Şimdi Ara

TurkNet'ten öğrencilere özel kampanya yolda! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
6.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yere gigafiber döşeyene kadar beklesinler, o zamana denk kendi alt yapısı olmayan müşterileri kaybederek devam edecekler.

• ben öğrenciyim evime gigafiber getirseler bile geçmem bu saatten sonra sırf zam yapmama sözü verdiler diye turktelekoma 2sene taahhüt yapmadım bugün türktelekomdan pahalıya internet kullanıyorum

• Gigafiber etkisini gösteriyor kullanmadan yorum yapmıştım hepsinaynidir diye ama tavsiye üzerine yeni taahhüt yaptım kullanınca farkıni ortaya koyuyor upload ve download hizi çok iyi tavsiye ederim

• sayı beni şaşırttı türknetin daha 1 milyon abonesi yokmuş garip geldi

• Arkadaşımın önerisi ile geçtim , şimdi bende tüm arkadaşlarıma öneriyorum. Gerçekten diğer firmalara göre öğrenci dostu bir operatör turknet

• Eski aboneyim o yüzden bu şekilde fiyat. Şimdi 179.90 ₺ olarak güncellendi diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tarife yok zam var bos laf var.

Akli olan turknete gecmmez.

Hizmet kalitesi dusuk adamlarin dunyadan heberi yok.

• Turknet bu ülke standartlarının çok üstünde bir şirket her konuda en iyi hizmeti sunmayı kafaya koymuş gerek internet hızı gerek taahhütsüz olması gerekse diğer internet sağlayıcıları gibi müşteri toplama ve kandırmaya yönelik olmaması benim yıllardır turknet kullanmama sebep olan nedenler arasında

• "Geçen ay aldığı zam kararıyla tepki toplayan TurkNet, öğrencilere özel indirimli tarifenin sinyalini verdi."

İyide bu zam tepkisi öğrenciler tarafından olmadı ki öğrenciler de var tabi ama küçük bir kısım. İyice tiksinç bir hal aldın be zortnet. İyice nefret ettirdin. Olm bu zortnet'de KALMAYIN. Vae kullanıcılarını iyice aşağılık görmeye başladılar. E tabi onca yıl VAE'nin sırtından fiber döşe zamanı geldimmi çıkarlarsa kendileri bilir. İflas ışığını görürüm umarım.

Bu arada zortnet forumlarından buraya gelenler lütfen ininize dönün. Yeni hesap açıp firma güzellemesi yapanlarda çok belli etmeyin kendinizi yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 10 Ağustos 2022; 14:52:47 >
  • Ben de onaylamadım geçtim poyraznet'e. Önce ceo sözünde dursun da sonra kampanya yapsınlar. Turknet öngörüsü olmayan bir firma, her şeyi kullanıcıya yıkarak büyük firma olunmaz.

• turko net i hiçbir yerde ONAYLAMIYORUM!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzip -- 10 Ağustos 2022; 16:58:56 >
  • 1 kaç ay sonra bu kampanyada sürekliliğini kaybeder nede olsa sözünü tutamayan bir firma gene algı kasıp etrafından dolanır tıpkı 1 yıl sabit fiyat sözü gibi artık reklamın sloganına bak sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık verilen 1 yıl sabit fiyat garantisi palavra çıkması maksimum hız değip tt fiber altyapısında olan kullanıcıya 100 mgbit barajı koyması düşük hız alan 8 16 35 50 mgbit arası alandan tek fiyat adı altında faiş fiyat istemesi ve bunla öğünmeleri neymiş müşterinin birden fazla fiyatlarla kafası karışmıyor muş iyide düşük hızlarda ki kullanıcılara haksızlık olmuş oluyor o yüzden asıl müşteri tarafından onaylamıyorum denmesi gereken bir firmadır bu reklamı pişkin pişkin yapacak olanlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buradan TürkNet e soruyorum, 2022 yılı bu güne kadar altyapı için ne kadar harcama yaptınız? Reklam giderleri için ne kadar harcama yaptınız?! Benim ekran başında bir TürkNet kullanıcısı olarak gördüğüm, Reklam harcamaları altyapı harcamalarından daha fazla duruyor!

• İsterse 50lira yapsınlar yine de geçmeyin şu firmaya. Milleti enayi yerine koydular. Zammı yapistirdirlar. Adamlar hala sitelerindeki fiyatı guncellemediler. Ana sayfada 139tl den başlayan fiyatlarla diyor. Hız sorguluyorsun 14mbps 169tl diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkanax -- 10 Ağustos 2022; 22:59:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigafiber gelmeden Turknet’e dönmem. Neden fazla ücret verelim ki? Taahhütlü olmaması da dezavantaj oldu. Lap diye zamı artarda yapıyorlar.

• xkanax X kullanıcısına yanıt

Hocam ben de Turknetten bu son zamla birlikte çıkan biriyim, o 139tl kendi altyapılarındaki insanlar için. Kendi altyapılarındaki insanlara zam getirmeden güncelleme yapmazlar. Turknet tek fiyat maksimum hız mottosunu bozdu malesef.

• Öğrencilere büyük sürpriz, sabit fiyat garantisi ile 10 ay peşin ödeyin indiirimden yararlanın!

• aschil kullanıcısına yanıt

100 mbit kullanan içinde fiyat uygun.

• kampanya tarife gibi seyler turk nete ters degil miydi hani ne olmus simdi?

• Uzun yıllardır kullandığım 2 aboneliğimi de bütün itibariyle sonlandırdım. Güle güle Turk.net

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.