Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.033
Cevap
388
Favori
503.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yanlış anlamayın reklam değildir forumda görüp internetkutusu'na geçiş yaptım türknetten. 80 liraya inanılmaz iyi internet veriyorlar ping vb türknet ile aynı şu an. türknette 100 liraya 50 mbps alırken şimdi 80 liraya 100 mbps alıyorum. tavsiye ederim.

• JQKER kullanıcısına yanıt

Bu kadar hızı ne yapcan. Kafe mi işletiyon yoksa.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt

gigafiberdir o :)

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt
    Hangi tarifeye geçtiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JQKER kullanıcısına yanıt
    Telefon nasıl dahil oluyor hocam. Bende kullanıyorum TurkNet i ama telefon hizmeti yok.

• Arkadaşlar yeri burası değil ama tp-link-td-w9970v3 modem fiber destekler mi?

• Sayin xxx, sizlere sundugumuz maksimum hizdaki internetinizden umariz memnunsunuzdur. xxxx numarali hizmetiniz icin size daha önce bildirdigimiz yeni fiyatimizin 23.5.2022 son ödeme tarihli faturanizda gecerli olacagini bildirmek isteriz. Herhangi bir destege ihtiyaciniz olursa Net Uzman ekiplerimiz ile de her zaman yaninizdayiz. Bize desteginiz icin tesekkür ederiz. B001

Turknetten gelen mesaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D. B. Cooper kullanıcısına yanıt

Banada aynı mesaj gelince müşteri hizmetlerini aradım, diğer ISS ler Haziran'da zam yapacağı için kampanya, taahhütlü kullanım, indirim vs. düşünmüyorlarmış, Haziran'dan sonra en ucuz yine Turknet olacakmış, yersen.....

• ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Şu an en mantıklısı hangisi ?

• cardigans78 kullanıcısına yanıt

Hizli ve net. İlk 12 ay 125 sonraki 12 ay 140 tl

• Turk.net önce Haziran diyordu, dün sms göndermiş Mayıs faturanız yeni tarifeden olacak diye. Artık aramaları hızlandırmak lazım. Sabit telefon desteği olan var mı?

• ARroWCoLT kullanıcısına yanıt

Müşteriler gitmeden önce en azından 1 ay kazıklayalım stratejisi gibi geldi sanki.

Telekom 1 Haziranda zam yapacak ama şimdiden Turk.Net ile çok az fiyat farkıyla 24 ay taahhüt verilebiliyor.

Bir ihtimalde servis sağlayıcıların tümü anlaşıp rekabete aykırı şekilde fiyatları yukarı çekiyorlar.

Ülkede kurumlar pek çalışmadığı için bu taraftan bir gelişme beklemek zor..

• fırsat varken telekom’a taahhütname yaptırıp 2 sene rahat edin ..

• Diger ufak capli isslerin cogu henuz zam yapmadi fiyatlara. Turktelekom kaynakli port ucretlerinde zam oldugu icin onlar da mecbur yapacak diye dusunuyorum. Turknetten vs kacanlari toplamaya calisiyorlar gibi geliyor bana. Agustosa kadar onlarin da zam yapmasini bekliyorum.

• Arkadaşlar bende Türknet kullanıcısıyım, abonelik boyumca kullanmak için ücretsiz modem vermişlerdi, elimdede Tp link td-w9970v3 modem var ayrıyetten, başka firmaya geçersem verdikleri modemi iade edeceğim içim bende ki tplink td-w9970v3 modem fiber uyumlu mu bilginiz var mı?

• Söylendiği gibi Turknet zammın hazirandan itibaren geçerli olduğunu belirten SMS atmıştı.

Dün, 23.05.2021 son ödeme tarihli faturanıza yansıtılacaktır şeklinde SMS gönderdi. Yani o fatura kapsamına zaten girmiş bulunuyorum, zamlı fiyattan 1 ay ödeyeceğim. Bana alenen sahtekarlık gibi geldi.

Abonelik iptal edildiğinde iptal edilen güne kadarki kullanım mı yoksa bütün ay bedeli mi ödeniyor bilen var mı?

• Arkadaşlar Türk.net yeni gelenlere Haziran 2023 e kadar zam yok fiyat 139 TL diyor. Peki eski abonelere gönderilen mesajda fiyat olarak ne istiyorlar?

• erdemirci kullanıcısına yanıt

Eski aboneler için de 139 TL olacak.

Şu an 99 TL ödüyoruz. Haziran ayından itibaren 139 TL ödemeye başlayacaktık ancak bu 1 ay geri çekildi. Mayıs ayından itibaren yeni fiyata geçilecek

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.