Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.041
Cevap
387
Favori
503.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kurumun görevi vatandaş için düzenleme değil şirketlerin vatandaşı düzmesi için düzenleme olunca gayet beklenen sonuç.

En azından maval okumuşlar ona da şükredeceğiz bu gidişle.

• fctmerkezi F kullanıcısına yanıt

Detaylınca incelemedim ama bu maddeler bilginin zorunlu olarak paylaşılmasını gerektiren iş ortakları için yazılmış.

Kargoya bilgi vermeden gönderim yapamayacağı için paylaşmak gibi tamamen zorunluluğa dayanan konular için..

İnternet kutusu ile arasında çok fark var.

• Arkadaşlar isterseniz Türknetten 40 TL fatura farkı için THH başvurabilirsiniz. Artık gitmeden online yapılabiliyor şikayet..

• Turkforce T kullanıcısına yanıt

Hocam 3 üst mesajda yazmıştım sanırım görmediniz. Söylediğiniz mantıklı geldi bende internet kutusu telekom'u arayıp bir müşteri olarak ilgili durumu aktardım. Yarın gerekli düzenlemenin yapılacağını not aldıklarını söylediler. Ardından whatsapp'tan da yazdım ordan da gerekli düzenleme yapılacak denildi.

• Veri gizliligine ilişkin şüphelere sonuna kadar katılıyorum. Alakalı alakasız bilemem, 15 seneden fazladır TT,Superonline ve kablonet kullandım. Hattım 2003 ten beri bende. Bir sorun yaşamadım. Turknete geçmiştim geçen yıl,ilk hafta bir mevzudan dolayi arıza kaydi açtım geldiler baktilar gittiler. Sonra garip bir numara aradı iste falan filan satıyoruz turknet bilmem ne. Adam benim incik boncuk arıza kaydimin detayına,giderilme zamanına kadar hakim. Konuyu turknete iletmistim efendim adamlara dava açmışlar da, abonelik için bilgilerimi Türk Telekom da görüyormuş sızıntının.kaynagini tespit etmeye çalışıyorlarmış bla bla zart zurt. Ancak şunu kabul etmek gerekir, telefonun dinleniyor dediğinde "dinlensin,saklayacak birşeyin mi var" diyen bir toplumda veri gizliliği gibi haklar beklemek saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TirelessMidfielder -- 10 Mayıs 2022; 7:21:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgilendirme için sağol kardeşim. başvuruyu şimdi yaptım. sonucu buradan paylaşırım. bir ay erken 102.90 dan 149.90 a çıktığı için 47 liralık farkın iadesini istedim.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 10 Mayıs 2022; 7:43:9 >
  • crossingover35 kullanıcısına yanıt
    Hocam İnternetkutus iu engelli indirimi yapmıyordu. Bende comnet e geçtim. 35 mbps 49 TL ödüyorum. (engelli indirimi ile) Önceden zsuperonline kullanıyordum. Hiçbi fark göremedim. Yaklaşık 40 gün oldu hatta dün 12 aylık ödeme yaptım enpara ile onuda 6 ya bölecepim. Taksit taksit ödeyeceğim. Altyapı Telekom ilk başta hata vermezse devam ederim dedim ve edeceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Ses hizmeti olan firma arıyorsunuz sanırım bulursanız beni de bilgilendirir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt

sanırım millenicom'da sabit telefon hizmeti var. valla annemle konuşup bu sabit telefondan komple kurtulmam lazım.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 10 Mayıs 2022; 9:32:57 >
  • ISSlerin hepsinde keşke tv hizmeti de olsa Turkcell Tv+ gibi. Balkona televizyon atar izlerdim.

• Turkcell Fiber'e geçtim

20 mbps download ilk 6 ay 100 tl sonraki 18 ay 115 tl taahhüt verdim

wifi6 modem ve kurulum bedava

Çok teşekkür ederim. Siz deyince tekrar aradım.

Beni iptal birimine aktardılar oradan daha iyi teklif alabilirsiniz dediler.

Oradan da 2 yıl sabit fiyat 100 Mbit 141+6(modem kirası)=147 TL teklif ettiler.

Cazip geldi kabul ettim.

• kesinlikle millenicom önermem, geçen yıl müşterileri oldum

her 3 ayda bir zam yaptılar 85-85-85-100-100-100-115-115-130-130-130

diye faturam devam etti, işin komik tarafı benim faturam 130 olduğuna yeni müşterileri hala 85tlden kabul ediyorlardı ,

ve interneti iptal ettirmek istediğimde 3 gün boyunca telefonda beni ikna etmeye çalıştılar, en son türknete geçeceğim o 100tl dediğim zaman , eğer memnunsanız 15-20tl için mi değiştiriyorsunuz demişlerdi, hatta ben daha sert konuşunca sizi kaybetmemek için bizde yapardık o indirimi dedi, kurtulana kadar canım çıktı, o yüzden milleni geçerken dikkat edin. 105den açarlar ama 1 yıl sonra 150 ödemeye başlarsınız haberiniz olsun.

• ucakmak kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam. peki millenideki 12 ay taahhütlü sabit fiyat garantili (35 mbps 105 lira) olan tarifesini seçsek?

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Ben 100mbps kullanıyordum eğer sabit fiyat garantisi varsa kullanılır ama dediğim gibi çıkmak isterseniz biraz zorluyorlar, bırakmamak için her yolu deniyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnternet kutusu geçişim bugün oldu şimdilik sorun yok turknet ile neredeyse aynı hızı aldım mobilden PC den henüz denemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haziranı bekliyorum diğer firmalar da zam yaparsa türknete devam ederim yoksa geçiş yapacağım diğer isslerde tamam download alırsınız ama ping, sunucu vs durumları nasıl altyapısal olarak onları test eden var mı

Hocam az önce oluşturduğum talep hakkında geri dönüş yaptılar. Firma eleştirinizi göz önüne alıp kvkk maddesini revize etmiş. Web sitelerindeki sözleşmede güncellenmiş.

Açıkçası müşteriyi gerçekten dikkate alan ve önemseyen bir firma olduğu konusunda bir kez daha ikna oldum  

Teşekkürler internet kutusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper160 -- 11 Mayıs 2022; 10:29:11 >
  • mamo44 M kullanıcısına yanıt

Hem yurtiçi hem yurtdışı sunuculara ping değeri IK da 8-9ms ...

Test etmemi istediğin özel bi adres vs var ise özelden yaz istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 11 Mayıs 2022; 11:13:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.