Şimdi Ara

Turknet'ten uzak durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kötü yazım için özür dilerim, çevrimiçi çeviri kullanıyorum.

Turknet uygulamasına Aralık 2019'da başladım. 3 ay boyunca internete bağlanamadılar. Bağlanmak için 7 gün söz veriyorlar. Her gün yeni mazeretler veriyorlar. Ve şimdi hala internete bağlanmadılar, ama zaten bana fatura gönderiyorlar. Şimdi servisi iptal etmem gerektiğini söylediler, ama hizmet yok, iptal edilecek bir şey yok. Bu forumdaki Türknet insanları da işe yaramaz, sadece söz verirler ve asla yardım etmezler. En kötü şirket!

• Türknet mağdur etme kapasitesi sınırları aştı resmen. Hemen afiş hazırlayın @TurkNetDestek : "Mağdur eyme kapasitesi ülke sınırlarını aşan 1. markayız!"
  • Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    En sonunda dilimizi bilmeyen insanlara da rezil oldunuz. Şirket her geçen gün kendini aşıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turknet bizim gibi olasın, DSL ışığın sönsün bir daha yanmasın.
    Uzak durulması gereken bir firma, ucuz etin yahnisi hesabı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhlis bey kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Hattınızı kontrol ederek dönüş sağlayalım.
    31794763 destek kaydı bu 4 gün oldu hiç ümidim kalmadığı için Türk Telekom ile geçiş işlemlerini başlıyorum. Twitter'da ki destek te ilgilenen kimse yok kendisi Netflixten film tavsiyesi falan istiyordu.
    DSL ışığı yanıyor internet ışığı yok galiba ip alamıyorum forumdada bayağı mağdur olan var bu konuda. Tuzladayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmarttan Uzak Durun!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muhlis bey kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınız 5 saat 2 dakika online olarak görünüyor. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • hocam başka yerlerde okudugumda gayet memnunuz diye yazmışlardı ya , Bende turknete geçmeyi düşünüyordum bilgi verirmisiniz acaba ?
  • ardakabatas kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi de aramızda görmek isteriz. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman fesih ücreti ödemeden iptal edebilirsiniz.
  • hocam bizim arkadaş kullanıyor gayette memnun bende alacaktım ama sizin yazınızı gördüm neden memnun değilsiniz detaylı açıklarmısınız rica edersem ?
  • ugurcabarli kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar VDSL hizmeti veriyoruz. Sorun yaşamanız durumunda talebiniziwww.turk.net/oim sayfamızdan ya da 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan destek kaydı açarak iletmeniz halinde çözüm uzmanlarımız ilgilenerek size bilgi veriyor.

Hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman fesih bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz.
    altyapınızın desteklediği en son hızı veriyoruz 100mbit sözünün pazarlama taktiğinden başka bir değeri kaldı mı?

1 hafta önce 70mbit alan hat 1 hafta sonra 44mbit zar zor alıyor ve yine hattınız bu kadar destekliyor denerek işin içinden çıkılıyor.
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-yapa-hiz-kisitlamasi--142579022
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, sizi de aramızda görmek isteriz. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman fesih ücreti ödemeden iptal edebilirsiniz.
    Bilgi için çok teşekkür ederim . En kısa sürede geçecegim malum yasaklar filan. Size ulaşmam için ne yapabilirim ?
    Dertsiz başınıza dert istiyorsunuz sanırım hocam? :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu_

Dertsiz başınıza dert istiyorsunuz sanırım hocam? :))
    çok mu kötü hocam. Kusura bakmayın bilgim yok bu konuda
    Kötü tanımlamaya yeten bir sözcük değil. Daha çok Fecaat diyebiliriz.
  • quote:

Kötü tanımlamaya yeten bir sözcük değil. Daha çok Fecaat diyebiliriz.
    Kararımı tekrar gözden geçirmem gerekiyor o zaman. Size çok teşekkür ederim. Minnettarım size
    Hocam bana minnetar olmayın. Forumu gözden geçirin. Herşey ortada zaten :D
  • quote:

Hocam bana minnetar olmayın. Forumu gözden geçirin. Herşey ortada zaten :D
    hocam burayı okudum. Diğer yerlerde çok iyi diye söylediler . Ben kullanmadıgım için bilgim yok onlara inanıp kanacaktım işte . şuan sizden sonra tekrar forumu okuyunca vazgeçtim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.