< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (13. sayfa)
-
-
referansınız baksın arkadaş, modern dilenciler
-
Laf konuşcam diye konuşmasak ölürüz zaten. Ne zararı var referans paylaşmanın herkesin birbirine faydalı olmasının çalmıyor, çırpmıyor forum kardeşliği ruhuyla dayanışma gösteriliyor ben dün burdan aldığım referansla üye oldum arkadaş kazandı bende paylaştım kullanmak isteyen kullanır. Velhasıl herşeyde bir kusur aramak hoş birşey değildir.
-
Hocam refarans numarasını telefonda başvuru esnasında mı söylüyoruz? Yoksa başvuru formunamı yazıyoruz?
-
nerdeyse 1 aydır poyraznet kullanıyorum kurulum ücreti diğer firmalara göre yüksek geldi 100 TL onun haricinde hızdan vesaire bir problem yaşamadım müşteri hizmetleri ilgili ve kolay bağlanabiliyorsunuz modem kurarken ek ayar yapmam gerekliymiş benim modeme özel sanırım bir türlü kuramadım whatsup hattından adım adım görsel attım yardımcı olup hemen kurulumu tarif ettiler şuan için memnunum maşaAllah diyelim
-
Hocam ben wp üzerinden başvurdum, ( 05350570140 ). Başvururken referans noyu wptan yazdım forma yazmanıza gerek yok. Önemli nokta şu başvurunuz tamamlanınca internetiniz aktifleşince sizi arıyorlar bu aşamada tekrardan numarayı söylemek gerekiyor ki unutulmasın
-
referanstan faydalandım teşekkür ederim 2.ay bedava olacakmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bulunduğum bölgede turknet comnet falan sorguladığımda 100 mbit VDSL çıkıyor fakat aynı yerde Superonline fiber internet altyapısı mevcut.
100 mbit VDSL mi bağlatsam yoksa 100 mbit fiber mi bağlatsam arada kaldım açıkçası 100 mbit VDSL dalgalanma yapmadan sabit hız verir mi acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 gün önce Pelicell'e geçiş için başvurdum. Bugün aradılar Netgalaksi geçişe onay vermemişler. Aşağıda Netgalaksi'den farklı bağlantı yapıcaz dediler. Bağlantı gercekleşince netgalaksiyi iptal edersiniz dediler. Yarın kuruluma gelicekler bakalım.
-
Herkese merhabalar,
Türknet, Vodafone, SpeedNet, Alfa İletişim, TuruncuNet vb. firmalar Türk Telekom'un altyapısını kullanarak müşterilerine internet hizmet sunuyorlar. Buna VAE(Veri Akışı Erişimi) deniyor. Telekom da bu firmalara Port Ücreti, SSG, Transmisyon, Fiber Modem Kullanım Bedeli gibi kalemlerden oluşan faturalar kesiyor.
Telekom uzun zamandır bu bahsettiğim ücretlerde bir değişiklik yapmamıştı ancak Nisan ayı itibariyle yaklaşık %67'lik bir zam uygulayacağını duyurdu. (Kaynak: https://www.haberturk.com/btk-onayladi-internet-tarifelerine-zam-geliyor-3392624-teknoloji ) Daha sonra bu tarih Hazirana ertelendi. Bu zam haberi sektörde bir bomba etkisi yarattı. Hatta bazı firmalar ne olduğunu anlayana kadar birkaç gün yeni müşteri alımını durdurdu:
TürkNet için işin can sıkıcı yanı, yeni fiyatlarını açıkladıktan kısa süre sonra bu haber geldi. Ve eğer sözlerinden dönmezlerse 1 haziran 2023 tarihine kadar fiyatları 139,90 TL (Sabit hat varsa +10 TL) olarak uygulamak zorunda kalacaklar.
Diğer firmalara gelirsek, muhtemelen 2-3 ay daha fiyatlarını koruyup mümkün olduğu kadar çok abone çekmek isteyeceklerdir. Ama Temmuz-Ağustos ayları gibi onların da fiyat artışına gitmeleri kaçınılmaz gibi duruyor. Bunu göz önüne alarak işletmeci değişikliği (churn) yapmanızı tavsiye ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekinox67 -- 27 Nisan 2022; 15:51:50 >
-
selam arkadaşlar, yazlığa 3-4 aylığına internet bağlatacağım, hangi firmada sorun minimum yaşarım?
Not: Homeoffice çalışıyorum, minimum paradan çok minimum kesilme önemli.
-
kardeşime Comnet i bağlamaya gelen eleman, Turk telekomdan alınan Zyxel vdsl modemlerde, türk telekom'un uzaktan müdahale ederek ayar yapılmasını engellediğini söylemiş ve bağlayamadan gitmiş.
Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Sanki sallamış gibime geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sebeple, aylık ortalama 136 TL gelen ttnet(50 mbit) sözleşmemi bugün itibari ile başlatmış bulunuyorum. Dediğiniz gibi alt yapıya tt zam yaparsa, o zaman ortalık karışır. Gigabit alt yapısı önümüzdeki 100 seneye kadar bizim mahalleye uğramayacağından en azından gelen zam mesajlarından kurtulmuş oldum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba. TurkNet abonelerine yönelik gezgin internet diye bir paketi var. Kullanmadım ama incelerseniz diye linkini ekliyorum.
https://turk.net/gezgin-internet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X