Şimdi Ara

TürkNet VS GibirNet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ZTE ZXHN H298A

• 2016 dan beri türknetteyım 75/4 paketini kullanıyorum engelli tarifesi

ilk 45 liraydı şuan 65 tl bir ücret ödüyorum yılda 1-2 kez arızam oluyor onun nedeni kabloların sıcak ve sogukta genleşmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum tavsiye ederim

En azından taahhütsüz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 11 Ekim 2020; 18:59:55 >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    bu modem mi daha iyidir yoksa tplink archer c5v mi? yeni abonelik yapanlara bu iki modemi veriyorlarmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xhallens kullanıcısına yanıt

Sanırım zte daha iyi. Diğerini kullanmadım ama tp-link modemi daha çok şikayet ediliyor.

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için telekom fiber altyapısı üzerinden 100 Mbps'e kadar fiber hizmeti verebiliyoruz. İlerleyen zamanlarda belirttiğiniz kampanyaları sunmamız durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
  • Fiyat ve performans olarak ben de çok araştırdım ve Türknete karar kıldım. Taahhütsüz olması da artı bir avantaj. Şimdilik sorun yok. Müşteri hizmetleri biraz gecikmeli de olsa ilgili. Tavsiye ederim. Fiber hatlarda duyduğum kadarı ile daha az sorun oluyormuş. Çünkü bu hatlara merkezden kendileri müdahale edebiliyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbal -- 12 Ekim 2020; 16:29:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhallens

bu modem mi daha iyidir yoksa tplink archer c5v mi? yeni abonelik yapanlara bu iki modemi veriyorlarmış
    C5v bence

• Bügün bende Türknet e geçiyorum. Bakalım hayırlısı etraftaki herkes tt altyapısın dan memnun.

• mertbal M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim
  • FR13NDSLX kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Aktivasyon işlemlerinizi 3 ila 6 iş günü içerisinde tamamlayacağız.
  • c5 donanım olarak iyi ama yazılım konusunda berbat ama zte yazılım konusunda iyi hem zte daha göze hoş duruyor bence

• damn2u kullanıcısına yanıt

Hocam ben yaklaşik 1 aydir, kullanıyorum. 50/8 suan hattim hic bir sorunla karşilaşmadim. hatın stabilesinde ne sorunu varmiş.

• BuBBa123 B kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • Bugün türknete başvuru yaptım hattıma 100/4 paketi sunuldu ama tt den dolayı 80/8 veya 100/8 olacaktır. Kurulum için 67₺ ödenecek modemi ücretsiz sunacaklarını söylediler. Takıldığım tek nokta kurulum sırasında ankastre den eve kablo çekmek ücretliymiş metre başına ücret varmış. Bunu sorduğumda kuruluma dahil dedi çalışan kişi.

• FR13NDSLX kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer ek kablo çekilmesi gerekiyorsa evet metre başına kablo ücreti alınıyor. Ama size yaptığınız görüşmede bu işlemin kurulum ücreti içerisinde olduğu bilgisi verildiyse bu bilginin verildiği tarihi belirterek şikayet kaydı oluşturur musunuz? İlgili ekibimiz görüşme kaydını dinleyerek size bilgi verir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.