Şimdi Ara

TurkNet'ten öğrencilere özel kampanya yolda! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
6.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 yıllık türknet kullanıcısı olarak 159 lira olan zamlı faturayı ödeyip çıkıyorum bu çirkeflikten.

Tahaddüt olmaması bizi bu enflasyonda zarara uğrattı. Mesela geçen yıl 35 mbps ile tahahüt yaptırsam şuan 2 yıl boyunca 89.90 a süperonline kullanıyor olacaktım.

Hatta geçen ay 101.90 a yine türkcell süperonline kampanyası vardı yanlış hatırlamıyorsam 100 mbps üstelik. Yap tahhaattüt kurtul. Bu fiyatlar nedir. Üstelik yine zam gelmeyeceği meçhul mü. Türknette bir gün duranın aklı yoktur bu vakitten sonra.

• Ben de türknetten kaçanlardanım. Fiyat adaletsizliğiyle yeteri kadar antipati topladı sanırım bu firma. Bize taahhütün önemini hatırlatan firma olarak kalacak mazide.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yıllarca türknet kullandıktan sonra benim için bitti artık.

1. Hızım Çok düşük 1 mbps hız alıyorum altyapım 35 mbps destekliyor neden hızın düşük. Dediğimde bina içi kabloları kontrol ediniz dediler.8 yıl beni oyaladılar. Fiber kullananlar ile aynı ücreti ödedim. Şimdi aynı binada 85 mbps hız alıyorum

2. 10 ay peşin ödeyenlere, indirim yapıyormuş gibi göstererek taahhüt altına alıyorlar. Müşteri kaybetmeye başlayınca çirkin yüzlerini gösterdiler.

Bugüne kadar Donanım haber üyeleri sayesinde büyüdüler. Artık bizler desteğimizi kesiyoruz. Önermiyoruz. Caydırıyoruz. Altarnatif firmalar çoğaldı. Rekabet arttı.

Kısacası türknet bitti. Bizde bu zam acısı olduktan sonra bir daha dost olamayız.Allah seni bildiği gibi yapsın türknet.

• Benim için öncelik hız sonra taahhüt,iyiki geçtim Gigafibere hız iyi gayet,ikincisi keyfim istediği zaman dondurabiliyorum yada iptal herhangi bir bedel ödemeden.

• Öğrencilerin işine gelicek indirimli kampanyalar gigafiber bütün ogrencilerin favorisi olur demedi demeyin

• Öğrencilere özgürlük sunmak valla büyük cesaret ama dinlemiştim Cem beyi biz müşteriyi kendimize zorla bağlı değil.hizmetlmiz ile bize bağımlı olsun sınırsız kullansin hızı yüksek olsun demişti aynen akılcı bir hareket 👍

• Düşük hızı bende onaylamıyor ama yaptgınız zammı da unutmadım kurt yediği ayazı unutmaz

• Tekno moomce kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, yerel sağlayıcı tarafından gerçekleştirilen %67 oranındaki port zammı nedeniyle yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden hizmet alan kullanıcılarımızın fiyatlarını güncellemek durumunda kaldık. Kendi altyapımız olan GigaFiber'in ise fiyatı değişmedi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.