Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.039
Cevap
387
Favori
503.695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pelicell firmasını fırçaladım. ses hizmeti var mı dedim, yok dedi. e o zaman niye web sayfanızda ses hizmeti reklamı veriyorsunuz kardeşim, kaldırın o zaman dedim. henğz aktif değilmiş. böyle laubali firmanın interneti kullanılmaz arkadaşlar. pelicell'den uzak durun.

• mcgul kullanıcısına yanıt
    Engelli indirimini comnet Poyraznet yapıyor Poyraznet 3 ay içinde çıkarsan cayma bedeli istiyor. Ben 35 mbps 49 TL ödüyorum comnet e indirimli olarak. En uygun buydu 1 ay önce. Şu an ne durumda bilmiyorum. Ön ödemeli bunuda bilin. Kimine göre avantaj kimine göre değil. Ben bu sabah 12 aylık aldım. 49 dan sabitledim. 1 yıl rahatım. Ama önce en azından deneyin bende sorun çıkmadı santral yeni olduğu için. Sorun çıkanlar da var ben risk aldım denedim sorun olmayınca yeniledim.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle fiyat sabit diye geçtim. En azından 1 sene kafa rahat zam derdi yok. Taahhütü olmayan zam yapmamış firmaların önümüzdeki aydan itibaren zam yapacaklarını düşünüyorum.

• en mantıklı olan hangisi arkadaşlar ? Comnet ve internet kutusu geçiş yapanlar memnun mu ? kopma vs oluyor mu ? olursa muhattap var mı , durduk yere sinir krizi geçirmeyelim ayda 1 kilo domates parası daha ucuz ödeyeceğiz diye ??

• crossingover35 kullanıcısına yanıt
    turktelekomu kullanmadıktan sonra hepsi aynı risk . oyüzden en ucuzunu seç değişen bir şey yok. altyapı herşey telekom zaten
  • crossingover35 kullanıcısına yanıt

Hepsi aynı alt yapı ve hemen hepsinde taahhüt yok. Geçersin denersin beğenmezsen başkasına geçersin. Ben TurkNet üzerinden ne hizmet alıyosam şuan aynısını İnternetKutusu üzerinden de alabiliyorum. 60TL daha ucuz şuan için.

O yüzden tavsiye edebilirim.

• Arkadaşlar merhaba ,

Türkneti iptal talebinde bulundum az önce. Fakat hangi ISS'ye geçsem diye düşünüyorum. Altyapım sorguda 75mbit çıkıyor , Türknet ile aldığım 50mbit civarı bir hızdı. 140 TL ödemeyemem. Bana zaten 35mbit bile yetiyordu. Tek fiyata çevirerek Türknet bence kendi ayağına sıktı.

İstanbul / Beylikdüzündeyim. Millenicom iyi kötü yıllardır piyasadalar. Comnet filan yeni sanırım ve çokta güvenemiyorum. Ne kullanıyorsunuz , ne tavsiye edersiniz. Millenicom'un abonelik sözleşmesi hoşuma gitmemişti. Comnette hatalı arıza bildirimi diye ücret yansıtıyormuş. Zaten kimsenin gelip baktığı ilgilendiği yok ve direkt olarak geldik evde yoktunuz , bina kablolamanız sorunlu diye atıp tutuyorlar.

Türknet haziran diye bildirim yapıp mayıs faturasını da 140 kestiği için ayrıca şikayet edeceğim. Hangi ISS sorunsuz , hangisi abonelik sözleşmesini kötüye kullanmaz ?

• Haftasonu internetkutusuna bilgi belgeleri yolladım.

Turk telekom fiber 100 mbt kullanıyorum.

Şimdi geri dönüş yaptılar.

Turk telekom internetimin sabit hat olduğu gerekçesiyle geçişime izin vermemiş.

Operatörünüzü arayın diyorlar.

