Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: allaturca89 , hekimoglu19 , atom-karınca , Orange99 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
6.294
Cevap
398
Favori
514.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Comnet internet e geçiş yaptığım güne laanet olsun. Bir internet firması bu kadar mı umursamaz olur. Müşteri hizmetlerini zaten unutun öyle bir şey yok. Bir sorun yaşarsanız ki bu son günlerde günde 10-15 kere internet kesiliyor ve modemle baş başa kalıyorsunuz. Destek kaydı açarsınız kendi kendine kapatırlar. Ya da standart bir cevapla kapatırlar destek talebini.

Sinirlenirsin çünkü çocuğunun online dersi vardır ve dersin yarısını kaçırır saçma sapan kesintiler sebebiyle. Sonra bir destek talebi daha açıp verip veriştirip sizin vereceğiniz interneti... Dersiniz. Sonra ne olur biliyor musunuz? Sizin parasını verdiğiniz ve daha günlerce süreniz olan interneti çat diye kapatırlar bir aksam vakti. Hem paranız gider hemde internetiniz. Üyeliği sonlandirdiklari için farkli bir internete yeniden baglanti ücreti ödeyip abonelik baslatmak zorunda kalırsınız.

Comnet pişmanlıktır. Ben sizi uyarayım da. Kendine zerre kadar saygısı olan biri bu internet şirketini kullanmaz.

• ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt

İnternet sizin icin bu kadar onemliyse niye ucuz iss kullaniyorsunuz ki direk telekom baglatin kafaniz rahat olsun.

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt
    Cok aci bir tecrübe oldu. Farkli internet saglayicilari deniyorum. Ilk daha böyle bir sacmalikla karşılaşıyorum. Musteri her zaman haklidir. Paranizla rezil olmayin. Diger firmalarda da sorun yasadim yasamadim degil. Ama comnet baska bir seviye. Yakmayin kendinizi...

Ben comnet kullaniyorum ve hicbir sıkıntı yasamadim ama buna cesaret etmemin sebebi altyapimin duzgun olmasi yoksa bulasmazdim. Suan 2 tane hattim var comnet problemsiz kullanabiliyorum biri zaten fiber. Ama internetten is yapsam benim icin onemli olsa asla telekomdan sasmam. İlk internetim telekomdu hicbiri o kadar duzgun baglanti saglayamamisti 2 sene tek problem olmadan kullanmistim ama fiyatlar malum ucuz iss lerde iş görüyor gunluk kullanimda.

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yorumuna katilmiyorum kardesim. Gecen hafta birkac saat turkiye geneli çöktü comnet. Birkac gündür de sorunlu. Bunu birtek ben söylemiyorum. Onu gectim tek tarafli is akdi sonlandirilirmi ya? Kac operatör kullandim bunu ilk kez yasiyorum. Mevcut musteriye lafim yok. Vermissin parasını zaten. Ama yeni gecis yapmayin. Para kazandirmayin bu......... lara
  • Arkadaşlarım Türk net daha önce kullanmış memnun kalmamıştım. Şuan tekrar sabit internet ihtiyacı duyuyorum. Türk Telekom malum fiyatlar uçuk. Elimde modem yok. Taahhütsüz olarak en uygun internet hangi İss de. Hangisini tavsiye edersiniz. 100 megabit hız yeterli. Önemli olan modem temin etmeleri, Uygun fiyatlı olması ve taahhütsüz olması.

Mesajını görmesinler. pat diye üyeliğini kapatabilme potansiyelleri var.

Edit: zaten öyle yapmışlar. Şimdi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 4 Haziran 2024; 15:1:53 >
  • Taahhüt bitimine 50 gün var diyor son 30 gün kalamı değişmeliyiz? TT'deyim VDSL için ama Superonline'a geçicem daha uygun bulamadım, önerisi olan varsa beklerim ama Turknet hariç hiç memnun kalmadım.

• Ben de 1 yıldır Comnet kullanıyorum. Altyapım iyi olduğu için herhangi bir sorun yaşamadım. Ama Comnet müşteri hizmetleri diye bir şey yok maalesef. Sorun yaşadığınızda muhatap bulmanız neredeyse imkansız. Alt yapınız iyi değilse tavsiye etmem.

• Kötü oldu mu yazılmış iyi hangisi. Telekom 265 sonrası 530 diyor. Com 200Tl senelikte, gigap 180Tl ama zam ne olur, turknet 360Tl 1000m verirlerse onu da. Kabaca 100mbit için baktıklarım.
    Geçişte turknet ve Telekom ayrı modem parası alıyor mu fiberde?
  • Şu konunun başlığının comnet kod spam konusu olarak değişmesi şart. İSS fiyatları ile ilgisi kalmamış artık konunun.

• Opt kullanıcısına yanıt
    Süperonline kullanıyorum yeni taşındığım adreste alt yapı yok Telekom var görüştüm 260 sonrası 500 küsür +75 tl modem ücreti aylık oha amk dedim kendi modemim var dedim uyumsuz oluyor kabul etmiyoruz dedi
  • Superonline taahhütüme 7 gün kaldı. Bugün arayıp kapatma blöfü yapayım diyorum. 1-2 gün sonra arayıp düşük fiyat teklif ederler mi
  • Arkadaşlar bilmeyenleriniz olabilir. Türk Telekom toptan tarifelere 1 Temmuzdan itibaren geçerli zam yapacak. Elinizi çabuk tutarak Yaymevcut operatörünüzle ya da geçiş yapacağınız operatörle sözleşme/yıllık ödeme yapmanızı tavsiye ederim. Ben Turknet kullanıyorum. Aylık ücret 400 tl. yillik odeme ile 370 oluyor. Zamlardan sonra 500-550 olacaktır.
  • incebellicambardak İ kullanıcısına yanıt

Şu konuya bakabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-de-taahhut-biten-uyeler--74637928-577

Aramana gerek yok. Online işlemlerden fesih talebinde bulun gerekçe olarak da yüksek fiyatı seç. Birkaç saat sonra ararlar. 100 mbit için ilk 6 ay ₺270 sonraki 6 ay için ₺330 teklif ediyorlar.

Yalnız fesih talebinde bulunduğun anda internet kesiliyor bunu unutma. Onlar arayana kadar geçen sürede internetsiz kalıyorsun. O yüzden resmi tatil, hafta sonu ve mesai saatleri dışı gibi zamanlarda yapmanı önermem. 24 saat içerisinde arayacağız diyorlar ama ne olur ne olmaz.

• den kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.