|
TurkNet'ten öğrencilere özel kampanya yolda!
-
-
bunlar fasa fiso.
Fiber kullanıyorum. 100 kadarı artık 1000 ' kadar mı yapsak .
-
Bizde söz verildiği halde tekrar zam yapılmasını onaylamıyoruz ama kimse sormuyor maalesef...
Bu kadar reklam yapacağına altyapı çalışmalarını hızlandırması lazım, Bir sorun olduğunda müşteri hizmetlerine sıkıntı olmadan bağlanabilmemiz lazım... vb vb.
Ayrıca neye göre eşit indirme ve yükleme hızı sağlıyorlar anlamadım, 16, 24, 35, 50, 100mbps hız alanda hatta ve hatta 1000mbps hız alan kullanıcılarda aynı fiyatı veriyor, Sadece fiyat konusunda eşit ama asıl adaletsizlik burada zaten.
-
Abone sayısında keskin düşüş, böyle bir reklam kampanyası yapmaya itmiş, tt ile oturup eylül sonrasında yüksek hızlarda port indirimini sabitlemeye çalışmaları lazım, tt fiberde 1000mbit hizmet vermeleri lazım, enflasyon karşısında iki kere fiyat arttırdınız, tamam dedik, peşin öde dediniz peşin ödedik,5-6 senelik sadık aboneleriniz çıkış yapıyor, şuanda yerleşik operatör kendi fiber altyapısında 100mbit-170tl 2 yıl sabitliyor fiyatı, birde muhatabın var diye reklam yapıyor. artık aksiyon alın @TurkNet Destek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 9 Ağustos 2022; 15:15:17 > -
Bende zamları onaylamıyorum, kampanya yapacağınıza önce fiyatları biraz indirin herkes başka geçecek yer arıyor forumda açıkça görülüyor fiyatlara önceliği verin,zaten salgın,kriz vs var vatandaşın yanında olup indirim geleceğine(kıskanç alamanya vatandaşına bedavadan gezsin diye toplu taşıma kartı verdi mesela) zam gelmesi yazık gerçekten.
-
VAE kullanıcılarını da artık 1000Mbps'e yükseltseler piyasada yine epey müşteri çekerler. Sade zam yapıp hızlara iyileştirme yapmadıkları sürece müşteri kaçırırlar.
-
Öğrenci olarak bende TurkNet'in fiyat politikasını ve verdiği sözleri yerine getirmemesini ONAYLAMIYORUM! Güven 1 kere kaybedildi mi geri kazanması çok çok zordur ve TurkNet ne yazık ki güvenimizi KAYBETTİ!
-
Soran olursa TurkNet’te tek fiyat politikası var dersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Şu anda diğer isslere deli gibi geçiş yaşanıyor yüksek fiyat yüzünden, bu yüzden yoğunluktan kaynaklı alternatif ISSlerde stabilite sorunları yaşanıyor, şimdilik(alternatif issler toparlanıncaya kadar), sabit fiyat kampanyasından faydalandım, ama duruma göre herşey değişir benim için. Hızlar en azından 200mbit seviyesine çıkarılmalı.
-
Zam yapmayacağız diye söz veren herkes patladı
-
TurkNet te kandırılmış, vah vahh
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adam yazmis bize de begenmek dusuyor daha ne olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AÖF öğrencileri yararlanabilecek mi?
-
Türknet verdiği sözde dursun kim varsa çevremde turknetli fakli İss geçiriyorum.. verdiği fiyat politikası ve hizmetiyle biryerlere geldi kullanıcı sayısı belirli bir miktara ulaştığı an zamları döşemeye başladı yani doygunluga ulaştı anlayacağınız ... 1000 gigafiber dediği hızı zaten diğer vermiş olduğu düşük hızlardan herturlu cikartiyor ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 9 Ağustos 2022; 17:40:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gigafiber var. Zam gelsede umursamıyorum. Şuan ki fiyatlar bile bu hıza oldukça uygun.
