıyor olması lazım bu şekilde işlem yapınca genelde ertesine güne kadar dönüyorlar. Ev telefonu ile ilgili değişik bir şey fark ettim. Kendim avea kullanıyorum türknet ev telefonumu aradığım zaman bazen sesim arada yankı yapıyor. Ev telefonunundan değil eminim var mı bu durumu yaşayan. Ama Turkcell veya Vodafone cep ten evi aradığım zaman sıkıntı yaşamıyorlar. TT nin TürkNet e karşı başka bir gıcıklığımı ? Arada oluyor bazen olmuyor ama biraz daha devam eder ise rapor edeceğim
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    netspeed tarifeleri her kesime hitap ediyor

turknet in de bu tarz iki paket daha çıkarması lazım

şu an 60 liralık bir paketi var.

40 liralık ve 80 liralık iki paket daha çıkarması lazım turknet in

birisi ucuz internet isteyen diğeri de yüksek hızlı internet isteynler için
  • Aralık ve Ocak aylarında baya bir hareket olacak gibi bakalım tüm kullanıcılara mail atılmış sanırım .
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Aslında haklısınız, 15 Ağustos sonrası hattı kaldırıp da hız verilmeyen aboneler parasını verelim diyenler oldu. Gelecektir ama TürkNet kapasite arttırmayı bekliyor olabilir. Netspeed in de ses hizmeti vermesi lazım. Benim için ev telefonu olmaz ise olmaz mesela ev telefonu internetten önce gelir

• whiTRed W kullanıcısına yanıt
    Davetiye kodu paylaşmak yasak. Forumun sıcak fırsatlar, konu dışı başlığı altında paylaşım konusu var orada paylaşın lütfen

• Eve geldim simdi . Modemin isiklari degismis . 13 mbden 23 mbe cikmis 😀

• Türknet'ten memnun kullanıcılar
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Nasıl 82 yaptınız ben 70 alıyorum 75 lik pakette ?
  • aralık 2017 beri kullanıyorum. Henüz hız 16Mbs yi geçmedi. hafta sonları tamamen felç. film izleme filan imkansız. AKN siz internet sözü tamamen YALAN. zaten AKN li internetlerde kota aşımından sonra 16mbs ile devam ediyorsunuz yolunuza. Tek yalan bu değil. Arkadaşını getir kampanyası da YALAN. Firma nette bi dünya kod dolaştırıyor. Faturalandırma başladıktan sonra bir gerekçe ile bu kampanyadan faydalanamayacağınız söylüyor. Mesela " arkadaşınız son faturasını ödememiş o yüzden " filan gibi yalanlarla. Hiç kanmayın. Tek avantajı kontratsız olması. Onu da iptal sürecini nasıl sonlandırdıklarını görünce anlayacağız. Genelde problem yaşayanlar çok çünkü. Ben başvuru sırasında müşteri hizmetlerinin zayıf olduğunu bu nedenle bunun beni düşündürdüğünü söyledim başvuru sırasında. Tabi başvuru yaparken ışık hızında bir insan evladı çıkıyor telefona. Ama servis başladıktan sonra robot marifetiyle sizin abone olduğunuzu anlayıp sizi sadece robotla konuşturuyorlar :) online kayıt oluşturduğunuzda da en az 3 gün sürüyor size dönüş yapmaları. Bunları bilip öyle değerlendirin derim.

• feanor007 F kullanıcısına yanıt
    75 lik paket ile başladım iç tesisat değişikliği ile 100 yaparız dediler tesisatı yeniledikten sonra 100 e yükselttiler ama port fiziksel olarak max 86 kaldırıyor hiç bir çözümü yok türknet den de max 82 alıyorum. En üst birimle görüştüm olacak en son nokta bu dendi. Tabi o zamanlar mh vardı mh kapandıktan sonra bu ayarlamarı Oğuzhan Bey yaptı ama artık ona ulaşamıyorum.
  • goriot75 G kullanıcısına yanıt
    adsl tarafı kötü olabiliyor ama vdsl de kötü olan hemen hemen yok gibi bir iki istisna var. Arkadaşını getir kampanyasında ben sıkıntı yaşamadım 6 kişi üye oldu 4 u forum üstünden benim ve arkadaşların bedavaları hep tanımlandı. Mh tarafı kötü onda haklısınız. Ben de ağustosdan beri kullanıyorum ondan önce de 1 ay test aboneliğim vardı. Ama bir şey fark ettim ivr sistemine çoğu firma bir ön ayak attı eskiden vodafone mh ye 1 tık ile ulaşabilir iken şimdi 5 dk dan önce zor mesela (mobil). Memnun olanlar bunu bilip de f/p olarak göze alarak bunu diyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.