< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (16. sayfa)
-
-
Kocaelide oturanlar poyrazneti denesin 24 mbs hız 55tl taahhütsüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turknet zammı Haziran yerine Mayıs'a aldı. 9 Mayıs'ta fatura kesilmeden taşıma işini halletmem lazım. Ankara için hangisini önerirsiniz? Bulunduğum yerde VDSL var ve alt yapı 65mbps'e kadar destekliyor.
İnternet kutusu zam muhabbetleri var, firma ile görüşen oldu mu? Comnet'te abonelik sürecinden şikayet edenler var. Kardeşim şok'un internetine geçmişti geçiş 10 gün sürmüştü. Bayağı uğraştırmışlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 4 Mayıs 2022; 11:26:33 > -
Comnet'e başvurmayı düşündüm önce. Daha geçiş yapmadan peşin peşin ücret kesme muhabbeti gıcık etti. Yarın çıktıları alıp İnternet Kutusu'na başvuracağım. Telefonda görüştüğüm müşteri yetkilisiyle olan deneyimden de memnun kaldım. Bütün sorularıma geçiştirmeden açık açık cevap verdi. Zam muhabbetini sormadım. Mevcut koşullarda en uygun fiyatı veriyorsa zam olduktan sonra da aynı şekilde devam edecektir diye umuyorum. Umarım yanılmam ve sorun yaşamam.
-
Merhaba , Vodafone fiber pakete geçmek istedim ama hattım 100 mbps'e kadar desteklemesine rağmen müşteri temsilcisi 98 Mbps hız aldığım gözüktüğü için en fazla 50 mbps'lik paketi seçebileceğimi söyledi. 50 mbps'lik paketi seçmem durumunda en fazla mı 50 alabilirim yoksa hattımın izin verdiği kadarını mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peşin ödemede zamdan etkilenme var mı ?
(yani 15 aylık nakit para versem, 15 ay zam yansıtma yapmazlar )
-
Comnet te peşin ödemede zamdan etkilenmiyorsunuz. 24 saatte geçiş yapılıyor, konusunu incelemenizi tavsiye ederim.
-
Hadi ya, haberim yoktu bundan öğrendiğim iyi oldu. Bende hemen geçiş yapacağım ama kararsız kaldım internet kutusu mu comnet mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Comnet e geçince TTNet in daha önce verdiği modemlerde sinyal sorunu olduğunu belirten yorumlar vardı
-
Suan bende tam bu ikilemdeyim :)
Zam yoksa internet kutusu tercihimdir. Ha zam varsada 100 tl olsun gene devam ederim. Sikayetlerde falan ilgi alaka gayet guzel gibi. Comnet daha sikintili gibi suan icin. 10 tl icin comnetle pek ugrasilmaz sanirim. Wp uzerinden interket kutusuna yazdim zam isini bakalim ne cevap vericekler.
Bende suan yazdim internet kutusuna, gecis islemini hizli yapacaklarsa aynen bende gecis yaparim. Kod olayi varsa senle haberleselim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olur olur, cok guzel olur. Yavasta yapsalar turknete bu parayi verecegimize 2 gun fazla bekleriz, mesele degil. Yeterki iyi ciksin.
İnternetkutusu konusu var. Orada kod paylasan arkadaşlar var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar comnet, şoknet ve internet kutusunda VDSL modem ücreti ne kadar bilen var mı? Aradım ancak ulaşamadım. Poyraznet düşünüyordum ancak en ucuz modem 400 liraymış çok fazla geldi.
Comnet te modem veya herhangi bir aktivasyon vs ücreti yok.
Hele bi haziran gelsin, temmuz ayında kararımı veririm. Haziranda herkes zam yapacak.
VDSL modem ücreti PoyrazNET üzerinden pahalı geldiyse VDSL uyumlu modemi kendinizde temin edebilirsiniz. N11 ve Trendyol gibi yerlerde daha uygun fiyatlarla VDSL uyumlu modem bulunuyor. Fakat uygun olanların çoğu tamir görmüş yada kullanılmış oluyor dikkatli olmanızda yarar var.
Tüm firmalarda VDSL modemler ücretlidir. Fiber altyapıda modem kiralık verilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X