Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.033
Cevap
388
Favori
503.150
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet Kutusu Ana Konu başlığı altında kullanıcılar referans kodlarını paylaşıyorlar bir bakın isterseniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fctmerkezi F kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/internet-kutusu-telekom-gecis-hikayem--152374031

• Poyraznet 55₺ lik tarifeye gectim simdilik sorun görünmüyor. Vaadedilen hızı veriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternet Kutusu haziranda zam yapacak deniliyor.

İnternet Kutusu mu PoyrazNet mi emin olamadım.

Var mı önerisi olan?

• İnternet Kutusu ile bi başlayalım madem öyle.

• alvinoo A kullanıcısına yanıt
    bende geçtim netgalaksiden memnunum hızlar stabil güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir abimi internet kutusuna geçirirken ben bunu sordum. Şu anda zam düşünmüyoruz 1 ay önceden haber veririz demişlerdi 1 hafta oluyor geçireli.

• Com.net daha abonelik başlanmadan ücreti jesti. Sonra yok kimlik net değil, yok 4. Sayfada tarih yok. Yok geçiş belgesi kenardan kirpik çıktı diyerek bana zorluk çıkardı. Ben de başvuruyu iptal ettim. Bakalım parayı ne_zaman iade edecekler

• 2.5 yıldır netspeed kullanıyorum memnunum.Comnete geçeyim dedim abonelik oluştururken internet açılmadan adamlar fatura istiyor
    Hadi neyse onu ödeyeyim dedim ödemesi hata veriyor böyle işe dedim ve vazgeçtim abonelikten.
    Müşteri hizmetleri aradı bu kadar kurumsallıktan uzak olduğunu konuşma esnasında anladım ve iyi ki vazgeçmişim dedim.
    Netspeed çok iyi bir aralar problem yaşadım bölgeselmiş ondan dolayı degiştirecektim vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 4 Mayıs 2022; 13:12:20 >
  • İnternet kutusuna geçenler kaç günde geçiş sağlanıyor? Hemen mi aktif oluyor yoksa onda da bir süreç mi var?

• kalilinux kullanıcısına yanıt

48 saat diyor firma ısrarla.

Yakın zamanda TurkNet ten geçen olduysa kaç güne hallolduğunu iletirse sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.