Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bakkal34 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.247
Cevap
396
Favori
511.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, zahmet olmassa 185.12.240.75 yada login.p1.worldoftanks.eu adresini test edebilirmisin? Turknet kullanıyorum, ping plotter programı ile ortalama 63 çıkıyor...

• Rapator kullanıcısına yanıt
    Eve geçince dener ekranı atarım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Buyur hocam.

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.
  • Dün açıldı benim internet kutusu da wifi ile (modem bir oda yanda) sonuç gorseldeki gibi

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mümkünse kablolu bi bağlantıdan test atarsan en güzeli o olur ;)

Wifi çok sağlıklı fikir vermez bi sürü kriter var.

@tt.us

• Gıbırnet,poyraznet ve tbtnet fiber için 100 mbps'ten hızlı tarifeleri var. bunları kullanan var mı?
    Turk telekom evlere 100 Mbps'ten fazla hız vermiyor. Altyapıyı ordan alıyorlarsa nasıl verebiliyorlar bu hızları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen onun farkındayım yarın deneyecem ethernet kablosu bulursam , nasıl alismissak wifi ye evde ethernet kablosu bulamadım ☺️

• tt.us kullanıcısına yanıt
    Gerçi modem ve cihazın destekliyosa 5ghz üzerinden o performansa yakın değerler görebilirsin :)

• Emin değilim ama sanırım o da desteklemi yor yıllar önce ttnetin verdiği Zyxel modem, sanmıyorum 5ghz desteklediğini ama stabil 35-40 mbps versin bana yeter ztn fazlasinda gözüm yok

ben de turknetliyim. ben de 52 ms çıktı. ethernet kablosu kullanıyorum.

• Haziranda zam yapmayacak veya yapacağı zam oranı şimdiden belli olan firma var mı ?

• Skayn kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen hepsi yapacaktır. Bunu bilerek geçmek gerek.

onu bilmek zor ama mesela Comnet peşin ödeme imkanı veriyor 12 aya kadar.

yani şimdiden 12 aylık ödeme yaparsan bu süre içindeki zamlardan etkilenmezsin, eğer zam olursa tabii...

• cosef kullanıcısına yanıt

20 mbps, rakam çok düşük.

• comnet fiberdeyim 2 haftadır harika hız

• İnternetkutusuna geçeceğim ben de. 35 mbps cazip geldi.

• xweser X kullanıcısına yanıt

Herkes bu mantıkla geçti zaten.

Fiyat artışı olsa bile diğerleri kadar olmayacaktır diye düşünüyoruz. Diyelim ki oldu veya sıkıntı yaşadık. Diğer ISS lere geçiş gibi bi opsiyonumuz her zaman mevcut :)

Arkadaşların söylediği gibi bütün firmalar bir şekilde zam yapacak ama bende türknet ten daha uygun olacağını düşünüyorum

Önceden Türktelekom baz alınırdı tarife/hız/fiyat bazında şimdi ise Türknet bu okları kendisine çevirdi , kalan kullanıcıların çoğu gigafiber kullanıcıları olacak gibi Türknet=Gigafiber 100mbp+ kullanan kişilere özel bir firma

Altyapısı kötü olup düşük hız alan (35-70 mbp) kullanıcılarda haklı olarak iss değişikliğine gidiyor.

Bende 3 senedir türknet kullanıyorum hatta gigafiber var binada fakat o kadar hıza ihtiyacım yok , neden daha fazla ödeyeyim ? Bu ay 140tl yi verdik mecbur ay sonuna kadar kullanacağım

Poyraznet'e geçiş yapmayı düşünüyorum , altyapım 80mbp destekliyor ( 75Mbp tarifeye ), poyraznet ' e geçiş yapıp kullanan ve tavsiye verebilecek arkadaşlar varmı ? genelde çoğu kişi internetkutusu ve comnet e geçiş yapmış gibi

• cagataytr C kullanıcısına yanıt
    Bende turknetten poyraznete geçtim hocam, 55 TL lik kampanyasından yararlanıyorum. Şuana kadar bir problem yaşadım desem yalan olur. 2 ay falan olacak. Söyledikleri hızın üzerine bile cikiyor

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.