< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oomerozer -- 24 Nisan 2022; 19:45:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (12. sayfa)
-
-
Fiyat güncellemesi yapılmış hali mi fiyatları ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell en son tercih edilmeli. Kesinlikle ilk tercihinizde olmasın. Beş para etmez bir internetleri var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 tane aboneliğim var 3 de telefon dahil aynı fiyat ama sadece bir tanesi fibere geçti diğerleri 100mb e kadar
belki yeni abonesindir eskilerde vardır
-
aynı fiyata daha çok hız verecek bende yok istemiyorum mu diyecem? :))
-
Yok hocam yıllardır kullanıyorum TurkNet i. ADSL kullanırken vardı da fiber internette yok.
Engelli tarife türknet kullanıyordum yıllardır, vdsl 100mbps+ev telefonu 78 tl idi zamlı fiyatı 105 olacakmış senede 324 lira fazla vermek demek,
Millenicoma geçeceğim aynı şekilde engelli tarife 78 tl ev telefonu yok, yapacak bişey yok enflasyonla mücadele edeceğiz, neyse sadede gelelim Millenicoma arkadaşını getir koduyla üye olayımda burdan birileride faydalansın ilk mesaj atanın koduyla başvuracağım bilginize.
Edit: Başvurdum arkadaşını getir koduyla forumdan mesaj atan arkadaşlardan birininkini vererek bağlantım 1 günde yapıldı sıkıntısız kullanıyorum netice itibariyle ev telefonu kullanmayı bırakıp 78 TL'den hizmet almaya devam.
Edit2: Miilenicom'a referans kodumu da paylaşayım.
Hem kendinize hem de bana 1 ay ücretsiz internet kullanım hakkı kazanma fırsatını sağlayacağınız ''Arkadaşını Getir Kampanyası'' indirim kodum: 5F49D7C1 Tek yapmanız gereken https://www.milleni.com.tr 'den veya 08503330333 'den Millenicom'a üye olmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 27 Nisan 2022; 9:3:4 >
-
bana dediler telefonu kullanmıyorsanız indirim yapalım kapatalım yok dedim burası iş yeri o telefon kapatılamaz interneti değiştiririm ama telefonu kapatamam dedim
hatta eskide modemlerin arkasına ufak bir aparat takıp telefonu interneti kullanıyorduk şimdi getirdikleri modemin arkasındaki portların oraya takarak kullandık direkt modemden
yani telefon dahil BENDE
-
Anladım. Alakanız İçin çok teşekkür ederim. Hayırlı işler diliyorum.
yani hangisine geçecez , yada geçiyorsunuz
hiç bişe anlamadım yorumlardan.
-
hocam bana da sabit telefonu kullanmaya devam edebileceğim (şu anda Türknetteyim) Türknet dışında uygun fiyatlı operatör lazım. sabit telefonu annem için istiyorum.
-
Bende öyle düşünüyorum, türknete 140 verip seneye 200 olacağının garantisi yokken 100 mbps Türk Telekom’da 160 TL 2 sene zam şansı yok…
80 tl 100 mbit internetkutusuna netgalaksiden geçiş için başvurdum. netgalaksi 110 tl olmuştu
Modem veriyorlar mı ve fiyat zamlı halimi acaba?
modem yok bildiğim kadarıyla zam varmı bilmiyorum olursada başkasına geçerim
Fiber bağlantıya modem veriyorlar fakat 10₺ fark ile.
ISS ler hazirandan sonra zamlı tarifeye geçeceklermiş benim de tarifem 3 ay içersinde sonlanacak bu yüzden Turk.Net e başvurdum. Şu an mevcut Superonline kablonet tarifemin tahahhütünü 1 yıl uzatsam 115 TL'den 24 mbps çakmaya çalışıyorlar.
Neyse bunları aradım altyapım 67 mbps e kadar destekliymiş. Fiber olmadığı için Zyxel modemi 700 küsüre 12 ay faturama ilave olacağını söylediler. Ayrıca mevcut Superonline hizmetim kablonet tipi olduğu için nakil de yapamadım ve kurulum ücreti olacağını söylediler. Onu karta otomatik bağlayınca 160 küsürden 108 tl'ye düştü. Arkadaşımın koduyla üye oldum 2. ay 139,90 tl'lik tarife ücretini almayacaklarını belirttiler. Önceki tarifem ve geçeceğim tarife karşılaştırması:
Turk.Net tek tarife VDSL altyapı: 139.90 TL (2023 Haziran'a kadar sabit fiyat garantisi) - Tahahhüt vermiyorsunuz.
Superonline kablonet 24 Mbps tarife: İlk 6 ay 89 TL sonraki 6 ay 99 TL ödüyordum (1 yıllık tahahhüt veriliyor) Yeni fiyat şu an aynı tarife için ilk 6 ay 115 tl sonraki 6 ay 125 tl. Haziran'da %40 lık zam bekleniyor.
Turk.Net fiber destekli ZYXEL VMG8623-T50B modemi size satıyor, altyapınız fiber ise ücret ödemiyorsunuz: 12 ay için 61 TL toplamda 732 TL (12 ay sonunda sizin oluyor).
Superonline mevcut modemi (Infinity 401 Coaxial destekli modem) fesih sonrası geri çağırıyor. (Bir nevi modem sizde kiralık kalıyor)
Kurulum ücreti: 3 ay için 36 TL toplamda 108 TL (Karta otomatik ödeme talimatı vermezseniz 162 TL)
Superonline kurulum ücreti: Vermemiştim.
Neyse geldi dün bir arkadaş kurulum yaptı altyapıdan modeme gelene kadar kayıplar olabileceğini söyledi ping testinde 58 mbit değer alabildiğini iletti. Şu an internet ışığım kırmızı arıza kaydı açtı bugün ekip binaya gelip kontrolde bulunacak.
Kullandıkça yazarım.
-
ben de bugün internetkutusu telekom'a geçiş yaptım geçiş sonrası türknet ile karşılaştırmalı ping değerlerini paylaşırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X