Değerli yorumunuz için teşekkürler ay sonuna kadar pusuda bekliyorum. |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (23. sayfa)
-
-
@Fr.BJK @mahmut_emmi Teşekkürler...
-
Geçiş işlemi sırasında me kadar süre ile internet kesilebiliyor bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesilmiyor sadece siz modem ayarını yapana kadar geçen süre
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşte modem ayarını yaptım dsl ışığı yanıp bağlanmıyor bir yerde ya bende ya sağlayıcıda problem var
Kullanıcı adı ve şifreyi doğru girdiysen klasik ip alma süresi kadar beklemen lazım ki o da taş çatlasa 10saniye fln sürer.
Destekle iletişime geç derim.
-
Desteğe yazdım ilgili bölümü bilgilendiriyoruz dediler ve tahminim mesai saatleri dışında kimse ilgillenmiyor.
İlk dk maça 1-0 mağlup başladık gibi görünüyor
Sana sms ile gelen bilgileri modemde girdiğin yerin resmini at istersen. Bi hata vs yapmış olmayasın?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 12 Mayıs 2022; 22:44:57 > -
Netgalaksiydi önceki sağlayıcı onda vdsl e geçerken problem yaşamıştım bu modemi aldığımda gene aynı sıkıntı oluştu galiba
Attığın resimlere göre modemle alakalı bi problem yok. Sıkıntı ISS tarafında.
-
Teşekkürler bakalım bağlantı gelince sıkıntı yaşayacak mıyız . Bu isslerin en büyük problemi zaten sıkıntı durumunda muhatap bulunaması
Hocam çok fazla kişisel bilgin var mesajı sil istersen, bir de uzman değilim ama şu en başta VPI 8 değil de 0 (sıfır) yap dene.
8-35 adsl
0-35 vdsl olması lazım diye hatırlıyorum
-
Eski iss de vdsl kullanıyorsa ki öyledir sanırım sadece kullanıcı adı şifreyi değiştirmesi yeterli. Bende dahil herkes böyle yaptı geçişi. Bence comnetin bi hatası var burda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet kutu seçilebilir görünmüyor ayar otomatiktir belki
-
Vdsl başka bağlantım var onun modem ayarlarına girdim uzaktan bağlanıp 8-35 gözküyüor ve zaten modemde değişiklik yaptırmıyor
benim fatura 139 da geçtik 149 olmuş
-
TTNET için teklif alan var mı max 35 mpbs destekliyor bulunduğum yer..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X