|
TurkNet uzak durun. (4. sayfa)
-
-
Ya bırak hafız tamam maaş alıyorsun iyi hoş işin güçün var hep olsun gözümüz yokta bu kadar da çalıştığın yeri yüceltme kobi diyorsun demek esnaf şirket vs bu adam ee ben ev kullanıcısında olsam aynı modem vereceksin zaten kobi olması ile ne alakası var modem vereceksiniz tt alt yapısı zaten dsl üzerinden sanki fiber de bu adam fabrika ona router koyuyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekiplerimiz sinyal sorunu olduğunu tespit ederek saha ekipleri ile görüştü, iç tesisat olarak bilgi verildi. -
Merhaba, kobi ekiplerimiz müşterimiz ile iletişim halindedir. Gelişmeler hakkında bilgi alıp paylaşacağım. -
Müjdemi isterim :)
Modemim geldi 105 gün falan oldu herhalde uzun sürdü ama geldi. DH'nin etkisi büyük bu arada buraya konu açmasam 1000 gün de beklesem bu modem gelmezdi biliyorum. Sözleşmede 25TL olan sonradan 35 yaptıkları modemi bile görmeden 100-110TL paramı aldılar. İadesini de yapmadılar. Bu sorunlarım devam ediyor hala. Bakalım onlar ne olacak.
Bu arada modem kaynaklı kopma sorunum olduğu söylenmişti bakalım şimdi sizin gönderdiğiniz modem ile bağlantı sağlıyorum. Gelişmeleri paylaşacağım.
Herkese iyi forumlar.
-
Çok özür dilerim. Hangi iç tesisat?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, modem ücreti için kobi ekibimize bilgi verdim. Konuyla ilgili size dönüş sağlayacaklar. -
-
TurkNET uzak durun arkadaşlar. Tescillendi onaylandı. Küfür etmemek için kavga etmemek için kendimi zor tutuyorum. Modem modem modem dediler. Kendi gönderdikleri modemi kullanıyorum hala bağlantı sorunları devam ediyor. Diyecek bir söz bulamıyorum.
UZAK DURUN!!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, kontrol edilmesi için ilgili ekiplere bilgi verdim. Gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. -
Bende dün başvurdum Turknet'e bölgeme gigafiber geldi diye yoksa vdsl olarak kendi altyapıları olmadığı için Turknet destekte zayıf kalıyor 2 yıldır vdsl olarak netspeed kullandım 7/24 müşteri hizmetleri olsun çözüm odaklı olmaları ve 1 dakika içerisinde ulaşabiliyor olmam büyük avantajdı sırf gigafiber aklımı çeldiği için dün başvuru yaptım umarım kendi altyapısında böyle sorunlar yoktur vdsl kullanan arkadaşlara gönül rahatlığı ile netspeed önerebilirim 2 yılda sadece 2 defa aradım ikiside telekomun bölgesel kesintisi olduğunu öğrendim harici hiç sorun yaşamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ekiplere durumu ilettim. Kontrol ediliyor. Müşterimiz ile iletişime geçeceğiz. -
Sabrına helal olsun.
Ben geçen sene türknet'i bırakıp millenicom'a geçtim.
Biraz fazla ödüyorum %100 zam yaptılar ama en azından sorunsuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X