Şimdi Ara

Türknet'ten memnun kullanıcılar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gayet memnunum bu fiyata 75mbit internet + 1000dk telefon veriyor adamlar. Önceden 16 mbit dandik internet + telefona 110 lira ödüyordum ikisine şimdi ise 59,99 yani ayda 50 liradan yılda 600 lira tasarruf yapmış oluyorum üstelik de daha hızlı ve kaliteli hizmet kullanıyorum. Yeni bağlatacak arkadaşlara tavsiyem şikayet konularına çok aldırmasınlar hepsi olmasa da birçoğu rakip firmaların elemanları (başta arap telekom ve ensarcell olmak üzere) olabiliyor. Bakıyorsun adamın 3 mesajı var ikisi Türknet'i karalama kampanyası birisi de Türknet problemi başlıklı. Her mesajı ciddiye almanızı önermiyorum bu nedenle . Deneyin görün diyorum, beğenmezseniz zaten taahhüt yok...

• wakari_mayo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu güzel düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bilinçli bir kullanıcı olarak tüm konulara detaylı bakmışsınız sanırım. Dediğiniz gibi yaşanılan sorunlar altyapı kaynaklı olabiliyor, tesisat kaynaklı olabiliyor. Hizmetimiz tahhüütsüz. Memnun kalmamaları durumunda hizmet iptalinde kullanıcılarımızdan hiçbir ek ücret alınmıyor.
    Size bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bir sorun yaşamanız durumunda bana buradan tekrar ulaşabilirsiniz. İyi kullanımlar
  • Yazdıklarınızın hepsine katılıyorum. Türknet kesinlikle denenmeli. Bu fiyata aynı hizmeti verebilecek başka bir firma yok. Denersin bakarsın sorun yaşamazsan paşa paşa kullanırsın. Sorun yaşarsan iptal eder başka firmaya gidersin. Taahhüt yok bir şey yok.

Bazı sorun yaşayanlara bakıyorum 10-20 gün interneti bağlanmayanlar var ama hala diretiyorlar. Yav kardeşim bağlanmıyor işte var bir sorun iptal et git başka firmaya eziyet çekme bu kadar :D

Evet Türknet'in eksik yönleri var mı? Var tabii ki. Ama bu herkesin sorun yaşayacağı anlamına gelmiyor biraz şans işi. Yani bu foruma bakarak Türknet değerlendirmesi yapsak Türknet'in şuana kadar batması lazımdı :D Ülkemizde zaten internet sorunlu bir şey. Altyapı sorunlu. Türk Telekom zaten Allah Kerim.

Yani Türknet burada en ucuz fiyata en yüksek hizmeti vererek bir ilki gerçekleştiriyor. Yıllarca AKN kalksın dedik adamlar kaldırdı. Altyapın ne hız destekliyorsa onu veriyorlar 100mbps ye kadar. (Türk Telekom altyapısı hariç orada max 35mbps verebiliyorlar)

Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve memnunum. Superonline'da iken 13mbps hız aldığım yerde şuan Türknet sayesinde 35mbps hız alıyorum. 3 ay bedava kullandım "Arkadaşını Getir" kampanyası sayesinde. Sadece bir ara akşamları "ping artışı" sorunu yaşamıştım ama o da düzeldi.

2 arkadaşımı Türknet'li yaptım sorunsuz kullanıyorlar. Tavsiye etmeye de devam ediyorum arkadaşlarıma. Kimsenin bu iyi hizmetten mahrum kalmasını istemem :)

• Evet arkadaşlar bende şuan itibarıyla türknetten gayet memmunum Fiyat performans olarak en iyi internet servis sağlayıcısı fakat müşteri hizmetleri çok ama çok hantal destek kaydına haftalarca cevap vermedikleri oluyor.fakat genel olarak şirket politikasını düşünürsek güzel

TÜRKNET DENEMEYE DEĞER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet hocam valla MH kapanması beni tavsiye etmeye korkutuyor tavsiye ediyorum tüm yönleri ile anlatıyorum MH yok diyorum hani haberin olsun öyle bağlat diye ama seviyoruz Türknet i. Her insan biz gibi uğraşıp peşine düşmez MH olsa ara konuş derim ama önce insanlar beni arıyor artık. Ama tabi ki kimse denemeden bilemez. Bir de reklam TV de oynar ise mukemmel olacak

• Beyler hiz artmis gozuyor ama gozle gorulur fark yok.Ama pingim cok artmiş . Basina gelen var mi ?

• 2 gün oldu bağlatslı 35 mbit hız alıyorum. Şimdilik sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam reklam filmi tv de oynarsa baya müşteri çekerler diye düşünüyorum :D Ama reklam filmine keşke fiyatı ve verdikleri hızları açık şekilde ekleselerdi daha iyi olabilirdi.

