Come To İnternetKutusu. TurkNet'ten geçiş yaptım. Sormak istediğiniz bişey olursa özelden yazabilirsiniz. TurkNet'ten hiçbir farkı yok şu ana kadar. |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (18. sayfa)
-
-
Afyonkarahisar'da TURKNET kullanıyorum. Modem turknete ait telekom modemi. Yapılan zamdan sonra bende arayışa geçtim. 100mb hangisini önerirsiniz? modem ücreti ödeyecek miyiz?
-
ucuz olanı seç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
internetkutusu telekom'u öneririm 100 mbps 79.90 TL fiberde +10 TL modem ücreti var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onemlibirisidegil -- 6 Mayıs 2022; 12:19:32 > -
Modem ücreti kaç ay?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
her ay 10 TL kira bedeli alınıyor hocam
-
300-500 ayarla taksitle kendi modemini al.
Olası ISS değişimlerinde kafan rahat olsun.
Arayüze gir kullanıcı adı şifreyi değiştir bitti.
-
telefon hizmeti veren issler hangisi benim bildiğim millenicom turknet turktelekom başka var mı
-
Konu takip , diğer firmalar da zamlı fiyatlarını açıklayınca geçiş yapmayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler en ucuz Adsl ya da vdsl hangisi acaba anneme bağlatacağım hız önemli değil. 3 mb bile olabilir ucuzsa. Sözleşmede yapabilirim.
Poyraz net var işinizi görür 55 TL.
24 mbps
Mevcut VDSL hattımı direk tasiyabilecegim ön ödemeli (1-2 ay kullanıp memnunsam yıllık ödeme yapacağım) sağlayıcılar kimler arkadaşlar ? Sanırım comnet ve gibirnet varmış ama comnet fiber diyor VDSL hizmeti yok mu öyleyse tek seçenek gibirnet mi ?
Son 1-2 aydır ne hikmetse aynı sorunu yaşıyorum. Fibere geçisi de online işlemlerde kapatmışlar. Kullanmayın demek istiyorlar.
Fark yok demiştim ama bi ilave yapiyim.
Aynı hizmete 60TL daha az ödüyosunuz :):):)
eskiden stabil bağlı kalırdı. mart başında bir başladı kopmalar bir daha 24saat bağlı kalmayı göremedim. turknet'e bildiriyorsun o turktelekoma bildiriyor. Geliyor kutuyu kontrol ediyor portu taşıyor sorun devam ediyor. Bu süreçte modemler denedim sonuç aynı... ufaktan turkneten gitme zamanı geldi
-
İnternet kutusuna başvurdum. 48 saat içinde geçti. Gerçi netim hiç kopmadı bende modemdeki giriş şifresini değiştirmedim. Öle devam ediom.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X