Giga altına pahalı.
TurkNet den ayrılmak zorunda kaldım. Ama gerçekten hiç pişman değilim. Artık TurkNet'in sadece Netflix'e en hızlı erişimi biz sağlıyoruz kafasından kurtulması lazım. TurkNet'e ödeyeceğim ücrete Turkcell tv+ + 100 mpbs fiber kullanıyorum.
Fiyatlar kesinlikle yerinde durmayacak VAE işin yalanı ..
O hangi tarife?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bizde söz verildiği halde tekrar zam yapılmasını onaylamıyoruz ama kimse sormuyor maalesef... Bu kadar reklam yapacağına altyapı çalışmalarını hızlandırması lazım, Bir sorun olduğunda müşteri hizmetlerine sıkıntı olmadan bağlanabilmemiz lazım... vb vb. Ayrıca neye göre eşit indirme ve yükleme hızı sağlıyorlar anlamadım, 16, 24, 35, 50, 100mbps hız alanda hatta ve hatta 1000mbps hız alan kullanıcılarda aynı fiyatı veriyor, Sadece fiyat konusunda eşit ama asıl adaletsizlik burada zaten. |
Öğrenci olarak bende TurkNet'in fiyat politikasını ve verdiği sözleri yerine getirmemesini ONAYLAMIYORUM! Güven 1 kere kaybedildi mi geri kazanması çok çok zordur ve TurkNet ne yazık ki güvenimizi KAYBETTİ! |
Soran olursa TurkNet’te tek fiyat politikası var dersiniz
|
Turknet kendisini 2016 yıllarında falan sanıyor herhalde. Günümüzde taahhüt istemeyen bir ton firma var. Evet ilk başlarda güzel dikkat çekiyordu ama artık bir güzelliği kalmadı çünkü çoğu firma taahhütsüz hizmet veriyor. |
"Geçen ay aldığı zam kararıyla tepki toplayan TurkNet, öğrencilere özel indirimli tarifenin sinyalini verdi." İyide bu zam tepkisi öğrenciler tarafından olmadı ki öğrenciler de var tabi ama küçük bir kısım. İyice tiksinç bir hal aldın be zortnet. İyice nefret ettirdin. Olm bu zortnet'de KALMAYIN. Vae kullanıcılarını iyice aşağılık görmeye başladılar. E tabi onca yıl VAE'nin sırtından fiber döşe zamanı geldimmi çıkarlarsa kendileri bilir. İflas ışığını görürüm umarım. Bu arada zortnet forumlarından buraya gelenler lütfen ininize dönün. Yeni hesap açıp firma güzellemesi yapanlarda çok belli etmeyin kendinizi yahu. |
TurkNet den ayrılmak zorunda kaldım. Ama gerçekten hiç pişman değilim. Artık TurkNet'in sadece Netflix'e en hızlı erişimi biz sağlıyoruz kafasından kurtulması lazım. TurkNet'e ödeyeceğim ücrete Turkcell tv+ + 100 mpbs fiber kullanıyorum.
|
İsterse 50lira yapsınlar yine de geçmeyin şu firmaya. Milleti enayi yerine koydular. Zammı yapistirdirlar. Adamlar hala sitelerindeki fiyatı guncellemediler. Ana sayfada 139tl den başlayan fiyatlarla diyor. Hız sorguluyorsun 14mbps 169tl diyor
|
Fiyatlar kesinlikle yerinde durmayacak VAE işin yalanı ..
|
ben öğrenciyim evime gigafiber getirseler bile geçmem bu saatten sonra sırf zam yapmama sözü verdiler diye turktelekoma 2sene taahhüt yapmadım bugün türktelekomdan pahalıya internet kullanıyorum |
Benzer içerikler
- spotify link kısaltma
- whatsapp mesaj sabitleme
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- evernote ücretli mi
- youtube reklamsız izleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X