ZTE ZXHN H298A |
TürkNet VS GibirNet (2. sayfa)
-
-
2016 dan beri türknetteyım 75/4 paketini kullanıyorum engelli tarifesi
ilk 45 liraydı şuan 65 tl bir ücret ödüyorum yılda 1-2 kez arızam oluyor onun nedeni kabloların sıcak ve sogukta genleşmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum tavsiye ederim
En azından taahhütsüz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 11 Ekim 2020; 18:59:55 > -
bu modem mi daha iyidir yoksa tplink archer c5v mi? yeni abonelik yapanlara bu iki modemi veriyorlarmış
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sanırım zte daha iyi. Diğerini kullanmadım ama tp-link modemi daha çok şikayet ediliyor.
-
Merhaba, şu an için telekom fiber altyapısı üzerinden 100 Mbps'e kadar fiber hizmeti verebiliyoruz. İlerleyen zamanlarda belirttiğiniz kampanyaları sunmamız durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız. -
Fiyat ve performans olarak ben de çok araştırdım ve Türknete karar kıldım. Taahhütsüz olması da artı bir avantaj. Şimdilik sorun yok. Müşteri hizmetleri biraz gecikmeli de olsa ilgili. Tavsiye ederim. Fiber hatlarda duyduğum kadarı ile daha az sorun oluyormuş. Çünkü bu hatlara merkezden kendileri müdahale edebiliyorlarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbal -- 12 Ekim 2020; 16:29:50 > -
C5v bencequote:
Orijinalden alıntı: xhallens
bu modem mi daha iyidir yoksa tplink archer c5v mi? yeni abonelik yapanlara bu iki modemi veriyorlarmış
Bügün bende Türknet e geçiyorum. Bakalım hayırlısı etraftaki herkes tt altyapısın dan memnun.
Merhaba, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim -
Merhaba, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Aktivasyon işlemlerinizi 3 ila 6 iş günü içerisinde tamamlayacağız. -
c5 donanım olarak iyi ama yazılım konusunda berbat ama zte yazılım konusunda iyi hem zte daha göze hoş duruyor bence
-
Hocam ben yaklaşik 1 aydir, kullanıyorum. 50/8 suan hattim hic bir sorunla karşilaşmadim. hatın stabilesinde ne sorunu varmiş.
-
Keyifli kullanımlar dilerim -
Bugün türknete başvuru yaptım hattıma 100/4 paketi sunuldu ama tt den dolayı 80/8 veya 100/8 olacaktır. Kurulum için 67₺ ödenecek modemi ücretsiz sunacaklarını söylediler. Takıldığım tek nokta kurulum sırasında ankastre den eve kablo çekmek ücretliymiş metre başına ücret varmış. Bunu sorduğumda kuruluma dahil dedi çalışan kişi.
Merhaba, eğer ek kablo çekilmesi gerekiyorsa evet metre başına kablo ücreti alınıyor. Ama size yaptığınız görüşmede bu işlemin kurulum ücreti içerisinde olduğu bilgisi verildiyse bu bilginin verildiği tarihi belirterek şikayet kaydı oluşturur musunuz? İlgili ekibimiz görüşme kaydını dinleyerek size bilgi verir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X