arkadaşlar comnet'e zam mı gelecek? 185 günüm kaldı yıl sonunda yıllık yenileyeyim diyordum 6 aylık uzatsam mı? 179 yerine 199 oluyor sadece. Bir de yenilemelerde davetiye kodu işe yaramıyor mu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 22 Haziran 2024; 12:1:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (278. sayfa)
-
-
Superonline oluyor.
Ücret hesaplamasını şu şekilde yapıyorlar: ₺30 + ₺2 * gün sayısı
-
memnunsaniz yıllık uzatmanizi onerirdim *** ..(200 tl ye yakın fiyatlar hakkaten cok uygun ve bir daha gelmeyecek sanslar ,100 mbit icin konusuyorum tabi ..)
** kalan sürenin üzerine 12 aylık uzatilabiliyor muymus ? mumkun degilse 6 ay da güzel süre tabi ...
türksatta genelde 24 ay uzatma sansimiz olabiliyor buradaki sıkıntı parayi tek cekim aliyor olmalari tabi :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 22 Haziran 2024; 17:26:40 > -
Son 1 aydır bazı banka sitelerine, vodafone'a ve bazı kurumsal adreslere giremiyorum. Düzelecek bir durum mu ki acaba? Çözülmezse diye alternatif arıyorum. Upload hızına da bakınca Poyraznet uygun gibi görünüyor.
-
400 günü geçemediğim için en fazla 6 aylık uzatabiliyorum. 179 yerine 199 oluyor fiyat 6 aylık yapınca. Zam gelirse senelik 199'u da geçer zaten diğerleri 350-400 oldu çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Comnet fiyatlarına zam yapacağına dair bildirim gönderdi. Eğer yeni zamlar gelmeden Comnet'e geçmeyi düşünüyorsanız ben tavsiye edebilirim. Elbette onların da eksiklikleri var. Ancak müşteri Hizmetleri ilgili, hatalarını telafi de ediyorlar yeri geldiğinde. Kendi veri merkezlerinde çıkan arıza nedeniyle bağlantı kopmuş ve bu kesintiyi telafi etmek adına paketlerimize ilave gün tanımlamışlardı örneğin. İlave 30 gün kazanmak için kodumu kullanabilirsiniz, CMT959WRU
-
Konunun başlığını Comnet diye değiştirin,boşa girmesin kimse
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Commet Referans Başlığı olmalı bence. Konu ve içeriğine aşırı uyumlu olur.
Aşırı komiksin dostum, oturduk ailecek gülüyoruz sana. Lütfen bir daha böyle şakalar yapma itici oluyorsun 30 gün için canınızı bile verirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 28 Haziran 2024; 0:22:9 > -
Arkadaşlar comnet 12 aylık ön ödemeli abonelikte kredi kartlarına taksit oluyor mu bilen var mı. Ayrıca davetiye kodu kullanılırsa 6 aylık ön ödemeli abonelikte 30 gün bedavayı tanımlıyor mu? Malum 180 gün sınırı varmış davetiye kodu için.
-
herkese kolay gelsin.
yaklaşık 1-2 ay önce bizim apartmana fiber geldi nihayet.
fiber konusunda mevcutta hizmeti iyi, fiyatı makul olabilecek bir ISS var mıdır tavsiye edebileceğiniz?
mevcutta netspeed kullanıyorum ama bir fiber, bir vdsl için 368 ve 369tl ödüyorum.
vdsl olanı fibere geçirmek istiyorum ama netspeed den farklı bir servis sağlayıcı düşünüyorum...
-
Gigaspeede zam gelmiş arkadaşlar.
Degerli Abonemiz,Kullanmakta oldugunuz internet paketinizin fiyati, 01.07.2024 tarihi itibariyle guncellenecektir. Bu degisiklik, hizmet altyapimiza gelen maliyet artislari ve ekonomik kosullar dogrultusunda yapilmistir. Amacimiz, size en iyi hizmeti sunmaya devam etmek ve memnuniyetinizi en ust duzeyde tutmaktir. Ilginiz ve anlayisiniz icin tesekkur ederiz. Guncel tarifelerimizeweb sitemiz uzerinden ulasabilirsiniz.Saygilarimizla B273gigaspeed.com.trAnasayfa | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternethttps://gigaspeed.com.tr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kullanan var mı memnuniyet durumu nasıl ?
birde daha önceki fiyatı neydi de 300TL olmuş
-
Poyraz da 270 yapmış bu elektrik zammı sonrası hepsi yapacak sanırım
Comnet hala zam gelmemiş ne zaman yapacaklar acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X