Bildirim
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (273. sayfa)
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü, 5 Mobil
Giriş
-
Comnet üye olacaklar karşılıklı+30 gün bedava internet hakkı için referans kodum: CMT544TZP
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gattınız ftth ise 100 alırsınız comnete gein 100 alıp sonradan 1000 yapabılırsınız zaten
-
CMT544TZP kod ile geçiş başvurusu yaptım. Bakalım ne olacak.
Teşekkürler hocam. Geçen yıldan beri ben memnunum hiç sorun yaşamadım. İnşallah siz de yaşamazsınız.
Hangi ildesiniz
İstanbul.
Ben Aydın. Sorun yaşar mıyım diye merak ettim doğrusu. Hayırlısı olsun.
TTnet 100mb için bir servet istiyor.
Sonra da zammı esnaf yapıyor diye suçu esnafa atıyorlar.
Bizzat devletin kurumu kazıklıyor...
Neyse Gigaspeed ten memnun musunuz, geçilir mi?
-
bende de aynısı cıkıyor Ankara'da fiber altyapıdayız zaten, ama 1000 verir mi cevabı bulamadım bulsam comnet e geçicem turknet den
-
Comnet çalışanı var mı forumda bana ulaşabilir mi, başvurum reddedildi diyor, parayida ödedik başvuru reddedilmiş, tel nodan ulasilmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiber modem alsanizda o parayi odemek zorundasiniz. Modem değil aslinda ont kirasi veriliyor onuda disardan alamiyorsun.
Şu an 500tl alıyorlar sanirim. Kurulum aktivasyon ücretsiz veya düşük ücretli var mi halen
CMT348MYJ
Comnet davet kodum. Faturalar düzenli ödeniyor. 30 gün ücretsiz internet davet kodu
Ben de arıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X