Şimdi Ara

Türknet ten türktelekom a geçmeye çalışıyorum ama altyapı göstermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yıldır türktelekom kullanıyordum sonra türknete geçtim, çok fazla kopma olduğundan onuda iptal edip tekrardan türktelekoma geçmeye çalıştım. Ama sokağımda hat görünmüyo diyorlar. Anlamadım 5 yıldır ben nerden İnternet alıyorum o zaman.
    Not: Maks 16mbps alıyordum şimdi onuda vermiyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Türknet online işlemler, teknik bilgiler bölümünde devre numaran yazar. O numarayla telekom müdürlüğüne gidip durumu anlatırsan yapabilirler. Aynısı benim de başıma geldi sokakta port görünmüyor ve telekom hat taşıyamıyor. Müdürlüğe gittim devre numarana yeni abonelik başlatırız, türkneti kendin iptal edersin böylece portunu kaybetmemiş olursun dediler, şimdilik vazgeçtim. Telekomun sistemi müşteriyi kaçırmak üzerine kurulmuş geri dönmek istesen hat taşıma yapamıyorlar.

• orhan kullanıcısına yanıt

Benimde yukarıdaki arkadaşın problemine benzer bir problemim var. Kiracı olarak geldiğim sitede herkes telekom fiberi kullanıyor hatta ev sahibide telekom fiber kullanıyor yukselticisi dahi dairede duruyordu. Ben telekoma abonelik için başvurduğumda sıkıntı çıktı portun adresini bulamadıklarını söylüyorlar. Birde bana gelen teknik ekip dahi tanıdıgınız var mı telekom da ordan ogrensek dedı guler mısın aglar mısın. Sonra birşey oldu çözdük dediler siz şu adresi gireceksiniz değiştireceksiniz sözleşmeyi iptal edip yeni yapacaksınız bu adrese dediler. Haftasonu girdiği için yapamadım. Gerçekten yeni verdikleri adreste port gözüküyordu ama bizim sitenin adresi değildi yan sokağın adresiydi. Bir gün geçti bu sefer orası da gözükmemeye başladı. Cuma günü bunları diyen ekip cumartesi yine aradı ben adresi hallettirdim isterseniz bugun baglatalım dedi. E ama dedim sizin hallettim dediğiniz adreste port yine gözükmüyor. Oda şaşırdı guncellenmemiştir dedi e dedim istesenizde bu sefer baglayamacaksınız, o da o zaman iptal girelim dedi. Böyle kaldı. Sitede herkesin wifiden ttnet fiber modem kullandığı gözüküyor benimde dairede daireye kadar fiber var ama ben kullanamıyorum. En son turk.net e şansımı denedım oradan asıl adresimde port gozuktu ve ön başvuru yaptım. Turk.net teki arkadaşlar ma çok iddaalı konuştular bız baglarız buluruz dıye bakalım göreceğiz ben bulabileceklerini sanmıyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynanınİçi -- 29 Mayıs 2022; 20:54:0 >

• Fiberde port olayı nasıl bilmiyorum, daha vdsl yi geçemedim :). Acaba sokağa kutu koyulurken veya apartmana kutu koyulurken internete yüzde yüz talep olmaz diye mi düşünüyorlar. Mesela bizde 17 daire var, reglette kablo kalmadığı için yeni gelen komşuya apartman dışından bakır kablo çektiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.