Bu sabit hat nedir bilgisi olan var mı? Aramadan bilgi sahibi olmak istiyorum da

• Bilemedim. Esenyurt firması. Esenyurt adını bile duyunca tüylerim ürperiyor  

En azından 4-5 yıllık bir firma olmalı. Millenicom bir tık daha makul gibi ama bakacağız.Direkt 1. ağızdan kullanıp methedenleri duydum iş çevremde.

Ama 3 sene önce buna rağmen Türknete geçtim. Sözleşme ile ilgili birşeyler rahatsız etmişti o zamanlar.

Sözleşmeleri tek tek okuyan pek fazla kişi yok gibi. İnceliyorum şu an.

• Tercih senin tabi ama firmanın nerde olduğunun çokda bi önemi yok. Zira canın isterse başka firmaya geçersin :)

Bende nefret ederim esenyurttan maalesef sık sık gitmek zorundayım ama firmayla hiçbir alakası yok buna emin ol.

Yinede tercih senin tabi. Hangisi aklına yatarsa onunla devamke :)

• TurkNet'i BTK'ya şikayet ettim. Daha önce mail ile haziranda zam yapacaz deyip, zammı mayısta uyguladılar dedim. bir aylık fiyat farkının tarafıma iade edilmesini istiyorum dedi. mail ve fatura kopyalarını da gönderdim. bakalım sonuç ne çıkacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 9 Mayıs 2022; 18:35:2 >
  • Netspeed tek geçerim
  • tiestoly kullanıcısına yanıt

İki gündür kullanıom. Daha hız testi bile yapmadım. Ama yoğun kullanıyorum. Biraz zaman geçsin yazacam.

İlk kurulurken gecenin 12 sinde modem ayarları içn wassaptan yardım alıp kurdum. Karşımda kanlı canlı cevap veren bi müşteri hizmetleri vardı. Türknetten sonra oh çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 9 Mayıs 2022; 20:44:47 >
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Bekliyoruz deneyimlerinizi
  • cartok kullanıcısına yanıt

Genelde internetin yanında konuşma hakkı içermeyen yada 100dk gibi bir paket içeren sabit hat açılışı da yapıyorlar.

Muhtemel bu şekilde bir numara tanımlıdır. Telekomdan bu hattı kapattırın öncelikle.

Telefonun taşınma mecburiyeti yok. Aslında hizmeti sonlandırıp sadece internet taşınmasına onay vermeleri gerekiyor da..

Bu konu da ayrı bir rezillik..

• Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

Arkadaşlar sözleşmeyi hazırlarken tüm malvarlığına el koyma maddesini unutmuşlar.

KVKK ve ilgili kanunlar çok açık şekilde bu şekilde madde koymayı yasaklamışken bu maddeyi sözleşmenin sonuna zorunlu olarak imzalatmaları ilginç.

TT veya mobil operatörler bile opsiyonel olarak kutucuk işaretleme ile onay alırken bunları iyice coşmuşlar.

• Turkforce T kullanıcısına yanıt

Bende internet kutusu abonesiyim. Firmaya güvenim tam bu konudaki rahatsızlığınızı ilettim. Kendileride konuyla alakalı olarak hak verdi ve gerekli düzenlemeyi yarın sağlayacaklarını belirttiler.

Ayrıca whatsapp'tan ekran görüntüsü alıp gene ilettim düzenleme yapılacağını belirttiler.

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper160 -- 9 Mayıs 2022; 22:14:8 >
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Bunu genelde bütün iss firmaları alıyor. Ekteki Turk.net in sözleşmesinden bir kısım.

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

TurkNet'i BTK'ya şikayet ettim. Daha önce mail ile haziranda zam yapacaz deyip, zammı mayısta uyguladılar dedim. bir aylık fiyat farkının tarafıma iade edilmesini istiyorum dedi. mail ve fatura kopyalarını da gönderdim. bakalım sonuç ne çıkacak?

tabiki sonuç FOSS çıktı. neymiş efendim ekonomik şartlar bu zammı erkene çekmiş, vs vs vs. bana 5 dk maval okudu adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 9 Mayıs 2022; 22:19:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.