Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.033
Cevap
388
Favori
503.148
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam selam, öneriniz için teşekkür ederim. Mevcut internet bağlantım Türknet ama ara ara gel git yapacağım için buradaki interneti de dondurmak istemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ttrapper kullanıcısına yanıt

İnternet kutusu sizin yerinize turknet i iptal ediyor mu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt

Bende de Zyxel vmg3312-b10b modem var ama benim modemimi telekom uzaktan güncelleme yapmadan önce türknete geçmiştim. Ben de comnete geçmeyi düşünüyordum forumda zyxel modemi olup comnet kullananan arkadaşlar varsa daha net cevap vereceklerdir

• internet kutusunu 40 tl ödeyen varsa bana da ulaşabilir

• Gurul kullanıcısına yanıt

Normalde taahhütsüz interneti tavsiye ederim ama bu sıralar taahhüt yapıp 2 yıl fiyatı sabitlemek akıllıca olabilir.

• reklama kokan hareketler bunlar demedi deme ibrahim.

• Operatör değiştirme gibi düşün mobil hatlarda nasil oluyorsa vodafondan turkcell geçtiğini düşün

turknetten de internetkutusuna geçiş işlemin yapılıyor yani eski aboneliğin iptal .

• quote:

Orijinalden alıntı: MazharB

Bu mesaj silindi.
    Net galaksi geçisi onayladı mı. Onaylamiyormus genelde. Onaylaması için bir girişiminiz oldu mu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt

mümkün değil hocam.

• www.internetkutusu.com.tr yi inceleyebilirsiniz. Ben 100 mbit için 79.90 TL ödüyorum. En uygun İnternet Kutusu şu anda. Saygılarımla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 50 TL sınırsız 8 mpbs Pelicell bağlandı dün. İlk kurulumu yapan eleman kabloyu yanlış bağlamış internet yoktu. Arıza kaydı oluşturdum Telekom geldi bugün duzelttiler. Su an bı sıkıntı yok. İnşallah böyle devam eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetkutusu basvurusu yapacagim ama referans numarasi icin formda bolum yok nasil bildirecegiz? İlk cevap veren kişi lütfen referans numarasını da yazsın mevcut aboneligi degistirmek isteyen bireysel abonelik sozlesmesini doldurmasi gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sincax -- 30 Nisan 2022; 20:20:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.