Yani insalara "aaa 60 liraya 35mbps internet+1000dk telefon veriyorlarmış" da dedirtebilirlerdi. Altyazı ile yazmışlar sanırım ama kimse okumaz orayı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 18 Ocak 2018; 13:58:43 >
  • bir hız belirtemezler çünkü sabit bir hız yok şimdi reklamda 35 dediğin an müşteri arar(arayamaz ) başvuru sırasında reklamda 35 de bana niye 8 veya bağlandıktan sonra benim hızım niye 16 8 vs ötmeye başlar reklam dolandırıcılığına girer tt bile ceza yedi oradan sınırısız ama akn li diye şimdi hep belirtiyor ama bu şekilde web sitelerine çekip ne diyor ya bunlar aknsiz ama kaç mbit diye bakar
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Onu hiçbiri demiyor ki zaten. Bütün iss'lerde 'e kadar ibaresi var. Altyazıda veya afişlerde dipnotlarda bir sürü faktör sıralıyor
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    müşterinin de umurunda idi 35 diyor ise illa onu verecek zorunda firma e kadar anlamam ben diyor bu aktif altyapıda 100 mbit e kadar diyorlar vae de destekleyen müşteri bana niye vermiyorlar diye kavga ediyorlar. Bizim millet okumaktan aciz hala neden çift fatura diye konu mesaj yazanlar var. Zaten firma talepten 3 gün sonra mail atıyor çift fatura gelecek haberin olsun diye sitenin SSS kısmını okusalar böyle olmayacak.
  • Superonline 8 den fazla veremeyiz dedi. Turknete gectim 1 haftadir 35 aliyorum gayet memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekleyeyim.

Türknet'ten memnun kullanıcılar

2 aydır sorunsuz kullanıyorum.
  • Bende 4-5 aydır kullanmaktayım çok memnunum. Teşekkürler Türknet.
  • Ben hiç memnun değilim bu firmadan.... hergün kopma yaşıyorum. Şu mesajı yazarken yine yaşadım.

Aslında 2-3 günde bir arıza kaydı oluşturmam lazım ama haftada bir, iki haftada bir kayıt oluşturuyorum. Geçici olarak 1 gün biraz sıkıntısız internet kullanabiliyorum.

Ama ertesi gün, bilemedin 2 gün sonra tekrar kopmalar başlıyor.

Tek alternatif ttnet... bu şirketten nefret ederim.

Şimdi, turknet abonesi olup, sorunsuz kullanabiliyorsanız, ne ala. Ucuz hızlı bir hizmet.

Ama benim gibi, onların da pek müdahale edemediği bir altyapı sorununuz varsa (sözde oturduğum küçük ilçenin en yeni en hızlı altyapısına sahibiz burda) uzak durun, alternatifiniz varsa muhakkak onu tercih edin.
    Bu şirket problem karşısında eli kolu bağlıdır. Aylardır aralıksız gün içi kopmalar yaşıyorum. Interneti kullanabildiğim kadar da kullanamadığım durumlar var.

İşin kötüsü internetten pasif geliri de olan biriyim. Bu şirket yüzünden finansal zarara da uğradım.

• çünkü benimki 10 gündür bağlanmadı siz nasıl mutlusunuz çok saçma...
  • Hattımın desteklediği hız;

Modem arayüzünde ve Turknet sayfasında almam gereken değerler;

Hız testinin sonucu;

Gece saat 4 gibi 22 mbps'ye yükseliyor. O saatte interneti ne yapacaksam artık. Tüketici Hakem Heyetinden cevap bekliyordum; ama vazgeçtim. Biraz korkuyorum, fakat Netspeed ay sonuna kadar gelirse oraya geçiş yapmayı düşünüyorum. Türk Telekom'u birkaç kez iptal ettirip eşek gibi cayma bedeli ödemiştim. İlk kez iptal ettirdiğime pişman oldum.

• Hat taşıma ile geldim.

35mbit tam hız alıyorum ilk başlarda ara ara kopma vardı oda eskisi gibi kalmadı. Şu aralar pek kopma yaşamıyorum.

Şikayetçi olduğum iki konu var.

1.Müşteri Hizmetleri kesinlikle robot olmamalı ulaşılabilir birileri olmalı mutlaka.

2. Santral yakınımda 80 mbite kadar hız alabilirim ama 35mbitte sabit kaldım. Benim gibi aboneler için hız artırımı yada başka teklifler gelmeli

• Evet o hız konusuna da bir çözüm getirmeliler. Altyapısı destekliyorsa parası neyse verip daha yüksek hız almak isteyenler var. Aynı fiyata hız arttırımı yapamazlar maliyetten dolayı ama yeni paketler açıklayabilirler.

Yeni açıklanacak olan upload paketleriyle birlikte yeni hız paketleri de gelir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 20 Ocak 2018; 1:49:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.