Şimdi Ara

TurkNet Turk. Net 59.99 TL Haksızlığı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TurkNet 59.99 TL paketini kullanıyorum. Temmuz ayı ortasında başladım ve başlarken bana şu an girerseniz faturanız 59.99 TL gelecek denmesine rağmen 2 adet fatura çıkarmışlar birisi 59.99 TL, diğeri ise 37.23 TL şimdi buraya kadar sorun yok, ancak bu faturaların ikisinin de son ödeme tarihi 21.08.2017 olarak çıkarılmış ve bu benim için sıkıntı.

Bir anda 97 TL para almaya çalışıyorlar. Ben 59.99 TL diye geçtim pakete ancak bana 97 TL çıkarttılar hem de aynı günde ikisini de ödemiş olmam gerekiyor. Ben TurkNet firmasını gerçekte çok beğeniyordum, ancak gerek yaptığım hız testleri düşük olunca attığım maillere cevap vermemeleri, gerek fatura ile ilgili yetkili birinden dönüş istediğimde Pazartesi günü kesin aranacağımı söyleyip aramamaları gerçekten çok ilginç bir durum. TurkNet'i tüm arkadaşlarıma tavsiye etmeyi düşünüyordum, ancak şu andan sonra gözümden düşmüş bir firmadır...

Aradığımda hizmetimiz ön ödemelidir diyorlar, kullanmadığım hizmetin faturasını (2 adet faturayı birden) aynı son ödeme tarihinde istemek hangi akla hizmet ben anlamış değilim. Şikayet olarak bildirmeme rağmen hala tarafıma bir geri dönüş olmadı en çokta buna yanıyorum. İlgisiz insanlar...

Şu hızlara bir bakın;

resmen kullanamadığım hizmetin parasını zorla ödetiyorlar :S Hem de 59.99 TL değil 97 TL şeklinde...

TurkNet Turk. Net 59.99 TL Haksızlığı!TurkNet Turk. Net 59.99 TL Haksızlığı!TurkNet Turk. Net 59.99 TL Haksızlığı!TurkNet Turk. Net 59.99 TL Haksızlığı!

• Bende 2 Temmuzda nakil yaptık. 59.99 ve 58 liralık 2 fatura geldi.Türknet ön ödemeli olarak çalışıyormuş ondan dolayı ilk ay 2 fatura sonraki aylarda sabit 59.99 liralık fatura gelecekmiş.
    Son ödeme tarihi geçmeden o 2 faturayıda ödemeniz lazım çünkü ödeme tarihini geçince açma kapama ücreti diye bir sonraki faturaya yansıtıyorlarmış.Buda yanlış hatırlamıyorsam 15 lira civarı bişeydi.Yani öncelikle o 2 faturayı son ödeme tarihi dolmadan ödemeni tavsiye ediyorum.
    Modem değerlerini atabilir misin hocam?Bende aynı tarifedeyim sana nasıl okadar rezil bir hız geliyor?
  • dediğiniz gibi ön ödemeli. diyelim ayın 15 inde internetiniz aktif oldu. sonraki ay hem o 15 günü hemde gelecek ayı ödersiniz.
    sizede yansıtılan fatura o şekildedir. faturada olayında bir problem yok yani. müşteri hizmetleri berbat ötesi nedeseniz haklısınız malesef. hız testine gelince şuan hattınıza kaç mb tanımlı rica etsem modem arayüzüne girip snr değerinizi vs. ekran görüntüsü alıp atabilirmisiniz.
  • Faturalandirmada bir sorun yok ama hızin berbat ötesi. Normalde kac mbps tanımlı. Binaniz kaç yıllık. Ankastreden evinize gelen kablo çok eski mi. Yakınınızda saha dolabı ve santral var mı? Modem hat değerlerini paylaşabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyi iyi güzelde faturası sıkıntı. Tek fatura da ay sonunda kestiler haber vermeden. Bide 24 TL açma kapama cezası vermiş.

Türknet dedik bizden dedik ama sıkıntıları da fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.