Selamlar, zahmet olmassa 185.12.240.75 yada login.p1.worldoftanks.eu adresini test edebilirmisin? Turknet kullanıyorum, ping plotter programı ile ortalama 63 çıkıyor... |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (22. sayfa)
-
-
Eve geçince dener ekranı atarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buyur hocam.
-
Dün açıldı benim internet kutusu da wifi ile (modem bir oda yanda) sonuç gorseldeki gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mümkünse kablolu bi bağlantıdan test atarsan en güzeli o olur ;)
Wifi çok sağlıklı fikir vermez bi sürü kriter var.
-
Gıbırnet,poyraznet ve tbtnet fiber için 100 mbps'ten hızlı tarifeleri var. bunları kullanan var mı?
Turk telekom evlere 100 Mbps'ten fazla hız vermiyor. Altyapıyı ordan alıyorlarsa nasıl verebiliyorlar bu hızları?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen onun farkındayım yarın deneyecem ethernet kablosu bulursam , nasıl alismissak wifi ye evde ethernet kablosu bulamadım ☺️
Gerçi modem ve cihazın destekliyosa 5ghz üzerinden o performansa yakın değerler görebilirsin :)
Emin değilim ama sanırım o da desteklemi yor yıllar önce ttnetin verdiği Zyxel modem, sanmıyorum 5ghz desteklediğini ama stabil 35-40 mbps versin bana yeter ztn fazlasinda gözüm yok
ben de turknetliyim. ben de 52 ms çıktı. ethernet kablosu kullanıyorum.
-
Haziranda zam yapmayacak veya yapacağı zam oranı şimdiden belli olan firma var mı ?
-
Muhtemelen hepsi yapacaktır. Bunu bilerek geçmek gerek.
onu bilmek zor ama mesela Comnet peşin ödeme imkanı veriyor 12 aya kadar.
yani şimdiden 12 aylık ödeme yaparsan bu süre içindeki zamlardan etkilenmezsin, eğer zam olursa tabii...
-
20 mbps, rakam çok düşük.
-
comnet fiberdeyim 2 haftadır harika hız
-
İnternetkutusuna geçeceğim ben de. 35 mbps cazip geldi.
Herkes bu mantıkla geçti zaten.
Fiyat artışı olsa bile diğerleri kadar olmayacaktır diye düşünüyoruz. Diyelim ki oldu veya sıkıntı yaşadık. Diğer ISS lere geçiş gibi bi opsiyonumuz her zaman mevcut :)
-
Arkadaşların söylediği gibi bütün firmalar bir şekilde zam yapacak ama bende türknet ten daha uygun olacağını düşünüyorum
Önceden Türktelekom baz alınırdı tarife/hız/fiyat bazında şimdi ise Türknet bu okları kendisine çevirdi , kalan kullanıcıların çoğu gigafiber kullanıcıları olacak gibi Türknet=Gigafiber 100mbp+ kullanan kişilere özel bir firma
Altyapısı kötü olup düşük hız alan (35-70 mbp) kullanıcılarda haklı olarak iss değişikliğine gidiyor.
Bende 3 senedir türknet kullanıyorum hatta gigafiber var binada fakat o kadar hıza ihtiyacım yok , neden daha fazla ödeyeyim ? Bu ay 140tl yi verdik mecbur ay sonuna kadar kullanacağım
Poyraznet'e geçiş yapmayı düşünüyorum , altyapım 80mbp destekliyor ( 75Mbp tarifeye ), poyraznet ' e geçiş yapıp kullanan ve tavsiye verebilecek arkadaşlar varmı ? genelde çoğu kişi internetkutusu ve comnet e geçiş yapmış gibi
-
Bende turknetten poyraznete geçtim hocam, 55 TL lik kampanyasından yararlanıyorum. Şuana kadar bir problem yaşadım desem yalan olur. 2 ay falan olacak. Söyledikleri hızın üzerine bile cikiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X