arkadaşlar TURKNET abonelik iptal edildiğinde bütün ayın faturası ödeniyor mu? Yoksa iptal edilen güne kadar olan mı? |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (11. sayfa)
-
-
Turknet'te şöyle bir durum var. Kullanacağınız ayın faturasını önden ödüyorsunuz. Ev kirası gibi düşünün. Daha zamlı fiyata geçmediniz yani.
Fatura detayları şu şekilde oluyor: Örneğin 1-31 Mayıs arası kullanım için 10 Mayıs gibi bir aylık faturanız düzenleniyor, son ödeme tarihi 23 Mayıs oluyor
Hiç iptal etme işlemim olmadı ama faturalandırma öncesi iptal ederseniz kullandığınız gün kadar ödemeniz lazım. Faturalandırma sonrası iptal ettirirseniz de ya faturayı yeniden düzenlettirmeli ya da tamamını ödedikten sonra kullanmadığınız gün kadarını geri almalısınız. Mantıken böyle olması gerekli bana göre
-
fiber yok malesef bu cihazda
-
Ben iptal ettim. Kullandigim gun kadar fatura cikardilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangisine geçtiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kablo net. Hizli ve net tarifesi. 2 yil kafam rahat hem tv uygulamasida var.
TV yayınlarından memnunmusunuz
CONAX modül ile mi yayınları izliyorsunuz..
Görüntü kalitesi Kablo TV de çok iyi diyenler var.
Sizin yorumunuz nedir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim o zaman cihazlı ücretsiz bir sağlayıcı bulmam lazım
Hocam ben fazla tv izlemem. Conax ne bilmiyorum. Anam babam tv yayini iste. Sinema ve belgesel kanalalri var. Benim amacim interntti tv ekstrasi oldu
Anladım. İnternet sizin için ön planda o zaman.
Ben kendi konusuna yazayım en iyisi.
Eyvallah.. Alt yapı yeni geldi. Araştırma içindeyim. O yüzden yazdım.
Cihazınızda fiber var mı diye sormuşsunuz ama TT altyapılı fiberde zaten TT yeni modem veriyor
Vdsl ise sizdeki de iş görür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mevcutta fiber destekli Türknet modemi var başka sağlayıcıya geçersem bendeki modem iş görür mü hocam yani?
2 haftadır internet yok, netgalaksiyi kapattırmıştım 39 dan 79 a çıkardıklarında 8 megabiti. Şimdi fiber modemin de dahil olduğu en uygun İss arıyorum ama bir türlü karar veremedim. Hızın çok yüksek olmasına gerek de yok 16 lık da işimi görür. Var mı tavsiye edeceğiniz bir İss. 2 yıl faturalı da olsa daha iyi zamlardan etkilenmeyiz
internet kutusuna karar verdim. yorumlarınız ve varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim? modem kira dahil 89 tl deniyor şuan
-
bende forumdan duydum. Deniyecez bakalım beğenmezsek değiştirirz gene taahhüt yok nasıl olsa
Tam zamanında superonline fiber geldi , binaya kağıt asmışlar alt yapı çalışması bitti diye , 100mbps fiber 6ay 99tl - kalan 18ay 170tl , aylık ortalama 152tl ye geliyor 2 yıl taahhüt var . Uygun iss ararken superonline aklımı kurcalamıyor değil ama upload kaç onu belirtmemişler öğrenmek lazım. Fiber icin cok mu pahalı 152tl . 75mbps vdsl ile 100mbps fiber arasında çok fark olur mu ? Bilgili arkadaşlar
Şuan taahhütlü 100mps en iyi hangisi?
Hocam 2 yıl sonrasını düşünerek fiyat iyi emin olun. Vodafone bugün bana ortalama 2 yıl için 147 lira teklifi 35 mbit için verdi. Taahhüt önceden istemezdim, şimdi zamlar yüzünden istiyorum maalesef. Şimdilik netspeed ile devam ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X