< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (24. sayfa)
-
-
konuyla alakasız ama merak ettiğim bir durum var, turknet ref kampanyasından en çok yararlanan kaç kişiyle faydalandı acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@orhan iss arayıp onay vermemi istediler abonelik için ondan sonra bağlantı açıldı. Düşündüğüm gibi mesai saati dışında işlem yapmıyorlarmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
artık en mantıklısı o beğenmediğimiz Türk telekom
Merhaba arkadaşlar. 122₺ - 35 Mbps Türk Telekom teklifi var. Ne dersiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tercih meselesi. Hattın eğer 35 ten fazlasını destekler durumdaysa ben olsam farklı ISS denerdim. Fiyatlar arttı diyelim o zamanda o an için uygun olan ne ise oraya geçerdim.
Forumda bi çok kişinin geçtiği İnternetKutusu firmasını da öneririm.
Denemesi bedava :)
80Mbit hat hızı değerim var ve 80TL şuan için ücreti. Arttığında tekrar değerlendiririz ama yine piyasanın en uygunu olur gibi duruyor.
-
yazılan fiyatlara ve geçmiş ttnet-turknet tecrübeme istinaden bölgenizde varsa türksat kablo tv öneririm. uzun süre kablo tv-internete aboneydim 2015te taşınınca bulunduğum yerde olmamasından devam edemedim ve önce ttnet sonra turknet kullandım ikisinde de kalite sorunları yaşadım, özellikle pandeminin başında turknet süründürdü. bölgeye tekrar kablo tv gelince hemen geçtim, 2 yıl önce 100 mbpse kadar internet (teoride gündüz 100 akşam 25 mbps ama ben ölçüyorum akşam da hız düşmüyor pek), kablo tv, modem ve conax kirası ve sinema kanalları için 95 tl idi. müşteri hizmetlerine bağlanmak oldukça kolay, arıza olursa hızlıca geliyorlar. çok arıza-kesinti yaşamadık pandemi zamanında bile. taahhüt bu ay bitti yeni taahhüt ilk yıl 120 tl ikinci yıl 135 tl olarak devam ediyorum (hız aynı, sadece tv paketi bir alt paket o da benim için önemsiz). sanırım sıfırdan abonelik bu rakamlardan kısmen pahalı ama bence yine de iyi...
-
Kablo heryerde yok hatta nerdeyse hiçbi yerse yok ya. Yıllardır sinir olduğum bi durum
Ben de internetkutusuna başvurdum. 35 mbps 80 TL. Bence vermeyin, deneyin bunları.
İntetnet kutusuna başvurdum bende. Turknet ile son zamanlarda çok fazla intetnet kopmaları yaşıyordum, hızım 45e indirildi kopmalar bitti. Altyapısal sorun olduğunu söylediler. Internet kutusu 100mb olan hizmete başvurdum. Bakalım 80mb hız aldığımda yine kopmalar yaşayacakmıyım.. en kötü 35 lik pakete geçiş sağlarım.
Netspeede geçiş evraklarını yolladım 48 saat içinde geçiş sağlanacak. 35 mbit pakede geçtim. Türknet kaç müşteri kaybetti bunu bilmek isterdim. Çok kaybettiklerine eminim. Seviniyorum bu konuya da birileri geçtim deyince ohh çekiyorum içimden.
Ayrıca thhye de başvurdum. Haziranda zam olacaktı mayısta yansıttılar diye sonuç alırım almam ne kadar uğralabilirsem o kadar uğraşıyorum bunlarla.
Hocam onlarda zam yapacaklar ama
bende 2 üyelik vardı ikisinide millenicom a geçirdim. Türknet ağa sandı kendini. banada mayısta zam yansıtmış. aradım hani hazirandaydı dedim, efendim size 1 ay önceden bilgilendirme sms i yapıldı vs dedi. hesabın birine zam mayısta diğerine haziranda yansımış. üstelik gelen fatura 130 tl. hani 140 tl olacaktı ?
herkes ucuz veren kimse ona geçsin boşa parasını kaptırmasın.
-
İnternet Kutusu'na bekleriz.
En ucuzu o çünkü :)
Tam F/P ürünü şuan için.
-
CSGO ping değerleri nelerdir merak etmekteyim. Türknette 40 ping almaktayım ve Türkiye için çok iyi bir değer. Başka internet sağlayıcısında 80-90'lara çıkmak istemiyorum.
-
100mb a kadar 79 uygun duruyor. Denemeye değer...
-
telekom, millet düşmanı hale gelmiş gibi acımasızca zam yapan ama biraz tepki alınca bunu haziran ayına erteleyen varlık fonu denen zımbırtıya düştükten ve burda listelenen firmaların nihai fiyatları tam olarak belli olduktan sonra, asıl net gerçek fiyatlar o zaman belli olacak. ben o zamana kadar bekleyip ondan sonra yol haritamı belirleyecem
-
Bekleriz
internetkutusunu tercih ettim en f/p firma oydu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X