Merhaba, bundan seneler önce yine buna benzer bir sorun yaşamıştım ama otomatik olarak düzelmişti. Şimdi yine aynı sorun başladı. Telefonumdan twitter ya da youtube'a girmeye çalıştığımda zaman aşımı sorunu yaşıyorum. Twitter akışımda profil fotoğrafları, videolar, ve fotoğraflar yüklenmiyor. Youtube'da ise arama kısmı çalışmıyor ve anasayfa'da videolar yüklenmiyor. Uygulamaları 4 5 defa yenileyince düzeliyor ama bununla uğraşmak açıkcası canımı sıkıyor. Vpn açtığım zaman ya da mobil veriye geçtiğim zaman sıkıntısız kullanabiliyorum. |
Türknet Wifi Youtube ve Twitter Yüklenmeme Sorunu
-
-
başka bir cihazdan denedin mi mesela bilgisayar?
-
Superonline kullanıyorum ve Twitter'da aynı problemi yaşadım. Aynı bende de VPN açtığımda problem düzeliyordu. Ne oldu bilmiyorum bir gün nedense durduk yere düzeldi bir daha bu problemi yaşamadım. Problemin kaynağı CGNAT kaynaklı diye tahmin ediyorum statik ip alıp denemek alzım çözülecek mi diye.
-
Superonline yüzünden kaynaklanıyor sorununuz, çünkü superonline aşırı derecede kısıtlama uyguluyor. DNS değiştirin veya başka firmaya geçin.
-
Olabilir hocam. Bu arada iOS'e geçip ve cloudflare dns kullanmaya başladığımdan belki bu sayede problemim düzelmiştir.
-
O zaman sorun modem ile alakalı, türknet ile değil
-
Kablo ile sorun yok, wifi de sorun yaşıyorum diyor ve buradaki çelişkiyi çözemiyorsan sorun turknette veya (modem) wifi de bile değil, direk sende olmalı.
Bence modem arayüzüne bile erişemeyen insanlar (ki hâliyle bu insanlar, genelde modemin altında yazan wifi adı ve şifresini kullanırlar) tabiki wifi ile kablo bağlantı farkını ayıramazlar.
Herneyse sana çözüm önerisi yapayım : Modem arayüzüne gir, wifi yada kablosuz ayarları kısmına eriş, orada wifi b/g/n yada direk n modunn seçili olduğuna emin ol, sonra kanal genişliği ayarı 40mhz yada 20&40mhz gibi bir seçenek varsa seç, ardından kanal ayarın auto ise manuel 11~12~13 kanallarını seçip kaydet, bu kanalları tek, tek performans olrk dene, hangi kanal çevrende boş ise o kanal seni memnun edecektir v.s.
Edit:
Hâ bu arda kullandığın modem 5ghz destekliyor olsaydı ve 5ghz bandını kullanabiliyor olsaydın, burada böyle saçma bir konu açmamış'ta olurdun ama (wifi nedir konusunda çok'ta fikrin olmadığı bariz olduğundan) bu'da sana saçma gelebilir v.s.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 9 Ocak 2022; 12:56:45 >
-
Türknetin verdiği zyxel modemi kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Modem arayüzünden ağ ayarı/kablosuz/diğerleri kısmından en alttaki korumalı yönetim çerçeveleri kısmını devre dışı olarak seçin ve uygula dedikten sonra kablosuz kısmında genele gelip 5ghz için de diğerleri kısmından aynı ayarı kapatın.
-
Hocam bendede aynı sorun vardı bugün bağlantı oldu 2 dk bekliyorum sonra giriyor uygulamadan Çıkış yaptığında tekrar aynı sorun oluyordu müşteri hizmetlerini 3 kere aradım ve sonumda hallettim aile filtresi gibi birşey dedi sistemden onu kapattı sorun düzeldi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X