sizin referans kodu ile üyelik yaptım hocam, beklemedeyim şu an < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (275. sayfa)
-
-
İnşallah memnun kalırsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu bilgi bana da lazım. Ankara'da yeni başvuru yapacağım. Kurulum istemezsek sadece binaya kadar mı geliyor yoksa kata kadar gelmesinden sorumlu oluyorlar mı? Kurulum dediğimiz şey modeme kabloyu bağlayıp modem ayarlarını yapmak ise onu kendim yaparım ama kurulum istemediğimiz takdirde sadece binaya kadar getirip kata gelen kabloyu bize bırakıyorlarsa o sıkıntı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acilinden lazım
Hocam ne kadar sürede bağlıyorlar? Haftasonu çalışıyorlar mı? Hemen başvurup işlemleri tamamlasam bugün bağlanır mı mesela deneyiminiz nedir?
Geçişti benimki hemen bağlandı. Yeni bağlantıda da çok uzun süreceğini sanmıyorum. Ancak binada hiç internet yoksa TT port vermesi uzun sürebilir.
Kurulum istemezseniz bina girisindeki yere bırakılır hattınız. Ondan sonrası size ait. Kurulum isteserseniz ve eve kadar kablo hattınız yoksa o da size ait. Bütün İss lerde böyledir.
teşekkür ederim hocam, bu arada 6 aylık üyelik yaptım yinede geçerli olurmu acaba
Olur heralde hocam bilmiyorum ki.
öncelikle öyle misin değil misin bilemem,beni de öyle olup olmaman alakadar etmez ancak bir mesaja yanıt verirken üslubuna dikkat etmen gerekir.Her yerde comnet referans’ı için yazı yazmak yerine daha objektif yorum yapabilirsiniz.
Olm bu ne lan herkes comnet çalışanı olmuş adamlar yemiyor içmiyor cevap verirken bile referans kodunu yorumun içine iliştiriyor şaka gibi
Konu zaten comnet konusu olmuş başka ISS konuşulmuyor.
ÇÖPNET (eski adıyla COMNET) internet sorunu yaşamayan var mı? Sabahtan beri sorun var ve 3 saat oldu ticket’lara dönüş yapmıyorlar.
Sorun olduğunda bu firmanın çalışanlarını yorumlarda göremiyorsunuz. 30 günlük referans alabilmek için bile yorum yapamıyorlar gördüğünüz gibi. Teneke firma ve onun savunucuları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 26 Mayıs 2024; 20:11:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
An itibariyle comnetliyim, ilk bağlandığında hız iyiydi, akşam hız kilobit seviyelerine kadar düştü, birkaç saat sonra normale döndü, şu an normal. Ankara'da bugün öğlen "yeni başvuru" yapmama rağmen Telekom ekiplerinin gelmesi comnetin onayı vs çok kısa sürdü, belki 2 saat içerisinde bağlanmış oldu. (Neyse ki daireye gelen hat mevcutmuş) Deneyimlerim bu şekilde, bundan sonra da deneyimlerimi objektif olarak olduğu gibi iletmek kaydıyla davetiye kodumu bırakıyorum: CMT534DMK
merhaba arkadaşlar, bende comnete abonelik başlattım, 1 aylık karşılıklı hediye internet yani referans kodu ile abone olursanız hem size hem bana 1 aylık hediye internet tanımlayacaklar, bu kod ile de abone olursanız çok sevinirim, referans kodu: CMT398DQQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo48 -- 28 Mayıs 2024; 13:17:32 >
TURBONET referans kodum ile üye olanlara ödeme yapıyorum. Böylece sizde bende 12 ay boyunca fatura başına 20 TL indirim alıyoruz. Referans sonrası PM atınız.
Referans kodum : https://oim.turbo.net.tr/yenibasvuru
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X